Komentari na vest

Degeneku od Zvezde 500.000 evra

Z

Zmi Zmi

pre 10 meseci

Ne potcenjujte vaznost igraca za svlacionicu. Zato je ovo sjajan potez, Milos je, kako da kazem, pravi Delija i to sa velikm D, bice sjajan za hemiju.
N

Nikola021

pre 10 meseci

Najbri igrac u celom Meksiku.Secam se kako je fantasticno cuvao Sadika i kako smo izgubili u Surdulici sa ovim.500.000 za ovu rupu?Uzas.Losija ekipa nego prosle godine i opet nije doveden napadac.
b

brxysd

pre 10 meseci

Citam komentar do dela "LOSIJA EKIPA NEGO PROSLE GODINE". Pa dobro druze, po cemu, kojim parametrima, prikazanoj igri do sada? Bolje nista ne napisati nego lupati ....
Đ

Đeneral Draža

pre 10 meseci

Neka ga, makar i ne igrao, setimo se one dve asistencije, zaradio je naše simpatije za sva vremena. A da je ekipa lošija nego lane, ne znam šta reći suvislo na takav komentar.
S

Sale 018

pre 10 meseci

Gledao sam ga pre par meseci u Australiji.Po skromnom mišljenju, Miloš više nije ni senka onog igrača, beskompromisnog i odlučnog.Vreme će prikazati,ali ovo je jedan ishitren i anahron potez pridodati Degeneka ovom novom Zvezdinom timu...
E

Ej Licemeru

pre 10 meseci

Držao si Degeneka mesecima van ekipe i na klupi. Rekao si da je Zvezda prerasla Degeneka, sada kada je Zvezda bolja nego tada kada je prerasla Degeneka, ti ga vraćaš??? Ista priča je bila i sa Ohijem.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Ne vraća ga on, nego Barak. Verovatno zna šta može iz njega da izvuče. 😌
?

???????.......;#?#(

pre 10 meseci

Mladi i brzi fudbaler, od njega ce se moci zaraditi. Njegova specijalnost: brzina.
R

Rajko car

pre 10 meseci

Jedan od najbrzih.Ne zna se ko je brzi on ili Milun.A nije ni rupcaga.Tresce se gace i u Ivanjici i Surdulici,a ne u LŠ.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Trčaće. Ili neće ni igrati. Prosto.
z

zaks

pre 10 meseci

Srećno Miloše, da si nam živ i zdrav !
J

Joksa1986

pre 10 meseci

Obestecenje 500k za igraca kojem istice ugovor za 5 mjeseci, ima 30 godina, klub u USA(koji dobijaju obestecenja svake prestuone godine) :( . Strasno, za 500k evra smo mogli odvesti nekoga od najboljih mladih stopera u Srbiji tipa Milicic iz Kragujevca, malog Djordjevica iz Vozdovca ili cak malog Milovanovica iz Ajaksa itd. Oformio je trojku nazad(Spajic, Dragovic,Mijailovic) , + Lekovica koji ceka kao zapeta puska, tu je Rodic koji igra igru koja Baharu odgovara da bi Azarov menjao Mitrovica na wingu, tu je i Milunovic kao stoper i ti umjesto da nadogradis ovaj tim sa mladjim igracem radis ovo ? :(
С

Сотир Ђубре

pre 10 meseci

Каквом, бре, Келну? У то време није био у Звезди.
E

Esex

pre 10 meseci

Dobar je degenek,zahvalan,borben ali...meni se jednostavno ne svidja kada vracamo igrace a u slucaju degeneka i vise puta..onaj iz sent etjena je mnogo dobar,gledao sam ga malo po netu,bas mi se svideo i verujem da ga je kraso preporucio.ali pretpostavljam da je skup i da je zato ipak degenek doveden..sta nam je tu nam je,puna podrska za trenera i igrace!!

gemathegreat

pre 10 meseci

Dobro došao delijo !!!
P

Proficap

pre 10 meseci

Dobro dosao nazad. Igrac koji uvek ostavi srce za na terenu za Zvezdu, i koji da poslednji atom snage, takav igrac je uvek dobro dosao u Crvenu zvezdu.
Л

Лаик

pre 10 meseci

Добродошао кући Книнџа! Такве људине увек имају место у Звезди!
g

gorstakovic

pre 10 meseci

Bahar malo uzdrmao Terzin ego. Terza gospodski pozvao Degeneka. Degenek jedva docekao. Ali nema prava na gresku. Mora doktorski da odigra DAGANAK!!!!
M

Mujagic

pre 10 meseci

Bljesnuce sigurno, ozbiljno pojacanje, godine su pred njim…ako bog da da od njega i zaradimo…to nam treba, mlad i brz igrac!
d

degenek

pre 10 meseci

je dobar,i to je to....vigo je tu negde al je mladji i dosta skuplji,degenek ce sigurno da da svaki atom snage jer voli klub,naravno igras ligu sampiona,svi ce dati sve od sebe,nadajuci se posle boljem aganzmanu...
Č

Čekaj Čekaj

pre 10 meseci

Kako sada Degenek, zar Zvezde nije prevazišla Degeneka??? Madjija???
H

Hames

pre 10 meseci

Bahar zna bolje od Mađije
Č

Čekaj Čekaj

pre 10 meseci

@Hames. Ako Bahare zna bolje od Madjije, neka mu neko pomene i Ohija.
U

Ubeđen

pre 10 meseci

Sam, da Milošu saudijci ponude, brdo para. On bi izabrao Zvezdu. Takve ljude treba ceniti.
j

jeste

pre 10 meseci

kao i Mirotic...daj ne lupetajte svi oni samo gledaju svoju zaradu i to je ok.
@

@jeste

pre 10 meseci

To misliš na sebe, čovek je ljudina i ne lupaj. Nisu svi isti. Najviše mrzim kad neko sudi, prema sebi.
n

nidza1981

pre 10 meseci

jedva cekam kad dezurni tastatura hejteri krenu da bacaju uvrede... Sve znaju, finansije, fudbal... Momak je uvek bio na mestu, vec se zaboravila Austrija i mnoge stvari gde je bio fenomenalan. Na stranu sve to, ako Bahar kaze da je potreban sta ima vise da se raspravlja... Ovako nismo leteli po terenu nikada, prvi put da se iskreno radujem utakmicama i ocekujem lepotu. Ne zelim da umanjim usehe Vladana, sa lepkom je ozidao kucu kada nije moglo drugacije, igralo se nozem u zubima jer kvaliteta nije bilo i tim momcima naklon do poda ali ovo je sada tim za dva koplja jaci i treba mu dati punu podrsku
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Dobar potpis za Zvezdu posto Degenek pokriva poziciju desnog beka a Zvezda nece otkupiti Aleksa Viga a Degenek je odlicno odigrao kao desni bek u Kataru i bio medju najboljim igracima Australije koje je stigla u osminu finala i tesno sa 2-1 izgubila od Argentine koja je kao sto znamo osvojila Svetsko prvenstvo u Kataru.Zvezda ce verovatno dovesti i stopera i defanzivnog veznog verovatno po Barakovoj zelji Neta Lavija i napadaca a premija bi bila da Zvezda uzme Alfreda Morelosa koji je slobodan igrac.
h

halo

pre 10 meseci

Pola miliona plata za 30-godišnjeg grejača klupe ispodprosečnog MLS kluba, nije ni čudo što najbolje igrače prodajemo za prvu ponudu koja stigne kad se moraju finansirati ovakvi fenomenalni potezi. A i još jedan primer te prave ljubavi prema Zvezdi koju "navijači" sa severa propagiraju, a njihovi botovi po internetu potkrepljuju, izboksuje pola miliona od Zvezde iako mu je bez nas jedina opcija u nastavku karijere efektivna penzija selidbom nazad u Australiju.
1

12345m12345

pre 10 meseci

procitaj tekst jos jednom, ne boli...
h

halo

pre 10 meseci

@12345m12345 "Prema saznanjima Mozzart Sporta reprezentativac Australije će godišnje u Zvezdi zarađivati 500 hiljada evra. Imaće i adekvatne bonuse po klupskom pravilniku u slučaju individulnih i timskih uspeha." Šta je tačno problem?
r

reb8888

pre 10 meseci

...prvo, ne znam odakle ideja da je on bio grejac klupe, neznanje ili obicna zloba...drugo, covek je reprezentativac zemlje koja je na svakom takmicanju bolja od nas...trece, 30 godina su najbolje godine za stopera i zvezda moze da bude srecna sto ga je dobila po toj ceni, jer su mnoge neznalice kostale znacajno vise...
h

halo

pre 10 meseci

30 godina su najbolje godine za štopera kad dobiješ nekoga poput Dragovića ko dolazi iz Bundeslige, ko je igrao u Premijer ligi, brdo utakmica u Evropi, ne kad dobiješ trostrukog povratnika koji je do tog statusa i stigao zato što nigde van Srbije ne može da igra. A to igranje za "moćnu" Australiju je smešno i navoditi kao neki ozbiljan "znak kvaliteta", i Borjan je neprikosnoveni prvi golman Kanade koja igra ubedljivo najbolji fudbal od svog postojanja kao nacije, pa je opet za potrebe Zvezde bar dve godine već neadekvatan golman. Doduše budući da se ovde trener prvo pljuvao što se usudio da otera tog velikog "ljubavnika", biće da se mnogi ipak lože na te lažne znake kvaliteta, opasan je kvalitet igra za reprezentaciju bolju od naše, naša je inače baš poznata po ozbiljnim rezultatima pa da bude ozbiljno merilo za poređenje sa drugima.
L

Lalegale

pre 10 meseci

Dobrodosao kuci Milose
B

Borky10

pre 10 meseci

Ja za sada imam potpuno poverenje u trenera i ako on kaze da mu treba onda se nema sta komentaristi.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Naravno. Posle Zenita i nisam bio neki optimista. Jedino je golman bio na vrhunskom nivou. Fener je, opet, pokazao da čovek apsolutno zna šta radi. Rapsodija mladosti, uz brze, tečne akcije, sve sjajno uklopljeno. Turcima ostalo samo da plaču.
Б

Брат наш!

pre 10 meseci

Ми смо генерално познати као народ који брзо заборавља,има нас и који памтимо,увек је био ту кад је било "тврдо"!Она магична ноћ у Салзбургу,центаршут Бену за 2:1,који минут после....Дегееенееееек,дваааааа дваааааааљ!!!!Какав блицкриг Црвене звездеееее! Годину дана после,гол у Берну.... Чим га Бахар тражи,нема сумње у то. Добродошао кући,Милоше!!!💪💪💪
M

Mutommbo

pre 10 meseci

Miloš se vraća kući. Koliko je lakše sada kada imamo ozbiljnog trenera i ako je neki igrač njegova żelja u tom slučaju nema više spekulacija zašto taj dolazi a ne onaj i sl. Cifra za obeštećenje je korektna, posebno što je igrač oprostio deo dugovanja kada je odlazio iz Zvezde. Za ove pare koje će primati, mogao da igra i negde drugde bez da oseća pritisak. On je standardan reprezentativac Australije, igrao na Mundijalu, ali je izabrao da se vrati u svoju Zvezdu. Mislim da se Stankoviću nije svideo način njegove igre i zato je pao u drugi plan. Imao je onaj kiks protiv Miltijada, ali se to događa u fudbalu, da igrač skrivi takav prekršaj u momentu. Vreme će pokazati da li može da odgovori zahtevima trenera koji ga je hteo u timu. Kod Bahara je čak i Planić izgledao kao Rio Ferdinand u kvalifikacijama, posle je otišao pred grupnu fazu LŠ.
h

hulio

pre 10 meseci

Uzas ....degenek,milunovic,spajic ...odbrana za ksl ligu
P

Povratak rijalitija u tim

pre 10 meseci

Degenek je rijaliti povratnik. Busanje zvezdaštvom, a učinak slab. Sukob sa Stankovićem jer ga je sa pravom sklonio iz tima, posle manipulisao navijačima koji su pokrenuli kampanju protiv Pankova jer Pankov dobija šansu ovaj ne. Čak je i lajkovao tvit kako je on Ramos za Pankova. To dovoljno govori o osobi. Bio je pre neko napisao na tw kako je kad su hteli da ga prodaju odgovarao Dragovića od dolaska u Zvezdu, pa je on to na tw demantovao ispod tog tvita. Ne bih da vređam ljude iz RSK, ali imamo brdo primera pokvarenih ljudi. Pa eto i ona zvezdica što se nazvao Bekam, ne uvrsti ga Milojević na jednu utakmicu i on odmah citat na Instagram, a nema citata sad kad se ne vidi celu utakmicu. Ne treba da spominjem knindžu Borjana i njegov rijaliti koji je prestao čim je dobio jači ugovor.
2

25235

pre 10 meseci

Za moj ukus malo previsoka godisnja plata, znam da je zelja Bahara, i da nije za kikiriki u kolumbusu igrao ali opet necemo mi nikad dug spustiti budemo li svakom pojacanju po pola milke godisnje dali. Za strance kojima je istekao ugovor i da skapiram, moras ih privuci necim. Tako smo i Stankovicu koji prvi put u karijeri postaje trener dali pola miliona godisnje, suludo. Rasipamo se.
J

Joo

pre 10 meseci

Milos je kvalitetan igrac,veliki borac na terenu a pre svega dobar i posten covek!!!
g

ghost11

pre 10 meseci

Zašto nisu sačekali 6 meseci da ga dovedu besplatno?
D

Delija011

pre 10 meseci

Meni je i dalje u glavi Zvezda - Midjilend... Kako ga je lik pretrcao za 0:1... Nadam se da ce igrati desnog stopera a ne desnog spoljnjeg.
v

v1ad

pre 10 meseci

Ako budemo igrali 3-5-2 onda sigurno nece igrati desnog. Eventualno ako igramo sa 4 u odbrani ali nesto ne verujem. Dakle, stoperi Dragovic, Mijailovic, Degenek.
8

85634

pre 10 meseci

Nece on ni igrati desnog beka tj desnog spoljnog, nego desnog stopera. Zato je i predvidjen, nego neko se samo bavio preskakanjem lastisa pa nije razumeo terzu kom se slihta za sve ove insajd informacije.
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

A meni, eto, gol glavom protiv Jang Bojs-a. 🤩 Svaki od tih momaka, koji se na neki način i izborio za ovu sadašnju Zvezdinu poziciju, mi je drag. Sve je stvar percepcije. Pretpostavljam da nije Bahar bezveze tražio da dođe. Svakako će trčati malo više. Ili neće ni igrati.
Z

Zaza Paculia

pre 10 meseci

Koliko se vidi da Bahar ima odresene ruke, i da se pita za sve! Konacno da i to dozivesmo, a verujem da ce Milos da igra sa 200%. Dobrodošao kuci!
c

ccccpeki1312

pre 10 meseci

Milos je neko,ko nije veliki znalac,ali da je 200%za tim!Idemo Delije!!!
g

gosttttt

pre 10 meseci

Dobrodošao kući kućo! Degenek Miloš! 🔴⚪🔴⚪🔴⚪
T

Treba spic i stoper

pre 10 meseci

Auuuu....al smo se usrecili sa ovim polovnjakom cccc🤦
N

Nele 007

pre 10 meseci

Jos jedno kvalitetno pojacanje.Zvezda sve jaca u inat dusmanima