Dejvid Mojes (Reuters)
Dejvid Mojes (Reuters)

Dejvid Mojes: Očekivao sam da će TSC da povede

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.09.23. | 01:02

„Radujem se dolasku u Srbiju“, poručio je čuveni škotski menadžer

Dominacija Čekićara u prvom poluvremenu nije krunisana pogotkom, pa je usledio šok na startu drugog dela. Petar Stanić bacio je u trans sve na klupi TSC-a, pogotkom koji će zlatnim slovima biti upisan u istoriju kluba sa severa Srbije. Kada video Mojes da je vrag odneo šalu, ubacio je na teren sav mogući arsenal kojim raspolaže, i tako stigao do bitna tri boda na otvaranju Lige Evrope.

Smatra Mojes da je gol Topolčana možda bio i očekivan, jer se desio u trentuku kada je njegov tim posustajao. Takođe, ističe škotski menadžer da su fudbaleri TSC-a možda mogli i da postignu više pogodaka, ali da je njegov tim popravio učinak.

Izabrane vesti

„Očekivao sam da će se to desiti, jer smo dozvolili protivničkom timu da igra svoju igru. Bio sam zadovoljan uvodnim delom iako nismo dali gol. Da budem iskren, mogli smo da primimo par golova nakon toga. Bili smo tretirani onako kako mi volimo da tretiramo druge timove, kasnije su se stvari popravile“, rekao je Dejvid Mojes za medije nakon okončanja utakmice.

Preneli su predstavnici medija Lazetićevu poruku menadžeru Čekićara, naglasivši da ga nije pozvao na osveženje po okončanju utakmice. Verovatno aludirajući na izjavu Baraka Bahara o pozivu koji je dobio od Pepa Gvardiole.

„Izvinjam se Lazetiću što ga nisam pozvao na piće, ali rekao mi je da je srpsko vino je bolje, i da će on mene pozvati na piće kada dođemo kod njih. Radujem se dolasku u Srbiju“, naglasio je Mojes.

Anđelo Ogbona je bio tragičar kod pogotka Petra Stanića, dozvolivši da mu mladi ofanzivni vezista ukrade loptu i surovo kazni neopreznost iskusnog štopera. Na kraju, Vest Hem je upisao tri boda kod kuće i pobedom dao pečat osvajanju Lige konferencije.

„Napravili smo veliku grešku, ali nas je to učinilo boljim. Rezultat je ipak najvažniji ali morali smo da igramo bolje u nekim segmentima, nismo bili sjajni. Ipak je to dobar početak takmičenja, ni prošle sezone nismo igrali dobri u ranim fazama takmičenja“, istakao je Dejvid Mojes.



tagovi

Dejvid MojesVest HemTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara