Komentari na vest

Debata bez odgovora: Više utakmica, više novca i - veći rizik od povreda

e

elkt

pre 5 meseci

Ma da je da se zavrsi vise ova reprezentativna sarad, da se vratimo klupskom fudbalu, ovo je tesko za gledanje.
m

monteroo

pre 5 meseci

A ni 400000 funti nedeljno nije mala lova ,top fudbal-top lova- top kidanje ... Ko nece moze da se mlati po madjarskoj rumuniji kipru bugarskoj srbiji.....za nas to nije lose..nulti igraci a uzmes 100-300000 godisnje...
2

24.232

pre 5 meseci

A ko im je kriv sto igraju? Ko im brani da kazu ne? Francuska je igrala sa prvom postavom protiv Gibraltara?! I da se desilo nekome nesto ko bi bio kriv...
G

GostNezvani

pre 5 meseci

Neka štrajkuju, da im se smanji broj utakmica godišnje. Protestno spaljivanje plate i to....
a

alexx

pre 5 meseci

pa zasto igraci ne osnuju neki sindikat i neka kazu da im se smanje plate ali i da se smanji broj utakmica !?
i

iliti

pre 5 meseci

Zato što su 80% njih mutavci
T

Twix

pre 5 meseci

Pa pod a) jer su alavi, a pod b) jer bi onda krenule da rade fascikle: ko sta trpa u telo, ko iznajmljuje koju prostitutku, a ko prostitutkA, za koga je Dijego Armando mala maca, ko je cije pare opr'o, a ko ciji prah preneo svojim privatnim avionom.

JudeBellingham

pre 5 meseci

Trebaju svi da bojkotuju reprezentacije
T

Twix

pre 5 meseci

Naravno da ce to da kaze neko iz zemlje gde su klubovi vazniji od reprezentacije. Reci to Argentincima. Pa njih uopste ne zanima sta njihovi rade po klubovima. Ako ne igras za reprezentaciju, ne postojis kao tema.

JudeBellingham

pre 5 meseci

Pa kad su im bedni klubovi kao i svi ostali iz Južne Amerike. Svi dobri igrači dolaze u Evropu a tamo ostaje škart. Zato Evropa ima najbolje ekipe i najbolji fudbal i to treba sačuvati.
T

Twix

pre 5 meseci

Ma covece, njihovu javnost ne zanima ni Evropa ni Mesec ni Bog otac. Samo igraci koji su trenutno u arg reprezentaciji. Ostali postoje u tragovima. Taj koji bi odbio reprezentaciju, mogao bi da trckara po Evropi, ali bi zauvek bio obelezen. Niko od j. americkih fudbalera kao klinac ne sanja Ligu sampiona nego svetsko prvenstvo. A meni licno je njihov fudbal mnogo zanimljiviji nego evropski.
S

Samo objektiva

pre 5 meseci

Hleba i igara. Igrace se dok ne pocrkaju. Ali su bar adekvatno plaćeni ako ništa drugo.