Komentari na vest

Debakl Srbije u Moskvi: Gajićevo isključenje pokvarilo Piksijev eksperiment

F

FM

pre oko 1 mesec

Dovesti goluba Radoja da spremi taktiku Piksiju.
B

Boink

pre oko 1 mesec

Ne znam da li je Gajic stvarno ovoliko blesav ili je samo namestio tekmu...
l

ljudiii..

pre oko 1 mesec

ej Erakovic i Pavlovic u paru...ovog prvog jedv sam cekao da prodaju iz Zvezde veze taj nema sa zivotom...mozda moze da igra prosecno beka i to je to.....a sta reci za Pavlovica decko jeste najborbeniji ali fudbal nije prva linija fronta...glup je za medalju ne prati igru...ide napred ko muva bez glave...evo i Salcburg sa njim u timu prvi put unazad mnogo godina bori se u egalu za titulu...vecinu golova su primili preko ove zamlate...
M

Megaloman

pre oko 1 mesec

Salcburg se baš ukopao sa Pavlovićem. Njegova vrednost ovog momenta je 33 mil. Imao si članak pre 2 dana. Kad im legne 35 - 40 mil suze će liti, radosni valjda. Besmisleno je svo ovo i ovakvo pisanje.
p

pikseta

pre oko 1 mesec

zločin koji traje....
p

protiv ovog se ne može...

pre oko 1 mesec

ovi sa portala čuvaju ovog ko da im pare daje 😏😏😏😏😏
o

onako samo..

pre oko 2 meseca

Od Putlera s ljubavlju..
7

79

pre oko 1 mesec

Tata ti je putler
P

Prst Sudbine

pre oko 2 meseca

Očaj i Katastrofa, a na EURU nas čeka još veća blamaža... Sportski Pozdrav...
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Odlicam eksperiment sa ovom dvojicom u odbrani nemoj vise, oni ne mogu sacvati tajnu Erakovic i Pavlović.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 meseca

Igramo sa 4 iza i napravimo Crveni Karton i primimo 4 komada. Hahahahahahahahahahahaha Cirkus Hali Gali. Ako ovo nije znak da ne zele vise igraci da igraju za Reprezetaciju onda ne znam.
A

Amaterizam

pre oko 2 meseca

Koliko ne vidite kod očiju da naši imaju zalaganje ravno 0 a svi pricaju o taktici, te nemamo top igrača,te gde naši igraju.Alo zalaganje pa makar i drva iz domaće lige da igraju više bi se borili.Te fore to je naša realnost, nismo mi za ovo , samo je alibi priča za ceo savez.Pa kako Island ili wels mogu da ginu za svo reprezentaciju.Dokle god to ne shvatimo da sebnaši šetkaju, nezalažu,dolaze na okuplkanja gde mi njima treba da se zahvalimo jer tobože oni su vreme odvojili eej.Nije uopšte bitan rezultat, nek gube uvek 0:4 al hoćemo da vidimo da izginu za ovu zemlju.Naši se bre šetkaju po terenu.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Mozes ti da se boris i zalazes, ali ako nemas trenera, onda dzaba. Na zalost, mi niti imamo trenera koji nesto zna, niti se zalazu i bore.
S

Srbenda 77

pre oko 2 meseca

Sto se ne kaže istina? Rusi imaju 2 prava igračs Golobina I Mitančuks, glavni pro blem je nas srlektor,on je jednostavno ne razume moderan fudbal,previse tp sve deluje opušteno čak neozbiljno,tvrdim odgovorno da preuzme S.P. Argentinu za 6 meseci bi napravio prosečnu reprez. ,on danas igraca manje imamo izvodi vezne igraca i već pored jednog statičnog špica uvodi jos jednog,nek nam je dragi Bog u pomoći na EP.
S

StevanSindjelic

pre oko 2 meseca

Gajic,Mladenovic, Zdjelar, Lukic, Gacinovic... Mi ocekujemo neki rezultat a stalno zaboravljamo cinjenicu da jednostvno nemamo kvalitet. Nije to neki manjak pozrtvovanosti ili patriotizma vec nema kvaliteta a selektor a ni nacija nije spreman da zrtvuje nekoliko godina da se igra sa mladima i stvori neki tim jacine Danske, Svajcarske, Rusije itd
S

Ssaa

pre oko 2 meseca

Јеси ти нормалан па код нас су све млади, која Русија који то она има тим и где играју ти играчи? Да је Карпин водио Србију и наравно да је звао играче које мисли да треба да зове ми би се са Русима играли горе него они са нама. Овај човек је изгубљен, он играча мање има и уводи Митровића који је спорији и мање се креће од Јовића или Смс који је исто спор. Он игра фудбал који се играо док је био играч такве играче и доводи.

Jlubisa Urosevic

pre oko 2 meseca

Belic je fudbalercina za vise od polovine igraca koji su veceras igrali, pa on bi se barem borio do poslednjeg atoma snage.
I

Iskrengg

pre oko 2 meseca

Jos jedan igrac manje. Taj stalno crvene dobija,bezi bre

Jlubisa Urosevic

pre oko 2 meseca

Ta cetvorica u zadnjoj liniji ne vrede ni dvojicu krstenih a narocito onaj erakovic.
S

Sale 73

pre oko 2 meseca

Ubedljivo dva najgora saveza i dve najgore reprezentacije: Fudbslski i rukometni! Sve su uništili što je nekada davno bilo bar malo dobro!
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Nista strasno samo realno,igraci nam igraju Tursku kukuruz ligu i S.Arabiju a i kada smo imali igrace Mancestera i Celzija smo bili suv prosek pa sta ocekivati od ovih Indijanaca...?
@

@pjer

pre oko 2 meseca

Ne pije vam vodu ta priča i branjenje saveza i igrača, Islandjani i ostali se bori za svoju zemlju kao lavovi.
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Piksi je rekao da vise nece da čuje zvižduke tako da ljudi budite oprezni.😉😉😉🤣🤣🤣
R

Ryan

pre oko 2 meseca

Kakav eventualni bre'
R

Raspad sistema@zaks

pre oko 2 meseca

@zaks – druže zaks, vidi se da nisi gledao utakmicu, a neko ti je ispričao samo detalje o isključenju Gajića! Dobro su te obavestili da smo igrali sa igračem manje, ali te nisu obavestili da su naši igrači zaostajali za Rusima, u brzini, borbenosti, snažnijoj igri i striktnom pokrivanju protivnika!
J

Japp

pre oko 2 meseca

Svi su bili katastrofa.Gajicev potez je odlucio utakmicu.Moje zapazanje zadnjih godina je da smo mi spora reprezentacija,neuigrana sto se tice odbrane.U njemackoj Tadic i Sergej nesmiju igrati zajedno kao i Vlahovic mora poceti utakmice protiv Engleza i Danaca a Mitar protiv Slovenije.
P

Protiv

pre oko 2 meseca

Engleza i Danaca nam ne može niko i ništa pomoći Ova provera nam nikako nije trebala jer je Rusija morala da pobedi zbog sankcija koje su uvedene protiv njih. Onakav spektakl kao da je finale S P se priređuje samo iz inata. Sudija nije shvatio da pravi grešku dok pokazuje crveni karton ali se videlo zadovoljstvo na njegovom licu a o atmosferi i zadovoljstvu gledaoca ne treba trošiti reči. Sve u svemu promašaj,džabe smo krečili.
G

Gama

pre oko 2 meseca

Nema šanse Vlahović daje gol,Mitrović je jedini majstor peterca glavom i nogom.
N

Nikola44

pre oko 2 meseca

Najvise volim da gledam ove jace utakmice, jer se tu sve vidi. Tu nema laganja. Tu se nepogresivo vidi ko moze a ko ne moze. Steta je sto smo imali igraca manje, pa je to ipak dodatni hendikep za nas, pa jos i publika njihova. Ali i pored svega toga bili smo bas ocajni. U odbrani totalna neuigranost. Na vecini odbrambenih igraca se vidi da su neinteligentni(pre svih Pavlovic i Gajic). Krivi za prva 2 gola. Ako niste primetili u svakoj ozbiljnijoj utakmici Pavlovic je direktni krivac za gol koji primamo. Decko je glup kao noc. To treba otvoreno reci. Dajte mu test inteligencije, ako mu rezultat bude preko 95, ja cu pojesti loptu. dalje Erakovic, tehnika mu je ocajna. Samo duva lopte u aut, i kad treba i kad ne treba. Samo da je se sto pre oslobodi, jer mu je neugodno sa loptom u posedu jer je los tehicar. Ali je Erakovic brz i dosta okretan. Nije ga ni malo lako pretrcati za razliku od Pavlovica. Pavlovic je bolji bio kad je presao na beka, jer realno tu su njegove greske mnogo manje skupe, nego kad je pred golom. Sto se tice golmana Petrovica, nekako vidi se da je ozbiljno talentovan, ali dzaba kad je Pavlovic ispred tebe ti si sine poginuo zasigurno. da nije bilo Petrovica bilo bi 7:0 za Ruse. Posebna tema je nasa sredina terena, celu utakmicu mi nemozemo 3 pasa da spojimo. Spori do zla Boga. Od novih igraca svideo mi se jedino Gacinovic, jer je brz, par puta je lepo okrenuo stranu. Tadic statican, on moze da igra samo u mestu. Kad je protivnik brz, Tadic je igrac manje na terenu. On je bas zreo za penziju. Samardzic opet igra samo 15 minuta. Za to vreme ni Maradona nebi nista uradio, a kamoli on. Napad, pa pored onakve spore sredine i sa igracem manje tesko je i ocekivati nesto od napada. Jer tu ozbiljih lopti napred nije ni bilo. Ali ipak razocaranje je Mitrovic, igrao je celo poluvreme bez ijedne sanse. Kada igramo sa ozbiljnijim ekipama Mitar ne moze ni da udje u sansu za gol jer je spor igrac. Vlahovic je za klasu kvalitetniji od njega. Nazalost kod nas ce na EP Mitrovic na stare zaluge igrati, a Vlahovic neopravdano grejati klupu. Jer je to stari nacin naseg ponasanja. Ne zameriti se nikome. Cuti i trpi. Toje kod nas najvaznije. Umesto da igraju najbolji.
J

Japp

pre oko 2 meseca

Potpisujem sve Vlahovic mora da igra protiv Engleza i Danaca a Mitar protiv slovensca.I najvaznije Tadic I Sergej nesmiju da igraju zajedno na terenu
T

Tarzanko

pre oko 2 meseca

Nastasić mora igrati, jedini koliko-toliko čestit štoper kojeg imamo. Nadam se da će ga zaobići povrede i da će nastaviti u kontinuitetu igrati...
N

Nikola44

pre oko 2 meseca

@Japp Gde zajedno da igraju Tadic i Sergej, pa to bi bilo najsporija sredina terena u Evropi. Tadic nije vise za ozbiljni fudbal. On ima 36 ipo godina. On moze da udje eventualno 20 zadnjih minuta ako vodimo da sacuva loptu jer je dobar sa loptom na malom prostoru. A Sergej moze da igra na zadnjem veznom, da krlja svojom snagom na sredini da dobija duele za nicije lopte i da pripreti sutem iz drugog plana. Mozda i da podeli neku loptu iz dubine u prostor za spiceve. On to zna, Problem je sto nema ko da igra u toj sredini sa Sergejem. Lukic je tanak jako. Nema ga nigde u jacim utakmicama. Toje dokaz da nema kvlaitet. Nas anjveci hendikep je pad forme Kostica. Izgubili smo prodornost po levoj strani. On nam je nekada bio ozbiljna snaga, a sada nista od njega nema.Da ne kazem za Radonju. Radonja je nekada bio brzina, eksplozivnost, dribling, ma sve. Sada je nazalost odlucio da ne trenira vec da se posveti vijanju lakih zenskih po diskotekama. Zato smo mi losiji u odnosu na prosle kvalifikacije, izgubili smo brzinu po bokovima. Zivkovic iz Grcke lige, nije igrac koji moze da napravi razliku protiv ozbiljnih ekipa.
H

Hannibal

pre oko 2 meseca

Ovome se zaista nema šta dodati, slažem se sa svim napisanim. Od odlaska u Saudijsku Arabiju, Mitrović i Savić više nisu igrači vrhunske klase, dotukao ih je katastrofalan kvalitet te novokomponovane lige. Tadića su stigle godine, Jović ne služi ničemu, a nadam se da Gajić više neće prismrdeti reprezentaciji. Pavlović i Eraković su posebna priča. Prvi ima talenta, ali nema ni brzine, ni pameti, a drugi...da, ok su mu fizikalije, brz je i požrtvovan, ali toliko ne poznavati elementarne veštine loptanja, a profesionalno se baviti fudbalom, to je zaista kuriozitet! Takođe, Lukić je velika misterija, zadnji vezni koji isključivo vraća loptu unazad, ne daj Bože da pokuša da izgradi napad ili uputi neki suvisao pas. Odvratna igra odvratnog tima, sa selektorom koji odvratno radi svoj posao i prosipa odvratne floskule. Jednom rečju - odvratno.
E

Erasazz

pre oko 2 meseca

Taj ti Samardzic u klubu ne igra. Prati malo.
V

Voip

pre oko 2 meseca

Ah izvinjavamo se gosn Gvardiola sto vas nismo prepoznali. Otkud vi u nasem fudbalu?
L

Lakisha

pre oko 2 meseca

Vracaj Blekija umesto Erakovica i izmedju njega i Pavlovica stavi Masovica. Petrovic neka ostane na gol i gazimo Kipar.
@

@lakisa

pre oko 2 meseca

Pavlovic mora da ostane u timu, jer on garantuje da cemo primiti bar 2 komada po utakmici! 😂😂😂
G

Gostivoje8

pre oko 2 meseca

Jedini koji je gori od Pavlovica je Bleki. Danas nije bilo Blekija pa Pavlovic mora da pokloni gol Rusima. Daj ti nama Vlahovica i Samardzica, a teraj na klupi Mitrovica i Tadica.
N

Nikola44

pre oko 2 meseca

@lakisa hahahahahaaaa....Pavlovic je sine garancija za katastrofu pred nasim golom. Danasnja njegova igra, to je vec standardno fatalna greska kod drugog gola i lagana egzekucija Rusa.Kad se setim nekada nasih stopera. Svetska klasa, a sada...tuga. Pavlovic najmanje smeta kada igra levog beka. Tu bi mogli da ga parkiramo. Ima duge noga, moze da trci do iznemoglosti, visok je, koristan kod prekida. Tu da ga smestimo. Kad bi selektor imao sluha i pameti...
s

sramotno

pre oko 2 meseca

ovo je sramotno sto radi fudbalski savez sa piksijem usralo ga protiv portugala i digli ga u nebesa mi nemamo dobru utakmicu od kad smo njim uzas igra be ideje be kreatora sa igracima koje guraju menadzeri uzas bolje da ne idemo na prvenstvo
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Kristijan Belic je takodje falio.

Jlubisa Urosevic

pre oko 2 meseca

Tako je, nema takvog borca u reprezentaciji a i jedan je od najskolovanijih igraca, ali se guraju neznalice.
T

Trkibt

pre oko 2 meseca

Pa da igramo sa 9 igraca??
P

Pčelar

pre oko 2 meseca

Dobra šamarčina mister piksiju,neki igrači jednostavno ne znaju,a guraju ih uporno....
P

Pet sa lukom@honduras

pre oko 2 meseca

@honduras – ala si se ti nalupetao! Molim te da ubuduće paziš i ne sediš pored otvorenog prozora, jer teško je uočiti razliku u lupnjavi. Nemoj da potcenjuješ Rusiju, jer je igrala sasvim dobro i pored brojčane prednosti. Bili su agresivniji, borbeniji, brži i nisu stajali daleko lod protivničkih igrača kao naši igrači! Živeo Putin!
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Piksi veliki trenerski mag………
R

Režiser

pre oko 2 meseca

Tako to ide kad se igra bez Baždara i Belića.
S

SB

pre oko 2 meseca

Bravo piksi, vidi se da si fudbalski znalac, nego vazno je da si ti produzio ugovor, da te kojim slucajem ne otmu nemci , englezi ili francuzi.
C

Claudio Lopez

pre oko 2 meseca

Kome mi pravimo Nacionalni stadion 🤦
z

zvezdaš15

pre oko 2 meseca

Ako se po jutru dan poznaje, treba znati da prolaze i 4 najbolje trećeplasirane ekipe. Treba igrati hrabro i na rezultat, jedna utakmica i pobeda sve menja uz dobru hemiju u ekipi i da svi budu našpanovani, i ono što nam najviše fali te fudbalske sreće možemo se nadati prolazu. Sa englezima će biti veoma teško bićemo u podređenom položaju svih 90min i verovatni poraz ali je u toj utakmici bitno izgubiti sa što manjom razlikom. Slovenija je utakmica ili jesi ili nisi za drugi krug, ako se se to kiksne Piksi treba dati otkaz. I sa danskom utakmica na nož sa dobrom spremom igrača i bez zaletanja će nam i bod biti dovoljan, a možda i tesni porazi od Danske i Engleske uz ubedljivu pobedu nad slovencima će nas voditi dalje, posle ko zna ko će doći ko će sve proći dalje, ko će razočarati ima dosta dobrih ekipa i grupa, jednom se igra evropsko momci. Zapamtite moje reči Srbija minimum ide do osmine finala🇷🇸🇷🇸🇷🇸
т

таки ваки

pre oko 2 meseca

Да Звезда има праву управу Арсен Закарјан би данас играо за Звезду.Страшаан играч.ако га заобиђу повреде велику ће каријеру имати
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Bazdar mora u prvih 11 jednostavno mora.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Do god se budu gurali menadžerski igrači kao gospoda iz Ruske i Srpske lige poput Gajića, Mijailovića, Erakovića, Zdjelara, baždara, a igrači i talenti poput Simića i Samardžica grejali klupu ili bili nepozivani rezultata neće biti.
v

vladaaaa

pre oko 2 meseca

nisam siguran da je bio plan da dobijemo utakmicu,bar je tako izgledala igra,kao da je unapred dogovoren pobednik
z

zaks

pre oko 2 meseca

Pa više od 70 minuta smo igrali sa igračem manje, šta ste očekivali ?
S

Stručnjak Pixe

pre oko 2 meseca

Ja bih rekao da smo u svim elementima igre bili bolji od Rusa, dok utakmica nije pocela...
M

Mali majmun

pre oko 2 meseca

Skapirao si da 70 min imamo igraca manje?😆😆😆a da nisi ni gledao😆😆😆
j

jjjjjjjjj

pre oko 2 meseca

nismo se bas proslavili mada sudija je unistio utakmicu onim crvenim a miposle toga nismo dobili nista od utakmice sa 70 minuta igraca manje i sta smo dobili samo da se utakmica sto pre zavrsi, nikakvo uigranje ,golmana koji se bas nesto nije proslavio, mi faulove ne pravimo kad treba, napravili smo ukupno 5 faulova od toga 1 crveni umesto da se na vreme prekidaju akcije mi igramo na gol vise ali u nasu mrezu
S

Slavija

pre oko 2 meseca

Menadzerski Igraci Briga Piksija ima Ugovor Produzen Realno Englezi ce Da nas Demoliraju .
J

Jadna nam

pre oko 2 meseca

Majka protiv Engleske
M

Meraklija Belgija

pre oko 2 meseca

Ne zelim ni da rasmisljam sta ce da bude sa Engleskom . Samo neka nam E Bog Smiluje da ne primimo vise od 5 komada
D

Duća V

pre oko 2 meseca

I dalje jedini svetionik u ovom mraku od reprezentacije. Deli asistencije ko na tacni al iz 3 šanse nema gola. O odbrani i veznom redu i golmanu velika O. A Pixi minus 70 nek ide u Sibir
N

Nervozni Poštar

pre oko 2 meseca

Realno je trebalo biti najmanje 8:0.Jedan poništen gol,prečka,stativa i nekoliko skinutih zicera Đorđa Petrovića,koji je bio jedina svetla tačka.Ova reprezentacija nije odigrala dobru utakmicu još od Portugala i plasmana na SP.Na SP smo bili najgora reprezentacija,kvalifikacije za EP bismo realno prošli i bez selektora,a sa selektorom ,koji prima debelu platu ,smo ih prošli jedva.Gospodin Stojković nam samo prosipa demagogiju i ova reprezentacija pod njegovim vođstvom samo nazaduje.Nikad ni jedne jedine reči samokritike ni odgovornosti.Čisto prosipa je magle.Gospodine Stojkoviću,apsolutno ne zaslužujete novac koji dobijate.Ovako možemo igrati i bez selektora.
J

Jaaaaa

pre oko 2 meseca

Ne treba se više paliti i trošiti živce na fudbal, ovo je naša realnost!!!
M

Mnogo vazno

pre oko 2 meseca

Prvi put mi nije smetao poraz.
F

Fc Porto

pre oko 2 meseca

Menadžerska ekipa, a i šta da se očekuje kad nam najbolji igrači igraju po Turskoj i Saudijskoj Arabiji, Piksi je zalutao u ovom poslu očigledno, tu je da gurne nekog da se lakše proda i to je to.
M

Maresca

pre oko 2 meseca

Kao i sto sam jutros napisao za ovaj tim smehoteka i.najslabiji tim srbije od.kad pratim...jednostavno mi nemamo ni jednog top igraca ...mozda vlahovic ali on i da je tu nebi igrao...jer selektor jos nije nasao taktiku za njega...bas lose...na evropskom primamo 8 9 golova u grupi..engleska moze 5 lagano da nam da sa ovom nasom drugom beogradskom ligom odbranom...bas smesno..sta docekasmo da neki gajic mijailovic zdjelar igraju za srbiju..pa ti momci na terminu u balonu nekom nebi pravili razliku...a selektor se samo smeje i provocira ovaj narod....
p

pedja986

pre oko 2 meseca

sramota za onog ko je produzio ugovor sa ovim kriminalcem od selektora...svaka cast za izbor protivmika u ovom jedinom.okupljanju do ep...Kakva drzava, takav i fudbal.
j

jjjjjjjjjjj

pre oko 2 meseca

pavlovic najveca rupa na svetu i on i dalje igra
M

Mali srbin

pre oko 2 meseca

Zar vi ovo gledate?Tj gledali ste?
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Vladimir Gacinovic za selektora Srbije.
D

Dokle

pre oko 2 meseca

Više ovih trabamt igrača i varburg selektora i funkcionera
B

Bogoljub Gagic

pre oko 2 meseca

Piksi sayonara
h

honduras

pre oko 2 meseca

ova rusija nije mogla da pobedi keniju, iran, uzbekistan, tadzikistan...njihova sreca da su za poslednja dva protivnika izabrali kubu i srbiju.
A

Aksiom

pre oko 2 meseca

Kaze nas selektor da cemo igrati agresivnije u trecem poluvremenu.
n

neka proba

pre oko 2 meseca

sa 5 u odbrani
д

данас

pre oko 2 meseca

данас смо добро трчали,комбинације су биле ок,енергија је била присутна,веза између штопера и бека је функционисала,средина се трудила да добро повеже одбрану и напад а онда се завршило загревање и утакмица је почела.
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

Sva sreća pa Gajić, Eraković, Gaćinović, Jović i slični nisu igrali kvalifikacije inače evropsko ne bismo videli barem još 20 godina.
H

Haha

pre oko 2 meseca

Zato nam odbrana gradin sa Pavlovicem i Milenkovicem,najgora odbrana SP-a.
@

@jole

pre oko 2 meseca

Sva sreca da je u kvalifikacijama Pavlovic imao cuvara u vidu Milenkovica inace bi nas resio jos u kval. grupi...bas kao veceras...
D

Delije Novosibirsk

pre oko 2 meseca

Kompleks niže vrednosti.
G

Guh

pre oko 2 meseca

Eraković je najveći zločin koji traje !!!!
H

Haha

pre oko 2 meseca

Pavlovic nema utakmicu gde nas nije ukanalio sa njegovim kiksevima i fudbalskom neiteligencijom.
@

@guh

pre oko 2 meseca

Prva dva gola su dokaz da je Pavlovic daleko veci zlocin koji traje!
С

СРБИН007

pre oko 2 meseca

ВРАЋАЈ МУСЛИНА !!!!!
M

Mali majmun

pre oko 2 meseca

Vracaj ivicu osima😆😆😆
N

Nikakva

pre oko 2 meseca

Igra igrači selektor. U stvari kakvi su u savezu i klubovima ovo je slika i prilika bahatosti neznanja i licemerja
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Gajic unistio utakmicu, Zdjelar i Gacinovic pokazali kvalitet, Lukic kao i uvek najgori ali Piksi ga skloniti nece NIKADA!
S

Smederevo23

pre oko 2 meseca

Jedino pozitivno iz ove utakmice jeste da smo nasli novog levog beka Strahinju Pavlovica. On ima dobru energiju, trci ko lud, ali za stopera nije, jer redovno zbog njega dobijemo gol(danas 2. gol -njegov). Ali za beka sasvim pristojan, realno tu moze da napravi najmanje stete. A pre je igrao beka, sto se vidi po kretanju. Obicno treneri najgluplje igrace gurnu na bekove, jer tamo najmanje smetaju. E sa Pavlovicem nisu pogresili lol.
g

gostbre

pre oko 2 meseca

aj red je bio da spomenes i gajica i on je po malo gurnut na beka...razumeces ti samo necu ruzno da pricam o igracima...ovde je najgora karika selektor i onaj ko ga je postavio ponovo
R

Reriki

pre oko 2 meseca

Pa ako je njegov jedan gol, onda on nije pristojan. Pride, sahranio nas covek u Kataru. Uzas.
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

Koji bre levi bek Pavlović? Spor, neokretan, sa tehnikom na Vi.
S

Ser

pre oko 2 meseca

Stojkovic nema pojma o trenerskom poslu. Njega to i ne interesuje. Tvrdim da je ostao u poimanju fudbala jos iz vremena kada je igrao. On misli da ako kaze formaciju igracima, igramo sa tri ili sa etitri, nebitno, on misli da oni sami ce da igraju. Gde je uigravanje, principi u igri, kako u odbrani tako i u napadu. To je za njega spansko selo. On ima samo ime i nista vise. Tvrdim, vecina nasih trenera koji rade u Srbiji a da ne pricam za one koji su radili ili su radili u inostranstvu su bolji od njega. p.s. trenerski potez decenije, covek iuvodi drugog spica kada ima igraca manje na terenu.
K

Kikili

pre oko 2 meseca

Svaka cast, produzite ugovor Stojkovicu i dajte jos 5 mandata prekaljenom dvojcu Dzajic / Nedimovic.
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

Sta reci a ne zaplakati. Dosta je rani crveni karton uticao na igru i rezultat, ali ako se nesto videlo na ovoj utakmici, to je ko moze a ko ne moze. Pre svega, Gajic i Zdjelar, pa i Mijailovic i Masovic, jednostavno nisu za reprezentaciju osim ako ne igramo protiv nekih fudbalskih Liliputanaca. Pavlovic decko, ajde sto je kriv za prva dva gola, ali on konstantno kasni i ispada, cak i kod jako bezazlenih situacija, zuji kao muva bez glave, napred-nazad, i uopste ne razume fudbal kao igru. Bukvalno nam treba igrac koji ce da cuva Pavlovica. Vreme je za Babica. Erakovic dobar, i treba da startuje, bez obzira da li igramo sa 3 ili 4 pozadi, zatvarao sve koliko je mogao. Jovic dosta dobar danas, pre svega u povezivanju igre, zadrzavanju lopte, pa cak i sa nekim driblinIma, cak je na trenutke delovalo da nije imao sa kim da igra jer nismo imali ofanzivno orijentisane veznjake, jedan od retkih koji je ostavio pozitivan utisak. Da je dao onaj sut bilo bi jos bolje. Jedan od nasih najkvalitetnijih igraca. Mitrovicu svaka cast, ali i on je zreo za poslednjih 20 minuta, kao sifonjer da gledam. Spocitavaju Jovicu da se vuce, a on je u odnosu na Mitrovica izgledao kao brzi voz pored teretnog. Ostali, manje-vise ocekivano. Gacinovic je za klupu, Lukic i ovako i onako, ali mozda je vreme da odmori. Petrovic je talentovan, ali mu fali iskustva. A onda dolazimo do Piksija. Fantastican igrac, neverovatna neznalica kao trener. Kako igramo, postaje mi jasnije da ni on uopste ne kapira fudbal. Krenuli smo sa 4, dobili crveni, on izvodi besne gliste sa kombinovanjem. Vadi Tadica i Zivkovica, dva najkreativnija fudbalera, salje na teren Mitrovica i Mijailovica. Jednog apsolutno defanzivnog, drugog apsolutno ofanzivnog, a to sto nema ko da poveze odbranu i napad, to nema veze. Onda u trenutku kad Jovic igra najbolje, povezuje linije, on vadi njega, konacno ubacuje ofanzivnog veznog, umesto da izvuce jednog od defanzivno orijentisanih veznjaka. Taktiku i nemamo bas, igramo reaktivno. Uzas jedan! Sve u svemu, protiv Engleza da se molimo da ne primimo 10 komada. I na kraju ce da kaze kako je poslusao masu da ne igramo sa 3 nego sa 4, i vidis li maso kako to izgleda? To sto slusa masu a nema svoje ja kao trener je posebna prica, ali ce da okrivi javnost, i da se vrati na staro u sledecoj utakmici. Sta li smo Bogu zgresili da mu produze ugovor...
V

Vik77

pre oko 2 meseca

Protiv Engleske da molimo Boga da Kejn i Sako izgube pasoše inače dubioza
A

As do asa

pre oko 2 meseca

Kucamo na vrata zaboravljenih asova...
G

Gooxy

pre oko 2 meseca

Dobro smo se drzali do druge minute utakmice.
С

СРБИН007

pre oko 2 meseca

Није велика анализа,али све говори,код руског поништеног гола,машовић игра као балерина, дословно,повлачи ногу к себи и прави полу окрет тела на супротну страну од лопте и играча да га ваљда лопта не би ударила! Ко није видео има снимка поништеног гола па нек погледа,савршена слика и опис наше репрезентације
K

Kakioo

pre oko 2 meseca

Jel Mitrovic i Sergej i dalje obaraju rekorde u ligi dvogrbih kamila? Kako to izgleda kad je na terenu Golovin a ne Tadic... Rapsodija... Sta? I Tadic je bio na terenu??
D

Dusan Vlahovic1

pre oko 2 meseca

Odavno govorim da je 15 golova za Juventus ove sezone Vlahovica bolje i bitnije nego 45 u Arabiji od strane Mitrovica i Sergeja koji su odlucili da zavrse profesionalne karijere u 30 godina koliko imaju. Ali ne, uvek dobijem 150 minusa od mitrovih zaljubljenika koji ne mogu da skapiraju da su jedno amateri iz Arabije protiv kojih on igra a drugo ozbiljni stoperi. Pa i ti Rusi i Bugari igraju u profesionalnim evropskim klubovima i bore se za nesto. Zato arapski Mitar pored njih stoji kao mis i ne ume do lopte. Evo lupajte minuse slobodno.
G

GostBoTa

pre oko 2 meseca

Da li je ikada, u bilo kom sportu, bilo koja naša reprezentacija, muška ili ženska, pobedila ikoga kad je Strajnić bio komentator!??? Ne zezam se, da li stvarno iko pamti tako nešto!???
g

gost 616

pre oko 2 meseca

Jes' da Piksi nije za trenera, a sa druge strane a koji mi to tim imamo, ili bolje reći, koji se to igrač izdvaja na bilo kojoj poziciji a da nešto zna, da "pravi razliku" ili plus neki drugi da nije vrh ali se bar trudi, izgara itd ?! Mi već 15-tak godina nemamo kreativca o odbrani i da ne govorimo, eventualno golmane i Mitrović kao špic i zdravo. I aj, Tadić od pre 4-5 god kada mu se još igralo i bio mladji. Ovo sada jeste katastrofa, tako da je sve ovo očekivano i ništa novo.

Petar.P

pre oko 2 meseca

Bitno da se Piksiju zvanom kombinacija produžio ugovor. Ovo je stvarno očajno izgledalo, igrači nezainteresovani, a trener smešan. Da se ne lažemo mi jesmo limitirani, ali sve se može disciplinom koliko toliko dovesti u red. Toga više nema, sve je krajnje neozbiljno. Jedino smo na trenutke igrali taj fudbal i to kada nešto iskombinuju Tadić i Živković. Jedini dvojac koji prosledjuje loptu iz prve. Sve ostalo očaj, kako u ofanzivi, tako i u defanzivi. Naravno taj crveni je odmogao, mada i to je bilo onako pošteno dumsterski. Dodješ i ispoštuješ ih kada niko nije hteo i ti u tamo nekoj nebitnoj prijateljskoj utakmici u 20 minutu isključiš igrača, kao da mu je noge polomio. Ja razumem pravila, nema tu ništa sporno, ali eto "bratski" su mogli progledati kroz prste i dati mu žuti. Ali ono što bi to radili, bolje da smo vreća za udaranje, neka im se pali masa. Sve u svemu, crno nam se piše na Evropskom.
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Pa nisu ga Rusi iskljucili, covece !!! Turcin je sudio utakmicu,ako nisi gledao....svaki sudija koji je na UEFA I FIFA listi se posmatra,i ocenjuje i na nebitnim utakmicama,cuj progledati kroz prste ?!?!?!
M

Mali majmun

pre oko 2 meseca

Sta si ti gledao?skapirao si da smo dobili crveni?mancester city ne bi protiv rusije okrenuo rezultat ,kako neki nemaju pojma o fudbalu😄😆😆
B

Bratskii

pre oko 2 meseca

Turci su sudili utakmicu, nije ga Putin isključio...
O

Oboricemo rekorde na EURU

pre oko 2 meseca

bolje da nismo ni isli
P

Pa mi smo losiji

pre oko 2 meseca

i od poreza, i ne mogu da shvatim poteze poput Gajicevog, covece profesionalni si fudbaler i povlacis coveka sa ledja u gol sansi. Haha, pa ja ne mogu da verujem.
N

Nejbi

pre oko 2 meseca

Spasica za selektora. On ne bi pravio ovakve gluposti. Pa da je finale svjetskog prvenstva. Ovakav penal se ne pravi. Piksi pamet u glavu,ne zovi svakoga. BracoRusi kapa dole. Svaka cast.
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Gajic umesto da pusti igraca jer bolje i da da gol ali da ostanemo sa 11 na terenu, on povlaci istog i tu je kraj...Oni nadahnuti, zeljni igre i utakmica. Nasi otisli na izlet.
S

Srdjan82

pre oko 2 meseca

Bog nek nam je u pomoc,ubice nas engleska!!!
S

Sedorf10

pre oko 2 meseca

Meni je najjaci utisak utakmice ruska sredina terena. Koliko su brzi od nasih igraca, spretniji, bolji tehnicari. Bas je velika razlika u kvalitetu. Da nije bilo golmana naseg primili bi 6 golova najmanje. Tuzno je gledati Srbiju kako je nemocna. Piksi unajmi pomocnika za odbranu, jer o tome znas koliko i ja o svemirskom programu.
N

Negomir

pre oko 2 meseca

Pomiriti se sa ovim, gledati utakmice uz lagano pivo i ne lomiti se, nije selektor kriv, goreg nemamo boljeg nećemo naći, nama je sudjeno da u fudbalu budemo jadni, mi jednostavno nismo za fudbal, bar ne za nesto veliko, mi smo bili i uvek ćemo biti srednja reprezentacija, možda za nekih 200 godina budemo bolji ako budemo postojali...
S

Sprzljen

pre oko 2 meseca

A da se ne lažemo mi … MI NE ZNAMO OVU IGRU DA IGRAMO !!! Košarka, odbojka, vaterpolo to je za nas .
B

Bnm

pre oko 2 meseca

LJUDIMA DZABE PONISTEN GOL, OVO JE PETARDA
I

Ivan FCRS

pre oko 2 meseca

Od kada je ovaj Pavlovic glavni sraf odbrane, ja ne pamtim jednu normalnu defanzivnu utakmicu reprezentacije. 3-4 godine unazad.
L

Lepi mica1

pre oko 2 meseca

A bez njega smo real madrid😆😆😆ajd ganci prati fenjerasa Ls😆😆
@

@lepi

pre oko 2 meseca

Ne, trebalo bi da prati ekipu koja prima 5 komada u kvalifikacijama za najnebitnije evropsko takmicenje! Ali obrati paznju - u kvalifikacijama! 😂😂😂😂😂

The Intersect

pre oko 2 meseca

ako bod uzmemo na Euru da se nogama u pedu šutiramo
g

gostbre

pre oko 2 meseca

srecan novi ugovor piksiju i savezu...
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Moramo da zovemo Svetozara Markovica i Bazdar mora da dobije vecu sansu u reprezentaciji.
H

Him

pre oko 2 meseca

Marković će igrati za Bosnu
f

fudbal nije sprt za nas

pre oko 2 meseca

mi smo za kosarku i vaterpolo
T

TajTavrlje

pre oko 2 meseca

U vaterpolu smo obicno cetvrti od 5 reprezentacija na svetu.
а

армата

pre oko 2 meseca

Ако Пикси схвати да су Павловић и Миленковић играчи који не могу бити прва постава, можда нешто и повеже у одбрани. Напред ћемо имати свакако шанси против сваког противника.
H

Host

pre oko 2 meseca

Tako je, Pikseta da zove samo vase igrace, mi nista ne valjamo, nemoj slucajno neko iz nekog drugog kluba da se pozove. Reprezentacija i Fss da promene naziv u FSCZSNS i da nosite trake oko ruke na javnim mestima da se zna ko je vas a ko nije.
С

СРБИН007

pre oko 2 meseca

ГАЈИЋУ-ЗАВРШИЛИ СМО
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Kao po obicaju: nismo imali srece,lopta je okrugla....😂😂😂😂
Р

Реалиста

pre oko 2 meseca

Е мој Пикси уместо што се подсмеваш како је Партизан остао први до марта, боље да си затегао ове своје манекене. Дунстерчино
M

Mecava

pre oko 2 meseca

Hteli ste sada gledajte i uzivajte ali bukvalno u svemu.
P

Prazne

pre oko 2 meseca

Pixiheve priče i berzan mala od erakovići preko mihailović i Gajić koji su krivi za sve golove kao i jović koji sem promašaja iz zicera ništa nije uradio. Mnogo hvaljeni golman petrović neubedljivo. Trebalo je sa odbrani drugu gol bez komunikacije sa odbranom. Karpin je bio vrhunski igrač ko Pixi al je kao selektor Klop i Venger zajedno za njega
M

Mislimstvarno

pre oko 2 meseca

Je*ote pa da nam je Lalat trener bolje bi prosli.Ako nista bar bi malo napalio ove "fudbalere".
S

Srbija Majka

pre oko 2 meseca

Meni govor tijela nasih igraca sve govori...ovakvo nepostovanje dresa kojeg nosis je za zatvor. Nadobudni selektor nam prosipa pamet i drzi lekcije na konferenciji za stampu, a igra nam sve ocajnija i ocajnija. Sve u svemu tuga, jad i cemer!!!
Б

Б.

pre oko 2 meseca

Утисак утакмице (Страјнић): И ипак је четири нула!
B

Burijeli

pre oko 2 meseca

Mister Stojkovic malo da se spusti na zemlju , previse je naduvan na konferencijama, prepotentan, bahat, ovo je nagovestaj onoga sto bi moglo da se desi u Nemackoj, Danci su jaci od Rusa jos, o Englezima da ne govorim, a ni Slovenci nisu za potcenjivanje. Ne pise nam se dobro
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

I dalje se prati reprezentativni fudbal.Ovi Rusi nisu hteli onako bratski da se smiluju,pa su dali po gasu svih 90.min.Englezi ce nam vecerasnji rezultati dati samo za 20.min u prvom poluvremenu.
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

Срамотна утакмица. Мијаиловић, Здјелар и Гајић су аматерски играчи који не би играли ни у Албанији. Срам вас било све до једнога, срамота сте спорта ове државе.
Z

Zmaj od šipovaaa

pre oko 2 meseca

Engleska Srbija 16-0
g

gostiona

pre oko 2 meseca

sve je to normalno, nema šta da brinete, nema šta da očekujete, nemate čemu da se nadate, novi ugovor je tu, tako da nema šta da brinete, nema šta da očekujete, nemate čemu da se nadate
Z

Zonpi

pre oko 2 meseca

Novi ugovor, novi mandat u svim sferama 😉, tako da sve je jasno,trazili smo, gledajmo...sve smo ovo zasluzili,nista nije slucajno
A

Asistent

pre oko 2 meseca

Nista novo....
F

Fakti

pre oko 2 meseca

E da je Bleki bio tu, nebi mi primili 4 komada....nego 6 komada....hahahahaaa...ljudi pa mi smo za sprdnju. Rusi su se igrali sa nama kao sa decom.
L

Lepi mica1

pre oko 2 meseca

23 komada😆😆😆otkad je pixi tu nismo primili 6😆😆😆
O

Odlican mec

pre oko 2 meseca

Odlican mec 5 golova (jedan nepravedno ponisten) precka i stativa... Dakle samo sreca je sprecila da vidimo 7 komada... Rusija jaka, organizovana sa modernim i brzim fudbalerima koji znaju da igraju kao tim (iako nemaju prilike).. Srbija ocekivano, kao i selektor, jadna, bedna, pivo i marlboro kraci meki
2

24.04.1902.

pre oko 2 meseca

Isto ovo nas ceka u Nemackoj!
M

Mali majmun

pre oko 2 meseca

Stavi na kladionicu😆😆😆neces a?
t

tampiii

pre oko 2 meseca

Dosta je crveni karton promenio tok utakmice. Ali svakako utakmica bez zalaganja, evo najsvezije mi je sad kod cetvrtog gola pogledati kako sergej prati njihovog igraca, to je trckaranje, ne trcanje.... Igraci nemaju adekvatan kvalitet, to je ocigledno, a kada na to dodamo neadekvatno zalaganje, onda kulminacija toga je ovo veceras protiv reprezentacije koja 2 godine ne igra takmicarske utakmice. Jednu zemlju imamo, pa cemo ih i dalje gledati, ali mnogo toga mora da se popravi, ako je to uopste moguce! Zivela Srbija!
T

Ti bi bio

pre oko 2 meseca

Dobar politicar hahaha
J

Ja sam bre komsija

pre oko 2 meseca

ono sto sam primetio nema veze koja je tema da li politika,sport ili nesto trece svaki sendvicar na kraju napise živela Srbija ali svaki
S

Srbijaaaaaa

pre oko 2 meseca

Pa bolje napisati Zivela Srbija, nego samo pljuvati po tastaturi i negodovati. 90% vas koji komentarisete jedva ste cekali da izgube pa da svoje zivotno nezadovoljstvo prenesete ovde. I ako napise neko Zivela Srbija, odmah je SNS bot.... Dokle smo dosli....

Muske97

pre oko 2 meseca

Sreća pa je selektor već dogovorio detalje novog ugovora. Inače bih se uplašio da neće produžiti ugovor i da ćemo biti u problemu nakon ovakvog izdanja. Ipak ovakva igra naše reprezentacije zaslužuje svu podršku i pohvale za stručni štab.. 🤦‍♂️
O

OFK Beograd

pre oko 2 meseca

Ocekivano.
B

Boki0899

pre oko 2 meseca

Ceko na 5:0 pa mozda Smena ko kod Krstajica ko protiv Ukraine. Trener i igracj velika 0. U prvom Poluvremenu Ekipa se barem Pokusala.A Al Hilal Ekipa usla 0
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

I onda se čudimo zašto Pavlović iz Bajerna izabere Nemačku.
D

Daa

pre oko 2 meseca

Pavlovicu majstore danas si samo za dva gola kriv.
K

Kaze

pre oko 2 meseca

DEBAKL SRBIJE U MOSKVI: GAJIĆEVO ISKLJUČENJE POKVARILO PIKSIJEV EKSPERIMENT ( I NASTAVAK PAVLOVIĆEVIH UČESTALIH GREŠKI KOJE SKUPO KOŠTAJU NACIONALNI TIM SRBIJE) Godinama vi novinari veličate Pavlovića i vreme da maske padnu, najmanji je problem što nas je maskrirao protiv Belgije i ove ,,blaže" greške danas, ovo su prijateljske utakmice, problem je što nas on urniše i na takmičarskim utakmicama...
M

Mali majmun

pre oko 2 meseca

A bez njega igramo kao Mancester city😆😆😆ne mlati😆
C

Cer

pre oko 2 meseca

Eh da je Vidic tu umesto Pavlovica. Koliko bese puta Vidic igrao Evropsko prvenstvo?
@

@cer

pre oko 2 meseca

Porediti Vidica sa ovim Pavlovicem je komedija! 😂😂😂😂 Otprilike kao poredjenje Kafua i Gobeljica!
У

Урке

pre oko 2 meseca

Катастрофа
p

piksista

pre oko 2 meseca

Cudi me kako su samo primili cetiri gola, slovenija treca u grupi srbija cetvrta to je gotovo ;-)
s

sinatra

pre oko 2 meseca

Gajic , Zdjelar ...su krsevi koji ne zasluzuju da igraju za reprezentaciju
V

Vidić na čelo FSS, Paunović selektor

pre oko 2 meseca

Hoćemo ostavke Džajića, Nedimovića i Stojkovića.
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Vidic i Poledica ce ti hleba dati.
m

mikseta

pre oko 2 meseca

a tebi džaja daje hleb?!
B

Bok

pre oko 2 meseca

Obavezno da ga provedeš u Njemačku, a kada zabrlja postoje dežurni krivci i kada nisu krivi.
С

СРБИН007

pre oko 2 meseca

Сад кад пукне петарда против увек неугодног кипра,сви ће заворавити ову бламажу,прво новинари!
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Kao po obicaju ide kiksi sa svojim izjavama: nate,ostaje zal zbog crvenog kartona,dobro smo otvorili utakmicu....😂😂😂😂
Ц

Цане

pre oko 2 meseca

Преозбиљан селектор, преозбиљна игра, преозбиљан резултат... Укратко сјајно...
K

Kipranin

pre oko 2 meseca

Bitno je da zna ko ce biti prvak u Srbiii a to sto mu ekipa podseca na putujuci circus nema veze.

ГОШЋА

pre oko 2 meseca

Pa mi nismo prešli njihovu polovinu terena čitavu utakmicu, šta da očekujemo na EP? Naši štoperi još uvek nisu naučili kad treba da uklizaju. Žao mi samo Petrovića što je primio ovoliko golova na debitantskoj utakmici za A selekciju
M

Mikailo mikailo

pre oko 2 meseca

I ako smatram da je Kipar blagi favorit,mislim da ke to reprezentavija po nasoj keri sa kojom mozemo da se nadigravamo..Kipar,Liksemburg,Letonija,Litvanija….To je nas kalibar…
3

3C

pre oko 2 meseca

A neko je ovde na mocartu komentarisao da su Rusi dobri u karlingu kao Englezi. Mada i ovaj fudbal im ide dobro 🤣
s

spiritus movens

pre oko 2 meseca

Je l' 4 ili 5:0? Na kraju ni gledaoci ne znaju tacan rezultat zbog glupog VAR-a. Svaki gol cekas po nekoliko minuta da provere. Izem ti takav fudbal.
N

Neznamstabrekao

pre oko 2 meseca

Nije problem izgubiti nego je veći problem koliko smo mi generalno kinte ubacili u ovaj sport za koji smo totalni antitalenti. Mi smo zemlja kosarke I toga se drzimo
H

Haha

pre oko 2 meseca

Ovu Rusi su Brazilci za nas.
L

Lepi mica1

pre oko 2 meseca

Pogotovo 80 min sa igracem vise😉😉
D

Dr Laza

pre oko 2 meseca

Mister umišljeni NAPOLJE sa kompletnim rukovodstvom FSS
С

СРБИН007

pre oko 2 meseca

Сваког Србина који буде гледао Србију на Европском првенству треба ставити у лудару,за његово добро и добро свију нас! И ја ћу навијати,наши су и желети да буду прваци европе али гледати НИ ЗА МИЛИОН ФУНТИ!
S

Stalno isto

pre oko 2 meseca

Opet moram da kazem,zao mi je sto ste nasa reprezentacija a ne reprezentacija nekog naseg neprijatelja…
G

Goxxx902

pre oko 2 meseca

"Mister", dosta je...
A

ApsolutnoJa

pre oko 2 meseca

Ovo je debakl epskih razmera...Sreca pa nisam gledao balerine
M

Manekenska

pre oko 2 meseca

Igra
J

Ja ja ja

pre oko 2 meseca

Ajmo piksi, stap preko ramena, vrecicu neku i niz put....da se ne ljubimoo. Bolje te 2x izgubiti nego jednom pronaci;)
P

Pijana piksla

pre oko 2 meseca

Daj jednu casicu, jebes ovo, nek ide zivot
P

Peeksee

pre oko 2 meseca

Možda da pitamo Tadžikistan i Keniju kako su umeli da odole najslabijoj reprezentaciji Rusije u istoriji?
Z

Zuji

pre oko 2 meseca

Manekeni, videli ste kako se igra fudbal i sta nas ceka u Nemackoj.
G

Golst

pre oko 2 meseca

Rade Bogdanović za trenera Srbije dok još nije kasno !
O

Ojsa

pre oko 2 meseca

Evo nam ga Pavlovic,decko fudbalski neinteligentan,zna samo na snagu i batine da ide,kad ga neko prodje,obavezno uklizavanje u noge,direktan krivac danas za oba gola u prvom poluvremenu,prvi ne izlazi da napravi ofsajd i zbog njega Gajic dobija crveni,a kod drugog gola ostaje sam na skoku sa igracem Rusije posle koga primamo gol,u 70 i nekom minutu prave od njega majmuna gde mu proturaju kroz noge posle cega Petrovic jedva brani uz pomoc stative. On i Milenkovic mozda i najgori stoperski tandem u istoriji nase reprezentacije,sto pokazuje da smo najgora odbrana SP-a bili,a na EP sa njima nam se pise isto. Pavlovica svi ovde hvale (grobari) da ima srce i da se bori,dzabe kad ne zna nista,2,3 puta odreaguje dobro posle 4,5 puta kiksne,na 10 utakmica odigra 2,3 dobro,u vecini slucajeva direktan krivac kod nekog gola. Decko je morao biti prodat zato su ga sudije stitile u ovoj nasoj ligi,zato se videlo u Evropi da ne zna nista,u Monaku nije ni igrao iz Bazela su ga bukvalno oterali,igrao u Serkl Brizu koji se borio za opstanak i sad tek poceo kao da igra nesto u Salzburgu,decko obicno drvo.
L

LK 1962

pre oko 2 meseca

Nisu oni krivi sto ih selektor zove
B

Bbbyy

pre oko 2 meseca

Fudbal pratim od svoje seste godine i nikad nisam video neinteligentnijeg fudbalera od Pavlovica.
O

Ok

pre oko 2 meseca

Pre 24 god nas obrukala Holandija na Ep sad ce sve 3 u grupi pogotovo Engleska,petarda u najavi
Z

Ze

pre oko 2 meseca

Nema veze nasi su pobedili!
M

Makks

pre oko 2 meseca

Dajte neki lepi tekst o piksli, molim vas. U fazonu "bicete odlicni"
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

Neka nas se EURO plasi! 😂😂😂😂
p

poz

pre oko 2 meseca

hahahhahhahaha ,smejanje ,sta li ce sad mister da izjavi na konferenciji
6

616161

pre oko 2 meseca

RUSIJA nas odvalila hahaahahahahahahahaahahaha