Komentari na vest

Derbi ništa nije odlučio, ali može da bude presudan - Real sa četiri pobede postaje šampion!

G

Grobar 62

pre oko 3 godine

Ovaj dembele je smehoteka
d

duuuur

pre oko 3 godine

Real ima najgori raspored do kraja, Barselona najlaksi... Real igra protiv 4-og, 6-og, 8-og i 9-og na tabeli. Sevilja je prakticno izgubila sanse za titulu, pa ne verujem da ce biti preterano motivisani, ali ostali jos imaju sanse za Evropu, a Atletik je ponosan tim. Dva meca kod kuce i dva po strani. Nijedan njihov mec ne znace tri garantovana boda. Barsa igra protiv najgoreg tima lige, kao i 10-og i 13-og tima. Atletiko protiv 5-og, 12-og i 17-og tima.
R

RaspitajSeMalo

pre oko 3 godine

Real sine moj lepi igra protiv Granade i Bilbaa u gostima , ali to su sada gostovanja bez navijaca , i pritom obe te navedene ekipe imaju pola tima povredjeno. Ne bore se za Evropu, i pritom su osigurali opstanak. U zadnjem kolu Real u Madridu docekuje Viljareal koji ima 3 dana posle te utakmice finale Lige evrope, da li mislis da ce izaci sa prvom postavom u Madridu? Nema sanse .
D

Decace

pre oko 3 godine

Atletiko gubi bodove protiv Sosijedada u narednom kolu a i Barsa protiv Levante u gostima, to mi je jasno kao dan.
B

Bnm

pre oko 3 godine

Barsa ti je danas ostala bez titule
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Barselona zadnjih par godina nema trenera, a i mnogim igracima je proslo vreme (Pike, Buskec, Alba), Grizman i Kutinjo su se uklopili u sivilo, Dembele je ocigledno veliki promasaj, Pjanic takodje, a da stvar bude gora niko ni od mladjih igraca (osim mozda Pedrija) nije neki kvalitet. Jedino pojacanje koje im se isplatilo je Frenki De Jong, sve ostalo slaba vajda.
G

Gost61

pre oko 3 godine

Narednih deset godina Real i Barsa nece osvojiti LS.
A

AhamVazi

pre oko 3 godine

Ti bas znas, sigurno cemo tebi verovati,naravno.
V

Vlado Banja Luka

pre oko 3 godine

Zakljucak danasnjeg meca: spansko prvenstvo je daleko ispod engleskog. Barsa i Real, kao i Atletiko, su bivsi divovi koji se vise ne mogu finansijski nositi sa 6-7 najbogatijih engleskih klubova. Plus PSG-om. Plus Bayernom. Previse je bezimenih igraca u Barsi i Realu (danas Dest, Moriba, Arauho, Brajtvajt...) i zato i sva ta galama oko Superlige. Vrijeme Galaktikosa je nepovratno proslo.
d

dhsjsjshshshdhhd

pre oko 3 godine

Molim te ne blamiraj sebe. Svi ti sem Brajtvajta su mladi i veoma poznati za svoje godine, a novac problem im nije. Real je real i uvek ostaje real, iako ih ne volim ostaju najveci.
c

cirkus

pre oko 3 godine

Nista manje ne trose real i barsa, niti ista vise trose englesi, ali barsi recimo poslednja 3 megapojacanja najbolji ispade ne bas ubedljivi grizman, real takodje vezuje promasaje, logicno da vise nije to to kad rade lose smene generacija. Sto se liga tice, engleska je po meni bila bolja i pre 5 i pre 10 god, jer ove lige cine 20 klubova, a ne 2,3.
V

Vlado Banja Luka

pre oko 3 godine

Zakljucak danasnjeg meca: spansko prvenstvo je daleko ispod engleskog. Barsa i Real, kao i Atletiko, su bivsi divovi koji se vise ne mogu finansijski nositi sa 6-7 najbogatijih engleskih klubova. Plus PSG-om. Plus Bayernom. Previse je bezimenih igraca u Barsi i Realu (danas Dest, Moriba, Arauho, Brajtvajt...) i zato i sva ta galama oko Superlige. Vrijeme Galaktikosa je nepovratno proslo.
g

ggost

pre oko 3 godine

Šta si mislio pod tim "bezimeni igrači"? Svi nabrojani osim Brajtvajta su mladi igrači i među najboljima na svetu u svom uzrastu, jednostavno mora se od nekud početi pa će samim tim i izgraditi ime, Moriba je npr. 2003. godište i već je pokazao da može da igra i na profesionalnom nivou odlično i ima ogroman potencijal dečko
v

vladaHM

pre oko 3 godine

Toliko su si nalupetao a dovoljno je reci da je Desta Barselona, ovakva kakva je ove sezone, ukrala upravo Bajernu. Tako da to sto si lupio, ne pije vodu. Kad se u Engleskoj za titulu borilo 3 tima onda je to bio znak jacine lige. Kad je to u Spaniji onda je to zato jer je liga slaba. Dosadni ste vise o tome koja liga je jaca. Gledajte fudbal i uzivajte. Derbi je danas bio bez golova ali nije bio dosadan. Sem toga, 90% engleskih derbija je bilo dosadno ove sezone. sportski pozdrav
N

NapredMadrid

pre oko 3 godine

Odlicno! Najbolji moguci rezultat za Real! Nadam se da Real osvaja titulu u Spaniji sad!
J

Jel zna neko

pre oko 3 godine

Dal predsednim farse jos sanja o tituli?
G

Gost1234

pre oko 3 godine

Derbi je odlucio mnogo toga... Real jeste trapav ali su mu dali mec loptu koju nece ispustiti, u Barsi se dokazalo da Mesi nije problem negi nedostojna ekipa oko njega, izmedju ostalih kilavi talenat Dembele.l, Atletiko je sam sebe unistio svojom defanzivom, kad su kiksqlali orotiv Selte i ala Selte. I talo Real ni kriv no duzan uzima titulu.
N

Nista nije odluceno

pre oko 3 godine

Real najtezi raspored do kraja ima, pored Sevilje, gostuje Granadi i Bilbau, a docekuje Viljareal, reci da ce osvojiti titulu sa sigurnoscu ne moze niko, da su ih vratili u zivot jesu, ali kako igraju sve tri ekipe, ima do kraja prvenstva bar jos po jednom da kiksnu, npr po igri prikazanoj protiv Celsija, i umoru koji ih stize, bez obzira na kvalitet i iskustvo, Sevilja sutra ima dobre sanse da uzme bar bod Realu, ako ne i da pobedi, plus se ne zna sta ce biti sa Ramosom( on drzi svlacionicu) i Varanom, i to je teg i nelagoda, tako da po meni najveci favorit i dalje ostaje Atletiko, iako su ocajni u drugom delu sezone.
9

951357

pre oko 3 godine

Nisam gledao celu, već na preskok, ali kad god sam prebacio bila je neka šansa za Atletiko :D E sad samo da navijamo za Sevilju večeras, pa da se vodi borba Sevilje i Atletika za titulu :D
a

auuuuuuuuu

pre oko 3 godine

kako neko moze da navija za lopetegija? nije mi jasno? najgori trener na svetu, ostavio na cedilu spanski tim i tajno potpisao sa realom, zatim real upropastio jer je bio katastrofalan dok je on bio tamo trener..njega bre vise od pola spanije ne podnosi...
9

951357

pre oko 3 godine

@auuu - pa ne navijam za Lopategija, vec da Real i Barsa ne uzmu titulu :D
S

Sevilja

pre oko 3 godine

Gresis druze, Lopategi je jedan od najboljih trenera u Spaniji a i u Evropi. Sevilju je doveo rame uz rame sa velikim zverkama, plus simpaticno i atraktivno igraju. Nije on unistio Real Madrid nego oni sami sebe, losa transfer politika, nijedan trener na svetu ih ne bi sada poslozio da budu kao nekad.
@

@seviljaaa

pre oko 3 godine

zivim u spaniji i ja ti kazem, coveka ne mogu ocima da smisle svi klubovi i navijaci osim sevilje naravno.. covek je 0 kao covek, nikad ga nisam video da cestita protivniku posle utakmice nego uvek cmizdri i kuka kod sudija i kad pobedi i kad izgubi, covek je real unazadio 10 godina , i morao je zidan da dodje i da ih vadi iz vatre , ja iskreno ocima ne mogu lopetegija da vidim, nije ni cudo sto ovi iz fudbalskog saveza spanije su prekinuli svaku komunikaciju sa njim nakon sto su ga oterali iz reprezentacije spanije!
B

Bobicesku

pre oko 3 godine

Samo da se javim, pogotovu kolegi koji je imao zamerke na moje "skeniranje". Dakle, nereseno, Atletiko imao konkretnije sanse. A sad redom... Kuman izvodi identicnu postavu sa identicnim stilom igre, Colo ga procitao 1/1, Pedri se nije video, Moriba usao prerano i opet nista pokazao nije, ne jer je los vec decko nema definisanu ulogu(pre svakog meca trener je duzan da igracu kaze tacne zadatke za taj mec.), ulazi Roberto i igra tu neku neprirodnu poziciju, nit je bek nit je tzv. "wing back", vec stoji u nekom trouglu Mesi, De Jong i on, ali iza njih dvojice umesto napred uz liniju. Dembele ponovo dekoncentrisan, sjajan prodor ali posle 2 lose ideje i slab udarac glavom na neometan skok=dekoncentrisan. Mesi izmisljao cuda na cist vanzemaljski kvalitet, inace totalno odsecen. Na kraju i najveca sramota ove Barse, Grizman koji ne sme da preuzme odgovornost, cak ni da zadrzi loptu duze od 2 sekunde, vec je brze bolje salje, pa makar i protivniku u noge.
Đ

Đukin fan

pre oko 3 godine

Bruka i sramota uz Grizmana,Dembele,De Jong..tri transfera ukupno više od 250 miliona €,Mingeza,Dest su daleko ispod nivoa kluba..i zaista sa praktično 2 igrača manje mesecima na terenu..gde u pas igri koja drži tim preko 16 godina,ne drže loptu ni 3 sekunde..nema spasa..Kuman realno ko kuvani krompir,ništa da pomeri ne može,tako da je titula na putu u Madrid...Realu ili Atletiku,zavisi ko kiksne do kraja..Barca je za ovu sezonu odradila na silu i ovo do sada
@

@odgovor djukin fan

pre oko 3 godine

Poprilicno si u pravu sem za de Jonga, momak je najbolji igrac, normalno posle Mesija. Njegova uloga je kriminalna sa Kumanom, momak oko koga bi svi timovi sveta formirali nov sistem igre, Barselona mu je u teoriji bila kao smisljena za njega po svim parametrima, al dodje ovaj rumeni i propade sve,