Komentari na vest

De Hea dobio naslednika, Andre Onana za 55.000.000 evra u Mančester junajtedu

D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Jedva čekam da krene sezona. Samo da se vidi koliko su Arsenali i Utd promašili sa svim.
G

Gost300

pre 9 meseci

Opet su za celsic obe ekipe armirani beton...
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Mančester se nije pojačao ni sekunde ovim novim igračima. De Hea je dosta bolji golman od Onane. Maunt je kao i svaki navikani Englez, bez neke lucidnosti i nepredvidivosti u igri. Nisam nikakav hejter, već sam ubjeđen u ovo.
d

decker

pre 9 meseci

Možda nisi hejter ali malo toga znaš o fudbalu sudeći po ovom komentaru. Baš gomila netačnih informacija.
G

Gost300

pre 9 meseci

Ako nisi hejter de nam reci koliko se to onda celsic pojacao
Z

Zoi

pre 9 meseci

52.5 miliona odmah i 5 miliona lako ispunjivih bonusa je zvanicna cifra koju lako mozete naci i na Interovim stranicama...Onana je jako dobar golman, dobro je odradio posao bez sumnje, ali je svakako ovo dobar posao. Jos ako se potpise Trubin za 12 miliona bice to tek pravi potez. Zanimljivo da dok je bio u Interu nije bilo ovakve pompe od strane ovog tabloida i navijaca koji ga posecuju. Sada je odjednom hajp kao da se ovakav golman nikada nije pojavio. Branio je dobro, ali je imao i velikih kikseva. Koliko je on koristio Interu toliko je njemu Inter koristio cak i puno vise jer je napredovao puno. Zelim mu serecu u Junajtedu, a Interu da potpise Trubina i nastavi niz od 50 godina sa odlicnim golmanima
c

cylo

pre 9 meseci

Nije bilo pompe jer je imao dugu pauzu zbog suspenzije, nije se znalo šta Inter dobija posle svega toga. A pravio je greške jer svi golmani ovog tipa moraju da prave greške, možeš da nađeš takvu kompilaciju grešaka i za Alisona i za Edersona. To je visoki rizik visoka nagrada tip golmana, ne može drugačije.
Y

Yxcc

pre 9 meseci

Od Šmajhela, Barteza, Van Der Sara do Onane kratak je put.
a

ako ćemo

pre 9 meseci

Bartez u Unitedu nije bio za k....
G

GeOs

pre 9 meseci

Bartez, sa Van der Sarom i Smajhelom u istu recenicu, nemoj da se brukas.
S

Ss4

pre 9 meseci

Mozes mislit kd se njika isplatilo da daju 55 mil za golmana i platu, koliko ih je de gea finansijski jeo godinama prije, plata 20 mil i vise zadnjih 5-6 godina, svaki put pred produzenje ugovora neke ucjene i povecanja, odlasci neostvareji u real, ljepse ga nisu mogli ispratit, a tesko ko ce ga uzet ako ne smanji platu, ralnost mu je 4-5 mil da uzme nedje max
V

Vare

pre 9 meseci

Arabija.videćeš.jedno 25 miliona godišnje
s

sg018

pre 9 meseci

Kakav posao Intera! Pre godinu dana dovedes golmana bez para i prodas ga za 55m! Tesko je prodati napadaca tako, a tek golmana. Bravo.
h

hmm

pre 9 meseci

Kakav crni posao? Bukvalno svi navijači Intera su hteli da ostane, lik je transformisao kako tim igra. I sada će umesto njega dovesti 34-ogodišnjeg Sommera, sa konja na magarca, džaba 55 miliona.
g

gosootog

pre 9 meseci

nije džaba, cijeli transfer je čisti profit, nije on najbolji golman na svijetu
h

hmm

pre 9 meseci

@gosootog, trenutno je u top 5 sigurno, naročito ako se gleda distribucija lopte. 55 miliona je odlična cena kada se setiš da je za jednog Kepu Chelsea platio 80 miliona. Alison 70 itd.