Komentari na vest

Dešan izabrao ko će na gol umesto Lorisa, ali ne i kome će traka: Dilema između dva imena

p

pdk

pre oko 1 godinu

Menjan u ovom trenu najbolji, ali Melije mora da bude drugi golman. Ne razumem njegovo nepozivanje, jer je on buducnost njihove reprezentacije. Mbape jeste najbolji, i trudi se neverovatno. Ali koliko se Grizman podredi kolektivu i koliko sebe ne stavlja u prvi plan vec vuce za tim, realnije je da on sad bude.
d

djox

pre oko 1 godinu

Ja vece drvo od Melijea nisam video. Lik je tolka kiksara i tolko nesiguran da je to neverovatno.
G

Gost13

pre oko 1 godinu

Mbape je najbolji igrač te reprzenatcije ali nije nužno i lider. Čovek ima ego veći od države, i kao takav mislim da nije podoban za kapitena.
A

Arnaut Čečen

pre oko 1 godinu

Frnacuska ima može da napravi 3 najče postave na svetu i svaka će da kida . Imaju najbolje igrače . Ne znaš koga ćeš pre da staviš da igra .
T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Kako je krenulo, najbolji izbor bi bio Kilijan Mbappe...Sta god o Fr. ili PSG , o golmanu slika Mbapeova kao da je on jedini medju 11 igraca..
G

Gost987

pre oko 1 godinu

Areola ispred Melijea? U zadnje dve godine je skupio 6 nastupa za klub
H

Hannibal

pre oko 1 godinu

Menjan je logičan izbor, a za kapitena se takođe po logici stvari nameće Antoan Grizman. Mbape je nesumnjivo najdarovitiji francuski fudbaler još od Tijerija Anrija, i pred njim je svetla budućnost, ali lidera ovog tima treba tražiti na drugom mestu, a to je - Antoan Grizman, tihi i nenametljivi arhitekta svih uspeha Francuske u poslednjih nekoliko godina.
M

Mikki

pre oko 1 godinu

Naravno da ce Manjan biti prvi golman, jedan od najboljih na svetu, bilo bi smešno da nekog drugog stave
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Odlican izbor gospodina Desana trenutno je Manjan ispred Lorisa barem po meni Milanu je doneo dosta bodova mnogo vise od Tatarusanua.