Komentari na vest

Derbi ničega i dva sata fudbalskog kukavičluka

elmagico

pre 6 meseci

uuuu pa sta, 0 0 Lacio i Roma nisu odigrali godinama, desava se jako retko Svakako je ambijent opravdao ocekivanja i to je ono sto Engleska nema, moglo je i 10 10 da bude Celzi Siti i opet ne bih menjao Olimpiko tuče, klupe ulaze na teren, huk konstantan, dim, pesma sa obe strane ne staje, napetost strah i uzbudjenje na max i sve to sa ovakvim polovnim timovima
S

SS Lazio

pre 6 meseci

Stvarno losa utakmica. Donekle i ocekivano. Mislim da je Sari mogao i morao malo riskirati i napadati vise. Takodje, Lacio je trebao ici na crveni karton na spoljne bekove (Ndika i Mancini) jer se radi o sporim i neintelegentnim igracima posto su obojica dobili zute kartone dosta rano. Lacio je imao mnogo bolje sanse i ostaje zal za propustenim sansama posebno stativi Luisa Alberta. Kakva bi golcina to bila.
S

Sang et or

pre 6 meseci

Baš me čudi za Murinjovu Romu. Njegovi timovi igraju isključivo napadački fudbal, za publiku.
a

asdfghhkl

pre 6 meseci

Tuga sta dozivese Romanisti da ih manipulator kao vucko vodi. Nema nikakvog znanja osim da manipulise i motivise igrace... Igru nema pojma.

ДејвФранкфурт

pre 6 meseci

Како оба клуба играју читаве сезоне није ни чудо.
E

Evo vec godinama...

pre 6 meseci

No Totti no party...
x

xxy

pre 6 meseci

Katastrofa.E moj Kalčo Kalčo nekadašnji nema te više
j

jdjdjd

pre 6 meseci

A bilo mi zao sto nisam stigao da odgledam
J

JovanCZV

pre 6 meseci

Nasa liga je zanimljivija od Italijanske.
N

Ncnc

pre 6 meseci

Ocekivano krs od utakmice. Ovde je sustina ne izgubiti, pa makar i ne stvorio 3 sanse za 90 minuta. Nije ovo derbi (ako pricamo o vrhunskom fudbalu) vec 20, 25 godina jos od Totija, Montele, Panucija, Emersona, Kafua, Kasana, Delvekija sa jedne i Neste, Salasa, Nedveda, Mihajlovica, Perucija, Verona, Simeonea..sa druge strane.
D

Dexaman

pre 6 meseci

Sramota!
H

Hehehe

pre 6 meseci

Posle derbija Čelsi i Siti ova utakmica mi deluje kao da su igrale ekipe iz naše lige
T

Transfer Boy

pre 6 meseci

Uporedite ovu utakmicu sa Celzi - M.Siti i tu je razlika izmedju Seria A i Premijer lige..Vise navijaca, novca, tv prava...
F

Fabri

pre 6 meseci

Uporedi istoriju tog i ovog meca
T

Transfer Boy

pre 6 meseci

Istorija da, ali to malo koga zanima. Ljudi kada gledaju fudbal zele pre svega zabavu i atraktivnost, a ne dva sata apsolutno nicega..kome je do istorije ima History channel..