Delije na Banovom brdu (©Starsport)
Delije na Banovom brdu (©Starsport)

Delije spremaju invaziju na Brdo

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.09.23. | 20:01

Navijači crveno-belih pozivaju da se u subotu (18.05) potpuno napuni istočna tribina stadiona Čukaričkog

Okliznula se Crvena zvezda na prethodnom gostovanju u Mozzart Bet Superligi, pošto je poražena od Voždovca 2:3. U želji da se izbegne eventualni novi kiks - i to uoči puta u Englesku - navijači Crvene zvezde pozivaju na "mobilizaciju" i što veći dolazak pristalica crveno-belih na Banovo brdo, gde će njihovi fudbaleri u subotu od 18.05 igrati protiv Čukaričkog. Reč je o prvoj utakmici sedmog kola domaćeg prvenstva.

Izabrane vesti

"U subotu igramo jako važnu utakmicu na Banovom Brdu! Sigurno derbi kola, ekipa koja na svom terenu može da pomrsi konce svakome, dok nasuprot imamo našu ekipu od koje imamo maksimalna očekivanja ove godine. Utakmica se igra samo par dana pred prvu u Ligi šampiona, i to ni manje ni više pred Mančester Siti. Ako su ikada navijanje i podrška imali smisla i uticaja na igrače i teren, to su ovakve utakmice gde treba da se izboriš za tri boda i da ih motivišeš za utakmicu koja sledi protiv kluba, koji svi znamo koliko je trenutno jak", ističe se u pozivu Delija.

Gde god da igra, bilo po Srbiji ili Evropi, Crvena zvezda ima podršku svojih navijača, ali oni ovaj put žele da ih bude i više nego ikad na stadionu Čukaričkog.

"To možemo da uradimo tako što ćemo već jednom uspeti da napunimo celu tribinu na Banovom Brdu! Ne kavez, ne pola tribine, nego celu! To kada se pretvori u broj ljudi, to su središnja dva sektora sa severa Marakane! Od početka ove sezone poseta na našem stadionu je petocifrena, tako da, ako je nekada to moglo da se uradi - ovo je jedan od tih momenata!
Кarte za utakmicu se prodaju u četvrtak i petak na našem stadionu i koštaju 500 dinara. Кada nestane karata na našem stadionu, kupujte karte na blagajni na Banovom Brdu. Кrećemo u jednu novu klupsku eru, u nove izazove, treba se spremiti za to", najavljuju Zvezdini navijači.



tagovi

FK Crvena zvezdaDelije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara