Komentari na vest

Deca kluba su Zvezdini anđeli čuvari: Mijatović se het-trikom ponudio kao starter za derbi!

N

Ndjdkdk

pre 5 meseci

Mali je sličan Runiju jak ko bik dobro igra sa obe noge,igra glavom,vrhunski osećaj za gol,produžiti ugovor sa platom barem 300 hiljada i zadrzati ga Jos barem 2 i po sezone tek mu je 18 godina do 21 pa onda nek ide kao formirana licnost,prodali su Eraka i Azarova i upropastili ekipu oslabili nas za 50 posto, doveli 3 igraci zadnji dan prelaznog roka i upropastili hemiju i cude se sto su rezultati slabi,a Terza bi malog sad da utopi pa ispituje teren sa nekim ciframa ali vec vidim da od toga nece biti nista ni sad a ni na leto Morace da sačeka barem do zime sledeće godine a ako prodjemo grupu u Evropi tesko da ce smeti da ga proda pre leta 2025, oko Mijata,Koste,Sljivica,Pruceva i Hvanga treba graditi ekipu u narednom periodu, Ivanic,Kanga i Kataji treba da im pomognu iskustvom, Glazera,Krasoa,Kangvu,Bukarija,Mitrovica bi trebalo pustiti sad na zimu zaraditi na njima i rasteretiti budžet do leta raskrstiti sa Milunom,Spajicem,Dragovićem(on već sam zeli da ide),Adom,Lučicem ako se ne uozbilji i brze oslobadja lopte,Nikolic isto nicemu ne sluzi ,dati sansu Degeneku da vidimo dal moze da igra na potrebnom nivou,Šerifa i Olijamku sacekti barem Jos 6 meseci imaju zelju i volju to se vidi,a ostatak doselektovati sto od novajlija sto iz našeg pogona

Mali peca

pre 5 meseci

nejpir = kraso isti su
M

Mujagic

pre 5 meseci

Reći Marinu i Mrkeli da vode Ndiajea kući! Bravo mali!
s

serMudro

pre 5 meseci

Ko prati svoj klub zna da je Šerif Ndaje bio izričita želja Baraka Bahara... Zli grobarski jezici ili dežurni pljuvači bezmozgovići ...
Г

Гос'

pre 5 meseci

Поштовани Драјане, Хет-трик је када играч постигне три гола за редом, а не када да укупно да три гола, а још неко буде стрелац у међувремену.. Спортски поздрав
N

Nikolallawe

pre 5 meseci

Auuuu,pa ovde sve Vikipedija ..čime se sve ljudi bave
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 5 meseci

Čitam komentare , i naravno iz daljine se prepoznaju komentari dobro plaćenih i upadljivo glupih i polupismenih botova za koje je prodaja Mijatovića već gotova stvar , oni samo treba da pripreme javnost i da ubede navijače da je prodaja Mijatovića potpuno normalna stvar i da je to veoma korisno za Zvezdu . Ali dobro, ne treba da se ljutimo na njih ONI SU PROFESIONALNI NAVIJAČI ,i rade svoj posao. Pitanje je kako će reagovati oni pravi navijači Zvezde , i da li će i dalje da ćute Dušan Savić. Pižon, Karasi, Aćimović ,,,,itdddd oni koji su stvarali istoriju Zvezde. , ,,na još jednu krađu , posle Joveljića i Erakovića i braću Ilić, koji će da odćute prodaju i velekrađu pri prodaji Mijatovića koji ima samo 18 godina i koji treba da ostane u Zvezdi bar još 6-7 godina , da postane i zreo fudbaler i formirana ličnost pa da kada bude imao 25-26 godina bira između Liverpula ,M.UTD, Bajerna i Intera ,,, ode u neki p.čkovac (kao Adžić ili Stevanović iz Partizana ) na neku pozajmicu u Emen, RKC Walvijak, Leuven i slične selendre pa se posle vrati u Čukarički ili Spartak iz Subotice kao karikatura i od fudbalera i od čoveka. Naravno da mene lično zabole za minuse od Terzićevih dupeuvlakača, ali mi je žao i ne mogu ds verujem da se armija navijača Zvezde ućutala i da se pinqša kao stado ovaca koje bleji na sve što se događa u našem klubu.
d

darkobg

pre 5 meseci

Zar stvarno mislis da neko iz prve ekipe Delija pise i komentarise po portalima?
P

Pavika

pre 5 meseci

Ne možeš ga zadržati 6,7 godine ako on neće da ostane, prošao je komunizam i SFRJ kad igrači nisu smeli vani pre 28 plus izgubljena godina u JNA.
g

gost111

pre 5 meseci

prvo idu Bukari, Kangva i mozda Kraso.Bukari je postigao svoj vrhunac u našoj ligi i pokazao se i u lš , sada se mora unovčaniti.Što se tiče Kangve, on je višak igrač, imamo par igrača na toj pozicija a sa aktiviranjem Kneževića može se slobodno prodati. Sa Krasom treba popričati, da li ima interesa za ozbiljan profesionalni fudbal. Moj utisak je da je on jako dobar fudbaler samo što ne voli previše da se žrtvuje za ekipu.
I

IVAN 82

pre 5 meseci

E sram vas bilo,u saradnji sa Lalatom(onoga mu krsta) sa ova 2 stopera. Dizete cenu ovome momku koga na silu ho ete da prodate!!!
d

darkobg

pre 5 meseci

Jesi li ti to sam sebi lajkovo komentar?
Z

Zvezdas1989

pre 5 meseci

Joveljic daleko kvalitetniji igrac bio u svakom segmentu od Mijatovica,Lik je imao sanse da ga da protiv Sitija ne racunajuci sansu iz ofsajda i protiv Jang Bojsa.Decko je samo za Superligu,Ako se ne proda sad,posle ce da ostane veciti talenat i zavrsi na Kipru,Videcete
C

Comi81

pre 5 meseci

Mijatović izrasta u ozbiljnog napadača i greška je prodati ga sada.Ono što je svima jasno je da Šerif nije špic,trudi se on bori skače ali je špic koliko i Kulibali. Olijanka i Kraso najbolje funkcionišu kad igraju zajedno.I najveća misterija Kraso,vjerovatno je ušao u sukob sa Barahom pa igra preko one stvari ali i kao takav pokazuje da je najbolji tehničar i sa kojom lakoćom namješta šanse Olijanki.Ključ je vratiti njemu volju za igrom a sigurno je korisniji od jednog Lučića...Katai majstor ali ima snage za 20-30 minuta igre i možda bolje da ulazi sa klupe kao džoker.
M

Mi glas iz naroda

pre 5 meseci

Bravo dečak, svaka čast! Tako se nosi dres Crvene zvezde!

Bojank91

pre 5 meseci

I defanzivci Sitija su ga puštali. Šta ćeš, Terza namestio
Z

Zoranm....

pre 5 meseci

Od Mijatovicevih golova, najviše mi se sviđaju reakcije odbrambenih igrača Spartaka..ovakve "greške" ne prave ni petlići..Pametnom dosta..
K

KojMoj

pre 5 meseci

A ti sebe ubrajaš u takve????
F

Fgh

pre 5 meseci

Znaci tebi nije dosta
D

Darth Vader89

pre 5 meseci

Gledam ocene igraca na flash scoru i Mozzartu, ma da i jedni i drugi niste kompetentni za tako nešto. Na Mozzartu Nedeljkovic 6,5 na flash scoru 8. Kanga na Mozzartu 7 ovamo8,2 i igrač utakmice. Katai 6,5 na Mozzartu i 7,7 na flash scoru. Spajic 7,2 na flash scoru a na Mozzartu 6, Hwang 7,2 na Mozzartu 6,6. Nisam gledao utakmicu a i nisam strucan, ni kompetentan da odredjujem ocene, samo se pitam po kom kriterijumu se dodeljuju ocene i sto su na Mozzartu manje u odnosu na flash score? Ja bih Mijatovicu decku od 18 godina zao het trik dao 9.

Ivica Gasic

pre 5 meseci

Bravo! Bravoo! Igra mali kao matori! Utopiće ga Terza sad na zimu negde prelako. Biće lepa cifra svakako, ne sumnjam. Međutim, mnogo više ćemo izgubiti da sa time sačekamo jpš barem dve godine! Nastavili bismo uživati gledajući ga, a plus bi ta cifra bila barem tri,četiri puta veća nago ova sas. Ebga
d

darkobg

pre 5 meseci

Ok a sto ne uzmes u obzir cinjenicu da sam Mijatovic zeli da gradi karijeru preko i ne zeli da igra u nasoj ligi?
g

gost111

pre 5 meseci

Mijatovica nece prodati. Zvezdi ne gori pod nogama i nece se vise prodavati sa sicu kao Jovic, Joveljic i Lazetic
U

Uroš Ružić

pre 5 meseci

Ako ovog dečka prodaju ispod 15M onda nisu normalni, kad je mogao Dinamo da uzima po 20-25 možemo i mi sad nadam se bar 15
X

Xao

pre 5 meseci

Stalno ignorisete da je Hrvatska clanica EU i da to veoma utice na visinu transfera
N

Nemanja8989

pre 5 meseci

Mali kida,a ima tek 18 godina…Budu li ga prodali treba ih momentalno oterati! Neka igraju ova nasa deca,a neka se rastereti budzet tako sto ce preplaceni stranci koji nicemu ne sluze dobiti pedalu.
3

3 karte za Holivud

pre 5 meseci

Potukl i su se zbog Mijatovića na tribini u Subotici skaut Aston Vile i skaut Zenita, a publika na zapadnoj tribini oko njih se podelila na one prozapadnjačke i one proistočne, i navijali su u toku tuče.
D

DedaBranko

pre 5 meseci

Mislis da si smesan?
3

3 karte z a Holivud

pre 5 meseci

Ne, samo volim da vidim kako mi plačeš.
g

gostionica kod ratka

pre 5 meseci

kako mali poceo da daje golove kad treba da se proda
f

fontana9

pre 5 meseci

moze debeli da dakada mu Lalat namesti,bruka.
D

Don Vito Corleone .

pre 5 meseci

Neverovatan osećaj za gol, pogotovo za skok glavom, a visok je samo 170 i kusur. Ako ga prodate za siću od 5 miliona evra sada ili na leto, znači da se ugradjujete u transfer. On mora da ostane u Zvezdi do leta 2025, još godinu ipo dana, i tada će biti još uvek dosta mlad a cena će mu biti 15-20 miliona evra. Prodajte Kulibalija 2, ako ste mogli da prodate Ohija posle 8 meseci, možete i njega posle 5 meseci. Krasoa, Olajinku, Kangvu, Ada, itd itdddddd, isto prodajte. Ne dirajte mlade igrače, i ne dirajte starije koji donose kvalitet. Hoćemo Mijatovića u startnoj postavi na derbiju, umesto Kulibalija 2.
D

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Samo da dodam, Glazer, Mijatović, Nedeljković, Ivanić, Hvang, Bukari, Dragović (ako bude hteo da ostane), moraju da budu kostur ekipe za sledeću sezonu. Prodajte one koji ništa ne doprinose, a ima ih poprilično.
p

peca koma

pre 5 meseci

Piksi ako imas dilemu koga da vodis kao treceg spica na EP (Mitrovic i Vlahovic) evo ti resenje
B

Burek

pre 5 meseci

Znajući njega, pre bi koristio Đuričića kao polušpica nego Jovana kao džokera
N

Nepm

pre 5 meseci

Zvezda da gradi tim oko 5 stubova Mijatovica,Nedeljkovica,Sljivica,Maksimovica i Glazera bila bi kroz 3 godine konkurentna mozda i za Evropski trofej. Dati deci jake ugovore umesto polu igracima iz Evrope, naci nacin da ih zadrzimo, usmeravati ih u pravom smeru, to je nesto sto bih jako voleo da vidim umesto prodaje prvom prilikom, to me cini da se bas osecam ponizeno kao navijac kluba. Kad vidim takvo poslovanje i prodavanje magle kako imamo neke ambicije, a u stvari sve se svodi na punjenje dzepova uprave, a ostalo ako nas sreca pogleda i ponesu tribine mozda se neki rezultat ostvari.
B

Burek

pre 5 meseci

Upravo tako - da igraju naša deca, uz par naših koji su iskusni i mogu proći još par stranaca koji prave veliku razliku na terenu. Taman :)
a

a onaj

pre 5 meseci

Hamilton i Bob..koliko ti vrede mozda 50 miliona..a tek igraci palasa..koliko ce gajba simovic dobiti...jel Mijatovic najbolji strelac ls..pa ono drvo Gvardiol ne moze da se saatavi u engleskoj..a koliko je golova taj mijatovic do u 19 dao qndori ..skotskoj i bugarskoj...gde su jedva prosli grupu...ugasite srpski fudbal
K

Kemp

pre 5 meseci

Dobar ti je komentar, ali ja samo jednu digresiju da iznesem, a to je da je problem u nasim igracima sa motivacijom, 5 godina trkeljaš po našoj ligi, nemas konkurencije i onda dodje do mehanickog odradjivanja posla. Uglavnom mladim igracima dati jace ugovore i narednih 5,6 godina gaziti i u Evropi.
N

Neminovno

pre 5 meseci

Ala će Terza fino da napuni džepove na zimu
J

Jaaaa

pre 5 meseci

Može da ide, al samo ako je cifra 15 miliona! Prosto!!!
L

Lepi mica1

pre 5 meseci

15 miliona vam ne vredi ceo tim😆😆😆

Luka CFC

pre 5 meseci

Sve bi to bilo dobro, da se ovi nisu sklonili.....
P

Pedro Situacija

pre 5 meseci

Žalim te!
K

Kemp

pre 5 meseci

Jovan vredi od danas 10 miliona. Bravo mali, ja prvi nisam vjerovao u tebe. Izvini pogrijesio sam. Svako dobro ti zelim i jos 2 gola u derbiju
f

fontana9

pre 5 meseci

jesi li se kontrolisao skoro projatelju,u ovoj livi ni jedan igrac ne vredi milion ,a kamoli ovaj debeljuca 15 kako kazes.
L

LK

pre 5 meseci

Nisam gledao tekmu pa da pitam jesu li Lalatova deca bila u Zvezdinim dresovima
B

Burek

pre 5 meseci

Lepo reče - nisi gledao meč :)
H

Hocemo pobedu u derbiju

pre 5 meseci

Ovaj barem igra sa Zvezdinom decom, gubio, pobedio ne bitno, za razliku od jednog pa drugog Milojevica, Stankovica...
H

Hannibal

pre 5 meseci

Jel primetio neko da je Kanga dva puta pogađao saigrače "u trepavicu" i tako asistirao za dva pogotka? Otkud onda ocena "šest", kad je samo taj podatak dovoljan za ocenu više? Mali Mijatović igra fantastično, odlično se kreće i ima prirodan osećaj za gol! Uz dobar trening, biće samo još bolji. A još jednom se potvrdilo da Zvezdine igre nema bez Kange i Kataija. Čim je ušao Stamenić, svi konci igre su se pogubili, a o Krasou i Olajinki da i ne govorim. Kad se vrati Ivanić i sa Hvanom u punom naletu, biće ovo jedna jaka Zvezda u drugom delu sezone. Još kad bi se nekako mogli otresti Ndiajea, koji zaista ne služi ničemu, a košta...
C

Cccc

pre 5 meseci

Neko će reći posle 4-1 pobede čemu nezadovoljstvo ali iskreno receno mnogo krša ovdje ima. Ndiejai, Kraso, Onlajnka, Nikolić, Lučić tih se treba ako je moguće što pre rešiti. Za Kataia sam pisao bar dvadeset puta u prvih dvadeset minuta se vidi ili ga trebaš menjati ili mu se igra. Mali Mijatović njemu treba neko da kaze da on nije još Bekem do prvog gola je igrao odgovorno i posle je umislio bas da je Bekem i počeo je da se glupira blago rečeno. Odbrana je loša i tim momcima dreba jedan dobar psiholog što pre.
P

Popsi

pre 5 meseci

Želim ti sve najbolje Mijate. Zamolio bih navijače da prestanu sa tom ponižavajućom pričom o njegovoj prodaji kao da je artikal na polici. Dajte malo ljudskosti.
7

7777

pre 5 meseci

Svaka cast za Mijatovica ima osecaj za gol vidi se veliki potencijal nesto tipa Jovic! Mali nabijen i sto je najbitnije osecaj za gol samo nek tako nastavi.. A sto se tice igre Zvezde jel moguce da smo postali GG ekipa da nam je odbrana toliko krs ?
M

Monteroo

pre 5 meseci

Ovo me podseca na utakmicu Cuka-Radnicki pre par godina kada je decko iz radnickog dao 4 gola ,da bi otisao u Oly uspelo je,oterali ga posle6 mesci...sad je negde u madjarskoj.
s

sashki85

pre 5 meseci

I onda hoce da ga prodaju, decko nije ni ušao u pubertet kako treba, a ostali napadači ne ostvaruju očekivano. moze da ide za $20 miliona ako neko hoće. Valjda se tako radi biznis. danas 20 miliona je bukvalno nista! a ovaj dečko može da postane zver od igrača. ako ga kupuje neki klub sa ogromnim budžetom, onda majstore stavi duplu cenu i to je to. Uostalom želimo da gledamo Zvezdinu decu a ne preplacene strance za pare koje su dali za strance mogli su do sada napraviti srpski drim tim. igrači bi drugačije osećali zvezdin dres, i igra bi bila duplo bolja . da Zvezda zadrži svoje klince do 22-23 godine, igrala bi Evropu kvaliteta poput klubova iz liga petice koji su rangirani na trecem cetvrtom mestu
P

Popsi

pre 5 meseci

Tako je. Ispade da smo zamenili Šerifa Mijatom za 5 miliona, a Mijat i bolji i mlađi. Prodajte Šerifa, a Mijata čeka mnogo bolji transfer od ovih bednih 5 miliona.
1

111111111

pre 5 meseci

Serifa prodati za 5 mil. a mali da igra narednih 2g u zvezdi za platu od 1mil. jer boljega na trzistu za slicne pare nemozemo naci.
t

turbina89

pre 5 meseci

Kome bre da uvalite to drvo za 5 milki jel tebi dobro druze????
X

XXXMAX

pre 5 meseci

Au care pa ko da da te pare za njega
Z

Zapata

pre 5 meseci

Sve je to super, ali kome prodati Šerifa za 5 miliona? Tolike pare za panj toga kvaliteta može dati jedino Mrkela u nekoj Terzinoj šemi...
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Lako je dati u ligi gde ti se svi sklanjaju, u Evropi se video njegov "kvalitet".
G

Gost "

pre 5 meseci

Slažem se potpuno sve se videlo protiv Nordsjalenda
e

e

pre 5 meseci

Tacno,ipak nije lako parirati prvaku Evrope 180 minuta.Vama bi dali 28 komada,ali tesko da cete ikad vise imati prilike da lgrate sa nekim iz vrha svetskog fudbala,mozda neki Nordsdjalen ili Flora.Samo ne brini nista,sad ce vas Zvezda natovariti ,da ne zaboravite kako izgleda igrati sa ucesnikom Ls.
D

Daj faul

pre 5 meseci

Izvini, sta je tacno falilo njegovoj igri u Evropi? Jesi li ti uopste gledao utakmice?? Gol jeste falio, ali je u polju bio neuporedivo korisniji od svih stranaca tipa Olajinka, Kraso, Endiaje… a imao je i sanse sa gol…
p

pero 7

pre 5 meseci

da li je moguce da Je Lalat izgubio u domacoj ligi?
P

Popsi

pre 5 meseci

Svaka čast, car. Ajde to što je dao 3 gola nego se trudi, trči, igra za tim. Pohvale i za Kangu koji je asistirao 2 x.
S

Sladajac

pre 5 meseci

Asistenti redom Nedeljković,Hvang,Kanga...
k

kikoman

pre 5 meseci

andjeli cuvari...cekaj potencira se konstantno da zvezdina deca nesto kao vade zvezdu...daj promenite plocu, dobijamo lagano, prvi smo na tabeli ajde lagano sad...
I

Ili bojkot?

pre 5 meseci

E sad limarija Jel dolazite Splicani?
G

Gost181

pre 5 meseci

Al se namesta da se ekipa namiri. Smejurija.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Ako prodaju Mijatovića sad na zimu, treba bojkotovati klub! Ko će da igra u špicu? Nedaje? Čovek se malopre povredio jer je šutnuo loptu i pao ko bambi na ledu! Nemoj da se zajebavamo.
G

Gost RS

pre 5 meseci

Džaba se radujemo golovima Mijatovića kad će ga lopovčina uvaljati za smiješne pare. Evo prilike da vidimo jesmo li ozbiljan klub ili šibicari.
B

Beda

pre 5 meseci

Golman Spartaka kod dva gola glavom se nije pomerio, a lopta ide na metar pored njega. Mijatović gradjom ne može biti centarfor, jedino u ovom našem blatu od lige.
s

samo

pre 5 meseci

Koja to dva gola,bas me zanima?
g

gradjen

pre 5 meseci

isto kao aguero a ovaj bio jedan od najboljih spiceva engleske ikad uz drogbu, sirera, anrija,kola itd
R

RankoT

pre 5 meseci

Nabija se dečku statistika da bi mu podigli cenu. Ovo je samo pokazatelj da ga 100% prodaju. Šteta.
G

Gost999

pre 5 meseci

Laganini! Mijatovic mali ima strasan osecaj za gol!
d

d. g.

pre 5 meseci

Upropasti Mijatović posao Terzi. Ako ga proda za pet miliona odmah u prdekanu. On nije perspektivan već naš najbolji napadač.
e

eno ga

pre 5 meseci

prvi tim.mancestera iggrao nereseno kuci..a kadeti se prosetali marakanom..da li bi Mijatovic igrao u omladinskoj ligi?
9

99888

pre 5 meseci

Ako bude ostao do kraja sezone Jovan ce dati 20 golova.
t

tako ae

pre 5 meseci

i joveljic je tako setao gazio..sada igra sah na nekom turniru
P

Papss

pre 5 meseci

Hoćemo pobedu, pobedu u derbiju!!!!
R

RealNo1

pre 5 meseci

Ако га продају за 5 милиона, треба их разапети на Теразијама за примјер другима.
O

Oksi

pre 5 meseci

Otici ce kao ceten alva, samo prati. Mozda i na zimu vec. Samo je transfer Radonjica bio smislen od kad je ova uprava dosla u Zvezdu, sve ostalo je bilo besmisleno.
Г

ГостЧа

pre 5 meseci

Продаће га за џак кромпира.
D

Djape45║

pre 5 meseci

Bravo momci, vi ih trpate u derbiju. Kanga naravno 2 asistencije godinama unazad igrac koji pravi razliku u veznom redu Zvezde.
J

Japp

pre 5 meseci

Zvezda treba da dovede Sremcevica i da igra u paru sa Mijatovicem.4-4-2.
A

Aaaa

pre 5 meseci

Nemestenoo aaaaaa,sklanjalica aaaaa,Lalat skinuo gace aaaaa,zvezdina deca se guraju da bi se prodara aaaaa,partizan su opet pokrali aaaaaa
8

8

pre 5 meseci

Kako beše ono kada je Saša Ilić bio trener Čukaričkog a na megdan mu izašao partizan , 🤣
M

Milance123

pre 5 meseci

prava bi steta bila ako ga prodamo sada i ne sacekamo ljeto i kraj kvalifikacija jer decko samo moze vise