Komentari na vest

Derbi PLS u Inđiji: Lider traži povratak na pobednički put, Milosavljev odmoran dočekuje Javor

M

Monokl

pre preko 2 godine

Pogledajte tabelu ove lige!! Da li je moguce da cemo kao novog superligasa gledati jos jedan NS tim ili cuveno Zarkovo??? Zajednicko im je to sto im stadioni lice na poljane bez ograda. Takodje, zanimljiv je i donji deo tabele, gde se cini sve da ne ispadne nijedan BG klub. Katastrofa. P.S. Ukinimo Srpsku ligu Beograd, generatora beogradizacije prva dva ranga naseg fudbala!!
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Svi koji prate fudbal u Srbiji bi to zeleli da se desi al zasada nista od toga. Ja sam za tri ranga po 12 klubova, pa tek onda Srpska Liga bez Beogradskog regiona. Da se malo uozbilje takmicenja I podigne kvalitet, da ne moze neko "s livade" tek tako u drugi rang, a kamoli medju najbolje.
n

neoangin

pre preko 2 godine

Mladost GAT iz NS-a gradi neki kao stadion, nije baš obična livada bez ograde kao što kažeš. Video sam pre oko 3-4 meseca da su gradili tribine na jednoj strani, ali od tada još nisam prolazio tu. Sada sam pročitao da će biti postavljen i krov preko tribine ( ako već nije postavljen ), kao i reflektori. Kapacitet bi trebao da bude oko 1500 mesta, što je donekle i razumljivo obzirom da će to biti stadion namenjen za ljude sa Novog Naselja, Veternika, Futoga... Ovo gde trenutno igra Mladost je u Čelarevu. Trebalo bi samo izgraditi isti jedan takav manji stadion i na Slanoj Bari za Proleter, da ne bi igrali na Karađorđu, i da imaju i ljudi sa Klise, Salajke i Slane Bare koga da gledaju. Iskreno, 3 kluba u Novom Sadu i jesu po meri, ne znam što se žališ. Pa u BG-u bi trebalo da bude bar još 3 kluba, trenutno ih ima 4 u SSL (svi u starom delu grada), ali obzirom na veličinu grada trebao bi najmanje još po jedan/dva kluba na Novom Beogradu i jedan na Zemunu.