Komentari na vest

Dejvid Mojes: Očekivao sam da će TSC da povede

?

??

pre 7 meseci

A oni se privaljuju na pice kod nas kako se ne bi isprsili da plate racun :) klasicni zapadnjaci. Uvek cemo za njih biti pravi domacini
ђ

ђорђе

pre 7 meseci

@Yui Или оваква Звезда или српски фудбал: и клупски и репрезентативни. Наравно, не треба је уништити као што она настоји да уништи Партизан, а који је под Караџићима, Ђурићима и сличним правио иста чуда, али оба клуба треба скинути са буџета и послати у трећи ранг. Па, лаганица, као Јувентус.
Y

Yui

pre 7 meseci

""Da budem iskren, mogli smo da primimo par golova nakon toga."" Bravo za TSC!
d

d. g.

pre 7 meseci

Lazetiću Zvezda ne izlazi iz glave.
ђ

ђорђе

pre 7 meseci

Очекивао сам да ће и ТСЦ да изгуби, као што су изубили сви наши тимови, изузев једног случајног пролаза Партизана, који је већ у следећем сусрету демолиран. Сви порази - а друго и не постоји - показатељ су стања нашег клупског фудбала. Пре десетак година све је било подређено Караџићу (Партизану) и отимању свих домаћих титула, што је праћено катастрофама у Европи. Последњих година цео српски фудбал је подређен бахатим Терзићима, Мркелама и сличним из Звезде, Код нас не може да се деси Италија, па да Звезда и Партизан буду пресељени у трећу лигу и лишени државних милијарди. Чукарички и Тсц су модел исправних клубова, некад Партизан, данас Звезда су канцер српског клупског фудбала. У наредон ом периоду надам се да ће Пазар и Војводина кренути путем Чуке и ТСЦ-а, којима честитам на максимуму који су извукли у Пешти и Лондону. А да је било правде, Звезда би добила пет комада (као Партизан од Данаца) још у првом полувремену. Бахати дилетанти.
Y

Yui

pre 7 meseci

Nije zdravo toliko mrzeti Zvezdu.