Komentari na vest

Delije spremaju invaziju na Brdo

D

Drama Hvana

pre 8 meseci

Treba snimiti prvi susret očiju Hvana sa stadionom Čukaričkog i snimiti tu emociju kada se jasno vidi da je delom umro iznutra.
O

Ofk - Cz 2:6

pre 8 meseci

Izucavace se na univerzitetima!!!
G

Gall

pre 8 meseci

Potpuno bespotrebno lozenje. Dogovoreno je da se igraci Cuke ne rastrcavaju mnogo, nije im ovo biti il nebiti a mezimica mora da uzme 3 boda.
D

Deda11

pre 8 meseci

Covece urazumi se imamo za tri klase bolji tim od svih u ligi nema potrebe za bilo kakvim zatvarenjem utakmica, uostalom sta se ja trudim da ti objasnim, videces u derbiju sve
J

Jandra357

pre 8 meseci

Koliko plakata je zalepljeno da bi vas doslo 2,000 😂😂😂
S

Salamander

pre 8 meseci

Hoće li Katai da igra? Zna li se šta? Biće zanimljivo da vidimo koga će pored Kangve da pošalje na klupu. Olajinka ili Kraso. Mada, mogao bi da odmori i Bukarija, Dragovića, Stamenića. Za svaki slučaj.
D

Dobra prilika

pre 8 meseci

Katai je u pregovorima sa IMT-om za tonu podriguše pileće nepileće, i još bonusa u drugim artiklima pošto bi mu tamo odgovarala uloga alfe oko kojeg se sve vrti.
P

Popsi

pre 8 meseci

Vrlo bitan meč. Bilo kakva pobeda dolazi u obzir.
Č

Čuka Grande

pre 8 meseci

Slažem se brate Brđanine, samo pobeda za našu šampionsku belo-crnu svetinju Čuku El Grande.
s

spektakl

pre 8 meseci

Poslednja utakmica na ovom ruglu od stadiona. Malo me je sramota gde če da debituje Koreanac. Samo da ne pomisli, gde ja ovo dođoh. Teren je orava oranica, samo da se neko ne povredi. Kako sam razumeo, napokon kreće izgradnja novog stadiona. Pare od lige konferencije idu za zapadnu tribinu, id goše koji je otišao u Čelzi ta novu istočnu tribinu, Drezgić je zaslužan za severnu tribinu, a južnu i novu hibridnu travu če finansirati država. po svim uefa standardima, može Evropske utakmice da se igraju na Banovom brdu, kapacitet stadiona, više id deset hiljada mesta, a mnogo lepši i funkcionalniji id iva niva tri stadiona koja je država izgradila. Još kada dođe naša Zvezda, ina da bude uživanje i za gledanje i za igranje. Sada moramo ovu oranicu da oregazimo kako god umemo i znamo. Za subotu nam trebaju ratnici, a ne tehničari. Veći sa nam protivnici tereni, nego sami protivnici. Nije ni čudo što smo izgubili na onoj sintetici na krovu. Sreća je da počinje renoviranje stadiona, a i terena, već do nove godine, ako ne grešim u Novom Sadu, Banovom brdu, Kragujevcu i Novom Pazaru. Svi na brdo.
b

brdo

pre 8 meseci

pa ne znam, prodali ste Sanoga, što bi bilo povreda?
p

poruka je jasna

pre 8 meseci

svi na banovo brdo!!!
B

Brdo spremno

pre 8 meseci

Tako je braćo Brđani, idemo da izdominiramo surovo domaćinskom atmosferom, da im pokažemo gde im je mesto - nazad kući jer karata nema za neželjene goste.
M

Moooobilizacija

pre 8 meseci

Još od prve utakmice na Banovom brdu kada su postavljeni reflektori, a kada je Zvezda bila gost, mala istočna tribina nije bila ispunjena do poslednjeg mesta. Stvarno bi bila sramota da vidimo praznu stolicu u subotu, da pred ligu šampiona ne možemo da ispunimo jedan od najmanjih stadiona. Biće sramota ako na dan utakmice bude karti na blagajnama u prodaji. Nismo valjda razmaženi da dolazimo samo na našu maru. Hoću da vidim košnicu sat vremena ore početka utakmice. Oni hoće da ruše i renoviraju istočnu tribinu, hajdemo da im pognemo, neka se trese Banovo brdo. Zar treba pozivnica ? Očekujem spektakl, momci to zaslužuju, vetar u leđa pred Mančester.
P

Pićiniiiii

pre 8 meseci

🔴⚪🔴⚪MOBILIZACIJA 🔴⚪🔴⚪
G

Gall

pre 8 meseci

Mobilisi se ti za stolicu i ucenje, da ne ponavljas razred opet.
g

gostttt

pre 8 meseci

Gall. Ja sam fakultetski obrazovan. Nije zločin bodriti klub. Mobilizacija!!!
J

Jedan je Luče

pre 8 meseci

Poštovanje svim igračima Zvezde, neka se niko ne uvredi, možda je najplaćeniji Koreanac, ali je najbolji naš jedan i jedini Vladimir Lučić. Luče hvala ti za svaki minut na našoj oranici. Dobro došao u svoju porodicu. Na brdu kočnica, a u Mančesteru pun gas. Veliki naklon najboljem igraču lige Vladimiru Lučiću. Neka te Bog čuva i ne zaboravi da te Banovo brdo obožava i da si uvek dobro došao kući.
b

brdo

pre 8 meseci

Nikad ga niko na brdu nije zvao Luče nego Lučke, ne znam u čije ime se javljaš. Odigrao je traljavu jesen i vrlo dobro proleće kad je bilo bitno skupljati bodove protiv niskog bloka, što Zvezdi znači više nego Čuki. Mogao je ostati, mogao je otići kao što jeste. Dublji trag je ostavio Birma za isti period. Naravno, sve najbolje Lučketu u nastavku karijere
D

DakaCZ

pre 8 meseci

Dolazim sa 5 ortaka,svi za jednog-jedan za svi :)Samo Zvezda!
b

bljak

pre 8 meseci

Nemojte da koristite košarkaške izraze iz njihove svlačionice. SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE.
S

Sest

pre 8 meseci

Sakala 🐺🐺
H

Hala delije

pre 8 meseci

Hvala najboljim navijačima na Balkanu što će ispuniti istočnu tribinu do poslednjeg mesta i velikim vatrometom ulepšati pobedu Čuke. Samurović, Stevanović, Tošić, Vranješ, Subotić, Sisoko, Miladinović, Docić, Ovusu, Luter Sing i Adetunđi, pali se paklena mašina. Mislim da neće imati ništa protiv poraza delije, jer pobeda Čuke znači drugo mesto. Neka crknu grobari. Zvezda neka pobedi u Mančesteru i svi ćemo biti zadovoljni.
N

Nickcdn

pre 8 meseci

Wow, invazija! Na station Koji moze primiti 2900 posjetilaca.
P

Popsi

pre 8 meseci

Za vas je to nedosanjani san u lavoru. Nije te sramota da se javljaš? Oni misle na ekipu sa Severa, a svakako će svi na stadionu navijati za Zvezdu.
b

brdo

pre 8 meseci

Ako nekada bude u isto vreme Čukina utakmica na brdu, a Zvezdina u Zagrebu, pa na telefonu pogledavam, navijaću za Zvezdu na tom stadionu
n

na brdu tom, na brdu Banovom

pre 8 meseci

Što ste došli, kada ste znali,da ste na brdu........ ! Pali se paklena mašina,biće zvezdi teže nego u Mančesteru. Ovo je sigurica kec. Oranica če doći glave Baharovim momcima. Matke legenda do prve i najslađe pobede. Delije će samo da ulepšaju pobedu.
@

@na brdu

pre 8 meseci

Dete, ne gasiraj se...odrasti... 🤡
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

E kada se setim gledao sam Čukarički u beton ligi, pa sve do prvog ranga. Kada je ušao u prvi rang, kada Zvezda igra na Banovom Brdu, Zvezdin kop je bio iza gola na onom brdu, sada to deluje tragikomično ali to je tada bilo normalno. Ej a kada krene čuvena pesma koja je u to vreme bila popularna EVRI GO, padali smo kao čunjevi na onom brdu. Ma to je bio upiš u ćega. Tima je vodio navijanje. Malo mi nedostaje to vreme, nekako je navijanje bilo drugačije, iskrenije...
D

DonVITOMAMLAZ

pre 8 meseci

Ti taj stadiom i tribinu video nisi, nego si procitao kod Time u knjizi koju je on objavio.
D

Don Vito Corleone

pre 8 meseci

@SisoMala. Ti si neki šaljivdžija, komičar??? Stadion Čukaričkog je na 500 metara od mene. Ali važno da si pokušao da provociraš. Ma mangup si, malo si jači od kisele vode.
С

Сале2323

pre 8 meseci

Уместо да играју ову утакмицу у Лесковцу, да се навикну на тај терен пред играње у Европи, а уједно и да буде милина од дербија... Они организују на својој ораници на Чукарици!?! Какав маркентишки гаф управе Чукаричког, још један у низу истих ово лето. Па невероватно!
k

kost

pre 8 meseci

Želim da ih Zvezda razori ovu utakmicu i pokaze stav posle poraza. Da se zna ko je gazda
i

igor978

pre 8 meseci

Sada Čuka da objavi da se zatvara deo tribina stadiona zbog tehničkih problema….
B

Brđanin

pre 8 meseci

Nema od toga ništa, Brđani su prodali već 2000 Brđanima Revolt, 500 karata ide brđanskoj dijaspori koja dolazi, i 1500 karata su uzeli simpatizeri i navijači veterani.
A

Ahahaha

pre 8 meseci

Koji bre Brdjani Revolt, više u mojoj zgradi ima vatrenih Zvezdaša koji idu na svaku Zvezdinu utakmicu, nego što ima ta grupa Brdjani. Na Brdu TRIBINA CELA BIĆE CRVENO BELA.
G

Gostima

pre 8 meseci

Koliko je bilo lepo tamo oko 2010 kad je bilo in biti navijač,pa na Marakanu dodju radovci, djavoli, Meraklije,marincii,firma i svi imaju ili pola kaveza ili pun kavez. Skoro svaki klub imao solidnu navijačku grupu.