Komentari na vest

Definitivno: Saša Lukić kod Mitrovića za 10.000.000 evra

T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Biće zanimljivo ispratiti kako će igrati u Engleskoj.
k

korak

pre preko 1 godinu

nazad u karijeri iz torina u fulam i deco od 10 godina pustite me price kako je pl jaka
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

A po čemu je to korak unazad Bolji grad, bolji stadioni, gledanija liga, konkurentnija liga, plaćenija liga itd
n

ne

pre preko 1 godinu

moraju vise da ga guraju u reprezentaciji. Apsolutno najgori po svim parametrima.
R

Red007

pre preko 1 godinu

Dobar igrac i fina karijera. Nije problematican lik a i uklopice se sigurno tamo. Nije neka ekstra klasa igrac ali sve u svemu dobar, po meni ne za startera za reprezentaciju nego kao prva zamena ali i da je starter nije toliko tragicno. Sve najbolje Sasa!
T

Top top topcina

pre preko 1 godinu

Bravo za Sasu! Tako se pravi karijera! Ipak je Premier liga nivo iznad svih!
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Dobro je sto ima tu Mitra u klubu, a pored toga druzice se sa Milivojevicem… Ima nekoga da ku kaže šta i kako. Zreo je momak, vidicemo kako će se snaći. Nova sredina je uvijek na početku teška dok ne prijedje u rutinu.. To je liga gdje se samo radi i gdje moraš biti ozbiljan i disciplinivan ako hoćeš da opstanes, a poznato je da je on takav momak.
@

@@odgovor

pre preko 1 godinu

pa Fulam ide u LK ove sezone 😀 kakav opstanak,bar ove godine😀
M

Magnus

pre preko 1 godinu

Iskreno, nije los transfer za Sasu. Fulam ce opstati skoro sigurno u PL, znaci ima sigurnu jednu ipo sezonu u PL da se dokaze drugima. Ako je istina da je imao 700 000 u Torinu, ovo je lepa povisica za njega. Sve u svemu, menja jedan klub sa sredine tabele za klub koji je vise u donjem domu ali jace lige, tako da ne sumnjam da ce biti dobra prica.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Sve to je ok ali je Fulam ove sezone 6-8, tako da ne znam kako je to u donjem delu... Ako zadrže tim, uz par pojačanja nema razloga da ne budu u top 10 i sledeće... Tim je solidan, trener dobar a špic ubica!
n

nikisrb

pre preko 1 godinu

I treba sto vise nasih igraca da ide u Englesku, ipak je to najaca liga, svako kolo teske utakmice, igra se brzo, fizicki naporno. Nada se da ce se Sale snaci i da ce to znaciti u reprezntaciji, iskreno bio je bas los na SP, a smatram da je skorz dobar igrac.
@

@odgovor

pre preko 1 godinu

Super transfer. Fulam 99% ostaje u PL, znaci Lukic ima sigurnih sezonu i po u PL, sjajno iskustvo. Verujem da moze bude nesto kao Milivojevic u Palasu prvih sezona.