Mandarić (© MN Press)
Mandarić (© MN Press)

Definitivno: Mandarić 19. oktobra predaje Olimpiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.10.21. | 18:58

Zakazana Skupština kluba

Era Milana Mandarića u Olimpiji se privodi kraju, ostalo je još samo da zvanično komande kluba prepusti u ruke nemačkog biznismena Adama Delijusa.

A, sada se zna i kada će se ta zvanična primopredaja desiti. Slovenački mediji objavili su dopis koji je Mandarić poslao danas svim članovima Skupštine kluba, kojim zakazuje sednicu za 19. oktobar.

Izabrane vesti

Prva tačka dnevnog reda koji će biti predložen je razrešenje dužnosti predsednika kluba. Dakle, Mandarić će da abdicira tog dana, a onda će za novog lidera biti izabran Delijus, koji je u nemačkoj stekao veliki imetak baveći se prodajom nekretnina.

Posle promene predsednika, hijerarhijski će se izvršiti primopredaje dužnosti na svim funkcijama, jer novi gazda dovodi svoje ljude od poverenja koji će dobiti zaposlenja u Olimpiji.

Prema najavama medija, jedan od prvih ljudi koji će napustiti Zmajčeke posle Milana Mandarića biće srpski trener Savo Milošević, jer novo rukovodstvo želi da postavi i novog šefa struke.

Po nezvaničnim informacijama Mandarić će prodati Olimpiju za 5.000.000 evra, što je za milion više nego što je svojevremeno kupio.


tagovi

OlimpijaMilan MandarićSavo Milošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara