Komentari na vest

Derbi skroman, Juve bi mogao da bude besan: Sumnjiv pogodak Lautara poništio Dušanovu desnicu (VIDEO)

Lalincanin_Nislija

pre 5 meseci

citam komentare, i niko ne spominje da je moj Inter bio bez Bastonija i Pavarda. Toliko o tome.
I

Inter

pre 5 meseci

Ja sam spomenuo dole u komentarima kako je Inter igrao bez 2 od 3 startna odbrambena igraca (Pavar i Bastoni).
b

borissb

pre 5 meseci

Za klasu bolji juve,inter srećno do boda
r

robijaa

pre 5 meseci

Često interovi faulovi slučajno promaknu sudijama,i to većinom u jačim derbi utakmicama
R

Realnih

pre 5 meseci

1:1 pa neka priča tko šta hoće,iako se vidjelo kroz utakmicu da inter ima nešto više u odnosu na juve,ima bolji tim i trebali bi da uzmu skudeto
д

дон јое редингтон

pre 5 meseci

какво пливање у празно костића, озбиљан проблем, да на 20квм промашиш играча, не би тај више играо фудбал, креће у клизећи са пет метара, и седам чак, нападач то лагано запбилази, или је тупсон или, озбиљан глумац, за штелу, а данас рома која је просек двс голс по мечу, моја грешка, што сам играо 0-3, уместо 1х, на три платформе ми оборили тикете, и то возић 10-11 мечева све проđe, i ovi zabiju treći , i gosti dali, a šta tek za empoli sasuolo kakva štela, rmpoli koji je dao svega pet golova za 13 kola, mirisalo mi na štelu odigram 0-2&0-2, ajde možda mučenici uspeju dati gol, sasuolo će jedan sigutno pa možda i dva, prolazna igra, ali tu je caka ,iz iskustva, kad naviknu sve da su neefikasni, odjednom 2, kom za poluvreme, pa i sasuolo 2, oborili su sulne zikete, i tad je jedina igra koja isključuje štelu, 0-2 i 3+ kao dvoznak, ali igram sa dva ili tri dvoznaka, i sad treba pogoditi, nisam poslušao osećaj da če ipak biti više golova, bilo je sedam al su se mufljuzi oparili,

zarPa

pre 5 meseci

Svako ko prati Seriju A dugi niz godina zna da se derbi utakmice skoro uvek igraju na isti nacin. Ovaj tekst je u najmanju ruku tuzan. Od ovog navlacenja je samo gori vecerasnji komentator. Ekipa koja nema nikakvih obaveza sem Serije A, ekipa ciji su igraci do sada odigrali skoro duplo manje minuta u svim takmicenjima( prvenstvo, LS, reprezentacije) igra kuci i ima 1 sut. 90 minuta se brani sa svim igracima na 20 metara od gola, a negativno se pise o Interu koje istina podbacio, ali opet zeleo nesto da igra i napravi. Spominjati faul nad Kijezom je degutantno, momak je nakon svakog duela ostao na zemlji i mahao rukama. Smesno bi bilo da su mu ono svirali. Na kraju Juventus je u Vlahovica i Kijezu ulozio 150 miliona dok je vecerasnji Interov sastav kostao redom : Somer 6 mil, Dumfries 12 mil, Darmian 2 mil, De Fraj 0, Acerbi 4, Dimarko 0, Calhanoglu 0, Mikhtarijan 0, Barela 40, Lautaro 20, Thiram 0. Da gostuju Napoliju i tu uzmu pozitivan rezultat, onda se okrece vodenica juventus, Napoli, Atalanta svi na Meacu..
I

Inter

pre 5 meseci

Prvo poluvreme i nekako, drugo poluvreme bolje da nisu ni izlazili. Kao da su se dogovorili u svlacionicama, svakom po bod, svi zadovoljni. Vise sam ocekivao od ovog derbija. Najzanimljiviji deo drugog poluvremena su bili konstantni zvizduci za Kvadrada.
G

Gile Interista

pre 5 meseci

Provukao se mrtvi djubrentus na svom terenu, ali ce zato na meaci da kleknu sa lagana tri komada u scesnijevoj mrezi. stali svi ispred golmana i igraju fudbal 😄 ali nije ni cudo tako oni igraju i protiv kaljarija. Inter uzima titulu jubilarnu dvadesetu neka puknu dusmani ! 💙🖤💙🖤💙🖤💙🖤💙🖤💙
I

Ivan48

pre 5 meseci

Bas nemas pojma o fudbalu inter ima uzasnu statistiku sa juventusom
t

tko

pre 5 meseci

Inter je taj koji se uplasio i nije nista pokazao. Inzagi sa previse respekta prema nikad slabijem Juventusu, skolski primjer dogovorenog boda i antifudbala. Prati malo, ja sam navijac Intera ali nikakvog bunkera domacina nije bilo.
R

Raffa

pre 5 meseci

Rece covek najogavnijeg kluba na svetu,anti italijanski klub.Klasican Sinterov navijac,vise mrzi Juve nego sto voli Sinter.Ponadali ste se da ce izbacivanjem u Seriju B da institucija propadne,a ona vas je zauzvrat oducila od fudbala posle povratka.Malo Juve da stane na noge i opet titulu nece da vidite 7-8 godina.Ma Meaci ce da bude kao i prosle godine,lagano samaranje i poraz domacina.
A

Aleksandar1988

pre 5 meseci

Ocekivan ishod. Ni jednima ni drugima nije odgovaralo da pokvare prethodne rezultate porazom. Inter ocekuju teski i bitni mecevi na 3,4 dana, tako da je bod i sacuvano prvo mesto u derbiju Italije dobar rezultat. Sada protiv Benfike da se ne izgubi i da se protiv Sosijedada na Meaci juri prvo mesto u grupi, i onda protiv Napolija na strani da se odigra kao veceras, na X2. Nakon Napolija idu nesto lakse (izuzev Lacija) utakmice u prvenstvu. Forza Inter
г

гост 1312

pre 5 meseci

Овог малог као да је Шиља Пешић правио! Матори играј фудбал, даји голове, шта се пипаш за уши, кога ућуткујеш, с’ ким се инатиш… Како бих ја ово санкционисао на нивоу фифа-е, одма’ жути картон па се пипај до прексутра!
g

glavati.tviteras

pre 5 meseci

Vaspitali ha u Partizanu. I to je zapravo kul sta radi, kako ne Razumes?
k

ko

pre 5 meseci

Antifudbal na djelu. Italija je zbog ovakvog pristupa igri postala poligon za raigravanje igraca. Onda se cude zasto nema interesovanja za njihove meceve, ovo je bilo gadno za gledati.
i

izointer32

pre 5 meseci

Pobedom ides na prvo mesto, igras kuci i onako igras, sramotna partija domacina. Inter je mnogo bolja ekipa i ne znam zasto Inzagi nije napao ovo, jer su mogli da dobiju samo da su stisli malo vise, ali sta je tu je..
s

sudija

pre 5 meseci

takojeeeeee
?

??

pre 5 meseci

Da su vise stisli malo vise mogli su da izgube sve
l

luudak

pre 5 meseci

Ma da,trebali su da vam poklone pobedu tako što će da vas napadnu kao drugi pa da ih izbušite na kontre kao i uvek, a inzagi nije napao jer uvek tako i igra,čeka da mu se otvori protivnik da spuca kontru
К

Казираги

pre 5 meseci

Не памтим арогантнијег играча од овог Влаховића. Дечко одигра добро, постигне гол (свака част) и уместо да се радује, да прослави са својим саиграчима он се мршти, нешто гестикулира, ућуткује некога. Не би ми играо у репрезентацији па све да си ниво Дел Пјера, а ниси.
Л

Лазета

pre 5 meseci

Још јури неке фуље по Италији-Ибизи.. уместо да нађе неку нашу а може да бира..
?

??

pre 5 meseci

Tacno tako. Takvi ljudi ne prvale kakvi su
E

Erector

pre 5 meseci

Inzagi čeka 88. minut da ubaci Fratezija, jedini pored Augusta koji može nešto uraditi u napadu sa klupe. Juve standardno njihovo, ovo je Inter morao dobiti a oni bezveze odigrali drugo poluvrijeme. Nadam se da je sada i juventinima jasno koliko antipatičan je Kvadrado, brat uspio u par minuta iscenirati 2-3 prekršaja haha.
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

@madmax da Juve tako dovodi igrace nebi mu igrali ovi prekomandovani,da ste imali novca qvadrado bi ostao sa vama nepucaj vise suplje nemogu od tebe da citam normalne komentare
М

Мад Макс :)

pre 5 meseci

Е сад да видим јануарски прелазни рок, са Берардијем и Де полом или Руизом Јувентус може до скудета. Лепршави шинтер са дупло већом ротацијом није победио Камбијаза и Николусија. То је тај Инзаги ни ове године неће видети скудето. Форца Јуве :)))))))))))))

Gostirista

pre 5 meseci

Kako da pobedi Inter kad se brani Juventus mrtvi celo drugo poluvreme sa 11 igraca u 20 metara, samo faulovi i krljanje. Ako se ovaj Juventus domogne LS da pevaju.
J

JUVE UZIMA SKUDETO

pre 5 meseci

Koji bre Inzagi. Umisljeni trener.
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

Neznam da li smo gledali istu utamicu,znas li da je Interu ostalo jos dva teska gostovanja Napoli i Lazio a jos nije polovina sezone pogledaj tablicu.Sve naredne derbije Inter igra kuci.Necete jos dugo igrati ligu sampiona a sanjate titulu neko baca pare .
М

Мад Макс :)

pre 5 meseci

@гостириста Па где је тај лепршави интер који даје салеринтани 5 комада и каљарију. Дечко инзаги није победио Никулусија, Камбијаза, Гатија и Мекејнија. Скудето видети неће ни ове године живи били па видели. Јувентус доводи Берардија и Де пола или Руиза и лаганао узима скудето. Нема обавезе. Европи играчи растерећени и фокусирани на Серију А. Јувентус се брани јер тренер тако захтева, што да му не иде лоше па јел треба да напада са Камбијазом и Николусијем и Мекејнијем као десно крило :)))))))))))))
I

Inter

pre 5 meseci

Mad Max@ lik poznat kao odlican prognozer transfer saga Juventusa. Po tebi Ikardi je barem 7 puta presao u Juventus, kao i nekolicina igraca. Nekada se bunker ni mnogo slabijih ekipa ne probija, a kamoli Juventusa. Veca je sramota sto Juve ni kuci ne sme da napadne pobedu. Nije Inter kriv sto se Juventusu smanjila rotacija zbog nekih nelegalnih radnji vasih igraca (Pogba i Fadjoli, ili kako se vec zove). Zaboravljas da je Inter igrao bez 2 od 3 standardna igraca iz odbrane, a ovaj 3. (Acerbi) je morao da ide na levu stranu, umesto u sredinu odbrane gde inace i igra.
S

Srbija..

pre 5 meseci

Portal ne pominje drugog Srbina da je igrao celu utakmicu a da su Jovic i Radonjic bili ti *Drugi Srbin?*
V

Veljko9

pre 5 meseci

Ja kazem da je duel poslednjih timova u Premier Ligi zanimljiviji od duela najjacih timova Italije..
J

JAa

pre 5 meseci

kazem da je pl precenjena do bola da nije ni najbolja liga vec najmanje losa liga...juce derbi siti liverpul preslikana utakmica ko juve inter ali eto oni se hajpuju imaju medije iza sebe kao sto hajpuju cene igraca domacih...al odigraju jednom u 10 godina derbi 4-4 pa se o tome pripoveda narednih 15 godina
V

Veljko9

pre 5 meseci

Brate gledaj tipa Brentford-Aston Vila pa to je sjajna tekma a juce igra Milan i cepaju bunker nakon gola iz penala, sramota bezi
B

BRATEee

pre 5 meseci

shvati samo da spadas u grupu opsednutih koji precenjuju englesku ligu...daj jedan razlog zasto bi gledao vilu ili bilo koji od tih timova ako mi se gleda ultra fudbal pusticu dortmund mehengladbah i uzivacu..shvati precenjujete englesku ligu imas ultra fudbal med za oci i u bundesligi..tekme mnogo lepse nego u precenjenoj engleskoj
Z

Zbaj

pre 5 meseci

Pogledaj mec Empoli:Sasuolo, odlican jer nije veliki ulog i sigurno je bolji mec nego Fullam:Wolves. Mec Juve:Inter je prakticno isti kao City:Liverpol, ali ovi drugi su bas precijenjeni pa im se moze. Ne vidim razlog da Inter napada u goste juve kome treba pobjeda vise, Alegri se povukao, Inter je drzao posjed i igrao bez previse rizika, jer nije imalo logike da rizikuje.
I

Inter i Milan

pre 5 meseci

Stare lopine
B

Bravoooo

pre 5 meseci

Dusane SILNI trpaj! 🖤 U Zelezniku muk
R

Rasputin

pre 5 meseci

Jel ti dobro?
G

GLAVONJERO

pre 5 meseci

Ima on neki svoj tviter imaginarni svet on misli da neko mrzi Vlahovica kao on Jovica. Sta ce shaban glavati.
N

Najbolji

pre 5 meseci

Napadač uz Mitrovica svih vremena na ovim prostorima 🖤🤍🇷🇸 Crno beli gen
R

Rasputin

pre 5 meseci

Jeste ali posle Mijata, Darka Kovacevica pa cak i Pantelica, Milosevica i Vucinica… I to samo sa prostora bivse SRJ… Da ne spominjemo Sukera, Dzeka, Pandeva ili Mandzukica od ostalih zemalja bivse Sfrj i to od 90ih pa na ovamo… Vlahovic npr pre 15-20 godina ne bi mogao zaigrati za Juve B a kamoli prvi tim i to ne samo za Juve nego ni za ostale ekipe iz tzv “7 sestara”… Trezege, Sevcenko, Montela, Toti, Adrijano, Martins, Krespo, Inzagi, Batigol i slobodno nastavite niz napadaca legendi… Ja znam da si vrv ostrasceni klinac od max 20’godina ali fudbal se igra mnogo pre nas, samo ja sam imao prilike kao mali da gledam sve ove nabrojane za razliku od tebe… Vlahovic jeste Srbin nas ali mora jos mnogo mleka da popije da bi dosao u rang velikih poznatih napadaca…
L

Lk.

pre 5 meseci

On,nije ni medju 50,za njega je Sulejman Halilovic izmislio fudbal.
K

Kako da ne

pre 5 meseci

Ako je Pantelic bolji od Vlahovica, neka ide sve u...
b

borovo

pre 5 meseci

Odgovor raspucinu,Pandev bolji od Vlahovića haha,dečko ne zna desnom nogom pomeriti loptu,pa se vrti za 180 stepeni pomerajući loptu levom spoljnom,skroz neprirodno,da bi se namestio za dodavanje.Ok imao je veliku karijeru,ali smešan igrač.
I

Internazionale

pre 5 meseci

Po čemu sumnjiv gol Lautara poznavaoce fudbala !?

bojke

pre 5 meseci

Pa cist faul nad kijezom u zacetku te akcije, di marko laktom u kijezu. Var je trebao ponistii i svirati faul za juve
t

tikvanee

pre 5 meseci

Sve ti piše,pročitao si naslov,ne da ti se čitati tekst pa postavljaš pitanja u komentare da ti neko čita za tebe i objašnjava,teraj se u...
I

Inter

pre 5 meseci

bojke@ Nije bio Dimarko u kontaktu sa Kjezom nego Darmijan. Zamrznute slike me ne interesuju jer nekada ne pokazuju sustinu, dok video pokazuje nesto sasvim drugo, realnije. Evo tog navodnog lakta: https://www.facebook.com/reel/714244873949766?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz
z

zero

pre 5 meseci

Kad pogledas derbi u PL i u Italiji.....sta reci..... Luton bi njih tukao!
x

xxy

pre 5 meseci

Dosadno ,negledljivo ma užas bre od fudbala!
A

ApsolutnoJa

pre 5 meseci

Koliko vidim Piksi je svima digao ego u reprezentaciji
K

Kleo

pre 5 meseci

Bukvalno isti mentlalni sklop ko Piksi, nadmen, bahat, prepun sebe, svadja se sa imaginarnim protivnicima, itd.
M

Mitros

pre 5 meseci

Ako Inzagi opet prospe skudeto a deluje da nije nemoguće, to će onda biti jedan od većih luzera italijanskog fudbala. Čovek treću godinu zaredom ima najbolji tim serije A i ne može da napravi igru za titulu. Oba prošla skudeta su mu uzeli dosta slabiji rivali, pogotovo onakav Milan da bude ispred Intera je bio blam nad blamovima. Sad opet ako izgubi od najgoreg Juventusa u zadnjih 20 godina bolje mu je da sam batali treniranje.
M

Makks

pre 5 meseci

Sta je gore? Utakmica, komentator ili Alegri?
R

Roberto Baggio99

pre 5 meseci

Komentar definitivno.....i dosta je pristastan
O

ON JE

pre 5 meseci

INZAGI ZALUTAO U TRENERE
R

Rubikova kocka

pre 5 meseci

Jedva sam čekao da sudija odsvira kraj
T

Transfer Boy

pre 5 meseci

Utakmice Juventusa u poslednje vreme su potpuno negledljive za sve nas neutralne, kao Atletiko Madrid do skora..
h

he

pre 5 meseci

Kakav naslov. Juve bio domacin i imao 1 sut u okvir gola a autor pise kaao da se igralo viktorije. Inter jeste bio ispod nivoa zato jer su italijani opsednuti glu pom taktikom i tehn.detaljima, zato im je liga u rangu Brlgijske. Mec dosadan, igraci se dosadjuju ni D od derbija. Fuj
s

stgo80

pre 5 meseci

:D :D :D kad bi svaki faul kijezi svirali ovako, ne bi bilo ni 10 minuta efektivne igre u poluvremenu. covek je lezeci policajac i ozbiljan kalimero, uostalom kao i kompletna ekipa juventusa. bolje da se pozabave svojim fudbalom koji ne lici ni na sta
2

2207

pre 5 meseci

Isto važi i za Barelu 🥲
I

Inter

pre 5 meseci

2207@ hoce i Barela da pada za svasta, ali on dobije i dosta batina na mecu.
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Jedino ko bi trebalo da bude besan je onaj koji veceras gledao ovaj uzas i antipropagandu fudbala.
I

Igi33

pre 5 meseci

To Dušane Srbine! Začepi usta svim dušmanima i stranim i domaćim.
A

Aqa

pre 5 meseci

Šta bolan to, dao gol posle pola godine.
R

RajkoMitiĆi

pre 5 meseci

A ne no će onaj vaš debeliguzonja sa najboljom kretnjom da ga da.

Momisici1908I#

pre 5 meseci

Kao navijac Intera nisam zadovoljan,bolji smo i morali smo nocas da pobijedimo Juventus. Bas bi nam znacilo,ali malo ko kao Juventus zna da se brani,vidjelo se da su prezadovoljni bodom..
2

20000

pre 5 meseci

smesan mec ocajno