Komentari na vest

Degenekov govor od kojeg su se Oziji naježili: Ako treba da vas iznesemo, iznećemo, ali ostavite sve na terenu!

N

Nije svejedno

pre preko 1 godinu

Mislim da se ljudi napale i kad igraju neki bezvezni turnir ili termin, a ne Svetsko prvenstvo, tako da ovi što komentarišu da je bezveze govor ili nikad nisu potrčala za loptom ili su igrali samo šah, ali motivacija je najjača stvar, jer ne želim ni na terminu da izgubim, a ne na Svetskom prvenstvu.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Na ovakve govore se loze igraci koji su manje talentovani, koji trce, biju, i koji su nesigurni u sebe! Ima i takvih koji vazni za tim… TALENTOVAN igrac je siguran u ono sto zna i njega ovo ne radi! Zamislite sad vi ovako pricate Modricu, De Brujneu, itd itd… sta ko ima da njih iznosi s terena kad oni vide fudbal, citaju igru, trce kad treba i gde treba, plesu s loptom, znaju sta hoce… neka ginu ovi koji ne znaju!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

prva stvar sta on ima uopste da drzi neke govore ostalima ? sta je on kao neki Mesi u toj ekipi ? drugo ovo je vise sramotan i bezmozgan govor kad ti koristis svaku trecu rec j.....
G

Gost4

pre preko 1 godinu

Zamisli Degenek ti drzi motivacioni govor hahahahahhaha
B

Buljson 1976*

pre preko 1 godinu

E da je Srbiji Degenek umesto onih pacera, kiksara, nabeđenih igrača odbrane kao juče ne bi primili 3 komada.
c

covek se izgubio

pre preko 1 godinu

stvarno sta on misli da je ??
X

XD

pre preko 1 godinu

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
B

Budimir..

pre preko 1 godinu

Valjda i kod nas ima neki degenek koji će da im podvikne
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Će ih utepate danaske.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Verujem da ste svi igrali fudbal ili nesto bar amaterski. Jel se neko stvarno napali na ove ovakve govore i ove nebuloze?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Motivacioni govori mnogo vise pale kod Amerikanaca, Kanadjana i slicnih nego kod nas. Tamo je to vaznije od pripreme utakmice i taktike maltene. Kod nas se to uglavnom svede na "ajde bre!"
N

Novak majstor

pre preko 1 godinu

Ovom Degeneku nista drugo ni ne ostaje gledajuci cisto fudbalsko znanje osim tih prica da nas nosi hitna sa terena,umrecemo na terenu i slicno .Ne znam sta mu se desilo izmedju dva boravka u Zvezdi,kao da se drugi covek vratio skoro kao boaci
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Ne napali se sigurno niko pred termin ili u 7.srpskoj ligi pre nego sto izadjes na neku njivu, al na najvisem nivou, kad predstavljas svoju reprezentaciju, zemlju, narod i kada to radis zaista iz srca nije lose da lider ekipe sa par reci “raspali” sve i da svi izadju na teren sa 200%. Kazem “raspali” jer bi trebalo da su svi vec dovoljno motivisani samim tim sto su tu gde jesu. Ne znam sta je cudno. Ps nisam ni poslusao degenekov govor vec pricam generalno.
3

353346

pre preko 1 godinu

Ako imaš stav, ma puca mi … za sve onda sigurno ne. Ali ovi momci su pod velikom tenzijom, biju ih emocije i sigurno da ovakve stvari mogu da podignu moral.
p

pale se itekako

pre preko 1 godinu

postoji i grana retorike, ratna retorika, cime se puni glava vojnicima...sve je to prouceno i ima efekat
t

trta i mita

pre preko 1 godinu

ako trebas profesionalnim igracima da drzis ovakve govore i to jos na svetskom prvenstvu onda stvarno nek idu kuci odmah .Koja glupost sta on umislja ??
o

ovo je cirkus

pre preko 1 godinu

@ vlad ...druze ako ne znaju zasto su tamo i neko treba da ih podize sa nekom loznjavom onda bolje da nisu ni dolazili.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

@ pale se itekako.....moz ga palis kolko hoces al ako je duduk dzabe. Australijanci il ko vec bese izvodili onaj glupi ples na svetskom u basketu ,pretili americkim igracima onim gestikulacijama sto su tradicionalne u njihovom ragbiju ...posle 10 minuta minuta igre Amerikanci su vodili vec sa 30 razlike . Znaci moz se lozis do sutra ,dzaba