Komentari na vest

Dejan Stanković u 93. minutu ostao bez pobede u Firenci

T

Tuneki

pre 7 meseci

Dejana i oba Milojevica su oterali navijaci, da bi doveli prevaru koja kosta 2miliona godisnje bez strucnog staba

Gosthjk

pre 7 meseci

Ma šta zna Stanković... Bitno je da su naši tastatura stručnjaci oterali sve i svakog ko valja, jer eto, nisu oni dovoljno dobri za tastatura stručnjake. Ista priča sa oba Milojevića, ista priča za mnoge igrače. Jer to ko ne pobđuje sa 90% poseda, 48454 šuteva i sa 10:0, taj nije dovoljno dobar za prefinjene tastatura stručnjake i one od po 50-60 godina koji i dalje misle da je ovo 1973. kad si mogao da se pobiješ sa svim timovima na svetu i da se nadaš pobedi...
L

Luja

pre 7 meseci

Stankela ne zna ništa. Nego , jel ova LŠ?
A

Acaaaaaaaaa

pre 7 meseci

Ma šta pričate, je l' ste gledali utakmice protiv Makabija, čak i revanš protiv Jermena, potpuno nespremna ekipa i promašena taktika bez zadnjeg veznog, posle je sam pobegao... Tri godine zaredom ispada od jeftinijih timova od Zvezde, nemojte da veličamo ljude koji odu uvek sa time a nama nije valjao...dobar je bio u grupnim fazama, i posle protiv Milana i Rendžersa, ali je to bio maksimum u Zvezdi koji je uspeo da uradi, poslednje kvalifikacije je omanuo ozbiljno

Gosthjk

pre 7 meseci

@acaaaaa - A je l si gledao ti utakmice protiv Rendzersa, Brage, Milana, Ludogoreca? Je l si gledao derbije? Je l si gledao jos mnoge bitne utakmice? Ti si care pljuvac, cak i tebe da postave za trenera, ti bi sebe pljuvao
h

halo

pre 7 meseci

Kakav odvratan podanički mentalitet, botuje za čoveka više od godinu dana nakon što je SAM otišao, niko njega terao nije, sam je izabrao da ode kad je video da ga žreb u LE neće pomilovati i treću sezonu zaredom, pa da ne srozava svoju karijeru više nego što je već uradio time što 3 sezone zaredom nije uspeo da iskoristi maltene otvoren pun ka LŠ kroz kvalifikacije. Još imaš obraza da pitaš "a jeste li gledali derbije", koje derbije crni sine, za 3 sezone koliko je proveo ovde odigrali smo jedan kršteni derbi, onih 2:0 na Marakani, i čak smo i tu igrali kako treba samo prvo poluvreme, a drugo zatvorili bunkericu kao prave kukavice. Da mu nije bilo Milana, čovek bi otišao iz Zvezde bez išta konkretno da je uradio, i sam to pokazuješ kad su mu drugi uspehi pored toga Rendžers koji nas je izbacio sa pola snage, to što mi tripujemo da smo bili mnogo nešto bolji pošto smo dali 3 gola iz ofsajda, to je boljka koja nas očigledno boli i dan danas, dva puta minimalan protiv Ludogoreca kojeg evo i oni danski ribari urnišu, a mi slavimo 1:0 ko veliki uspeh i naravno već pomenuti derbiji. Rekao bih sram da te bude, ali sumnjam da botovi mogu da osećaju sram.
@

@halo

pre 7 meseci

Prijateljski predlog za tebe je da pratis neki drugi sport. Pusti ti fudbal nije to za tebe. Napravi nalog na tviteru ako vec nemas i pisi o kosarci, teorijama zavere, politici ili bilijaru. Pobedis Bragu prica "mogli smo da damo jos neki gol". Pobedis u derbiju kaze lik "samo dva nula" posle se povukli??? Budes prvi u grupi LE "ma nije neki uspeh". Sta je sledece nisi zadovoljan sa igrom u Bariju jer je LS osvojena preko penala?
г

гост 1312

pre 7 meseci

А најјаче што нас је Деки убеђивао како је Шиља лично Хари Кејн, а сад у новом клубу нема намеру да му да више од 10 минута по утакмици…
I

Immobile

pre 7 meseci

Čovek je bio povređen od Jula do pre 20 dana. Kako pišeš ovako, a veze nemaš šta se dešava?
G

Gost999

pre 7 meseci

Klasično jeftino skupljanje lajkova. A taj Pešić da nam je ostao, ne bi se desio ni Voždovac, ni Čukarički, a verovatno bi i Jang Bojs pao. Jer je idealan za Baharom sistem. Ali otišao je samo i jedino zbog nezahvalnih pljuvača u potrazi za lečenjem kompleksa jeftinim lajkovima.
L

Luja

pre 7 meseci

Stankela je mogao da otkupi Falka i Viga jer ih je on i doveo u Zvezdu.
I

Immobile

pre 7 meseci

@Luja Čovek otišao pola godine pre nego što je Vigo došao... Kakvi znalci, treba ih odmah poslati na licencu kod Bata Đore. Ovakvi kadrovi trebaju srpskom fudbalu.
j

jel tako?

pre 7 meseci

ma ne zna dejan nista priuceni trener...
A

Acaaaaaaa

pre 7 meseci

Ima sreće da nije on pripremao fizički ekipu već je nasledio spremnu...
I

Immobile

pre 7 meseci

@Acaaaaa Jeste, dobio je ekipu toliko fizički spremnu koju je izbacio Klakšvik. Toliko su bili fizički spremni, kakvi su ovo komentari. Hitno treba ukinuti.
V

Vinegar

pre 7 meseci

Ma ne zna Deki, to je los trener, namestili mu duple krune. Ilija Stolica i polupani Stanoje, to su trenerske velicine nego im ovde visa sila nije dozvolila da rade.
e

ejjj

pre 7 meseci

Sto je najgore stankovica najvise mrze navijaci zvezde to je tako kada ovce naucis da mrze nekog...ne cene nikog
@

@ejj

pre 7 meseci

Pravi navijac Zvezde ne moze da mrzi nikog a posebno ne jednog od nas, fudbalsku velicinu i Zvezdino dete