Degeneku od Zvezde 500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.23. | 10:50

Crveno-beli uspeli da spuste obeštećenje Kolumbosu

Sve je spremno za promociju Miloša Degeneka u Crvenoj zvezdi. Uskoro će reprezentativac Australije potpisati ugovor sa crveno-belima i izjednačiti se sa Nenadom Milijašem po broju mandata na najvećem srpskom stadionu (po tri).

Imao je veliku želju Barak Bahar da vidi Degeneka u svom timu, želeo ga je kao defanzivnog univerzalca još dok je predvodio Makabi iz Haife. Vidi Bahar u Degeneku opciju u centralnom delu odbrane, ali i na desnom beku u mečevima Lige šampiona.

Izabrane vesti

Želja momka iz Knina nije bila sporna, čekao je samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja. Na kraju posle prodaje Strahinje Erakovića, crveno-beli su uspeli da pronađu zajednički jezik sa članom MLS lige Kolumbosom. Na kraju će crveno-beli platiti obeštećenje od 500 hiljada dolara.

Lako su crveno-beli i Miloš Degenek našli zajednički jezik kada su u pitanju lični uslovi junaka kvalifikacija iz 2018. godine. Prema saznanjima Mozzart Sporta reprezentativac Australije će godišnje u Zvezdi zarađivati 500 hiljada evra. Imaće i adekvatne bonuse po klupskom pravilniku u slučaju individulnih i timskih uspeha.

Degenek će potpisati dvogodišnji ugovor sa Zvezdom, uz opciju da saradnja bude produžena na još 12 meseci.

Degenek je u Crvenoj zvezdi bio prvo šest meseci, od juna do decembra 2018. godine. Potom se iz Al Hilala vratio leta 2019. godine uoči drugog plasmana u Ligu šampiona. Imao je junačke role u Salcburgu i Kelnu.

Najbolje partije pružao je kod Vladana Milojevića, kod Dejana Stankovića nije bio na tom nivou.


tagovi

Miloš Degenek

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara