Komentari na vest

Dešan o suđenju: Paziću šta pričam, moglo je da bude i gore, očekivali smo lukavstvo Argentinaca

a

ajde

pre preko 1 godinu

Argentinci su sami sebi dali golove na kraju 90min Mec je tad vec trebao da se resi Sreca pa su dale dva gola inace bi ga ceo svet razvukao jer je izveo 2 top igraca u 30 minutu Sramota za potez A gruzmana drzi kao da ku je sin a najgori na terenu ubedljivo jedan duel niie dobio sramota Uvek mi je bio ljigav i kao igrac
V

Vulicke

pre preko 1 godinu

Argentici su bili bolji realno. Ali francuzi su pokredeni maksimalno. Prvo penal, pa nedosudjen penal za francusku(ako je vec imao kriterijum kod prvog gola arg. ,onda ono mora biti penal). Pa 2 puta ne pusta prednost za kontru francuske. Tako da moje vidjenje je da onaj celavac ne bi vise sudio nista od velikog znacaja. Moze da sudi Wisla:Sendecia.
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Ili si ćorav ili si pokvaren. Trećeg nema. O sudijskoj krađi pričate? Što je trebalo Francuzima, šest penala? Naučili da pljačkaju i otimaju svi EUropljani, pa im malo

agentpeca@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ljudi koji je najbolji u istoriji ili GOAT ili kako god je subjektivna stvar. Za nekog je to Pele, za nekog Maradona, za nekog Mesi, za nekog Ronaldo, za nekog CR, za nekog Ronaldinjo, itd itd. Evo ako nastavi ovim tempom, za mnoge ce to biti Mbape, jer decko kako igra to nije normalno, kad god gledam neki njegov mec uvek se iznova iznenadim nekim potezom ili golom. Decko kida.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Covek je u epizodi ne mogu vise da zadrzim bol,ne pomazu tablete uz sav alkohol i placem miso moj,placem pred strancima itd.
N

Nolan Smith

pre preko 1 godinu

Ne mozes vise da zavrsis bol
r

realan 101%

pre preko 1 godinu

Opet ja, zamislite Zidana sa ovakvim timom, au au au..
p

plavac

pre preko 1 godinu

kraj igrice.prvo samo što mu ne bi bilo cile mile u svlačionici pa onda bi prevare poput dembelea hovnjivom motkom proterao iz reprezentacije,imao bi plan a,b,c,d i z...plus onog kepeca od predsednika ne bi trpeo.
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Ko gubi ima pravo da se ljuti ;)
r

realan 101%

pre preko 1 godinu

Ćuti, da je neko drugi od fudbalskih veličina na mestu selektora ovakvog tima bio bi šampion evrope predhodnog evropskog i šampion sveta danas, proćerdao si zlatnu generaciju, skloni se dok jos imaju potencijala
c

cccc

pre preko 1 godinu

Treba samo slušati Ibru šta kaže a on je pre neki dan rekao da Argentina osvaja krunu jer mora tako biti.

Michaldo11

pre preko 1 godinu

Onaj penal za 3:3 ti je poklonjen, trebali su Argentinci danas da ti uruče otkaz time što su trebali da vas odvale 5:0 ali eto, vratili vas u život pa ste se koprcali. Sa takvim timom kakav ima Francuska njihova igra je bila sramotna, ne samo danas nego i protiv Maroka, Engleske, Tunisa... Idi zajedno sa fejk zubima da treniraš GFC Ajačio a neka Zidan dođe pa da vidimo ko će da nadigra ove ale koje Francuska ima.
S

Spomenko

pre preko 1 godinu

I Argentini je poklonjen prvi penal
L

Lagler

pre preko 1 godinu

Taj penal za 3:3 je potpuno čist, jer je ruka bila visoko podignuta. Dok su prva dva penala bila relativno blaga. Jeste postojao kontakt u oba slučaja, ali su igrači to jedva dočekali da se valjaju po terenu.

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Nisam znao da imamo ovoliko navijača Argentine i ljubitelja egoističnog patuljka... Da se razumemo, nije sporan kvalitet i sve što je urađeno ali arogantnost, nesportsko ponašanje i guranje sa svih strana da Mesi postane najveći je činjenica... Opet kažem, ok zasluženo ali mnoge stvari su jednostavne bile nepotrebne... A Francuzima fali "harizmatični vođa", imaju 3 tima odličnih igrača ali nemaju još uvek adekvatnog lidera u timu (Mbape bez obzira na sve, to još uvek nije)...
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Istorija je ispisana, uživaj u tome da si bio akter toga, najveće finale svih vremena kada je krunisan novi NAJVEĆI IGRAČ SVIH VREMENA! Istorija je ispisana, najlepša sportska priča..
G

Gost999

pre preko 1 godinu

To sto vredjas covjeka na konto visine, sve govori kakav si, vjerovatno neki krezubi besposlicar kome mama daje za kiflu. Maradona je jos nizi od Mesija bio, vjerovstno je on onda patuljcina ili kako se to vec kaze..

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Gost999 iskreno sam mislio da je to univerzalni pogrdni nadimak, samo nisam stavio navodnike... Poštujem sve učinjeno samo imam pravo na svoj ukus i svoje mišljenje... Inače imam sve zube, nisam klinac, čak sam i mator, prilično dobro izgledam i za naše uslove prilično dobro zarađujem... Volim ovde da ubijem neki minut tokom dana... Jednostavno mi se smučio hajp oko meni antipatične pojave... Ne sporim njegov uspeh i karijeru i generalno šta je sve postigao... jednostavno ukusi se razlikuju,,, Da ste blago meni svi živi i zdravi...
b

bezobraznik.maleni

pre preko 1 godinu

Dzabe se trudis sa budes elokventan, nazvao si kralja fudbala patuljkom. Na sta li ti licis, krijes se iza lika tog velikana. Procitaj neku knjigu.
B

Bozaaaa92

pre preko 1 godinu

patuljak ali sa mudima do poda
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

zbog čega je neko 'navijač argentine' ako prosto prihvati da su bili za klasu bolji od francuza?

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Izgleda da živim u paralelnim univerzumu...
M

Manolas

pre preko 1 godinu

Ako bih volio da je francuska dobila to je zbog onih ljigavih otamendija golmana martineza. Ne mogu da verujem da Desam nije osetio momenat da izvuce lorisa i ubaci Areolu koji je visociji i sigurno bi skinuo dva penala koja je ovaj imao na ruci. Ja gorega golmana sto se tice penala nisam vidio od lorisa. Proslo evropsko nijedan penal nije skinuo protiv svicarske,dva penala je imao na ruci protiv argentine ali koliko je kratak to frustrira. Drugo , koliko ovih atleta kod francuza to je jezivo. Svi da igraju za zemlje u kojima su rodjeni nista od njih nebi ostalo. Prvenstvo generalno lose,jer se do titule prvaka sveta dolazi nikad lakse posle sedam utakmica. Sledece na 64 repke. Fifa mafia. Pozzz
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Vise vremena trebas provesti uz gramatiku, ne uz fudbal.
B

Brko

pre preko 1 godinu

Coman kad je ušao odigrao odlično, oduzimao lopte, pokrenuo akciju kod drugog gola. Šteta zbog penala, ali šta se može. Dobre izmjene je pravio
p

plavac

pre preko 1 godinu

niko dečku ne može ništa da zameri jer da nije ušao ko zna koliko bi još popili,sve je preko njega urađeno plus je dobio vrlo ozbiljne i perfidne batine.
Z

Zdravko Stanišić

pre preko 1 godinu

Minut, dva prije regularnog dela ovaj smešni sudija ne pušta prednost nego svira faul nad Komanom. Koman je imao loptu u nogama i četvoricu svojih igrača u kontri protiv dvojice Argentinaca.
S

Sport15

pre preko 1 godinu

Da i to mu je apsolutno jedina greska na utakmici.
G

Gost73737582

pre preko 1 godinu

Nije greska jer je Koman htio da izvede faul par metara ispred mjesta gdje je nacinjen faul!!!