Komentari na vest

Deset miliona i klinci koji bi jednog dana mogli da zabole... Već tri puta se Romi desilo sa Sasuolom

j

jovole

pre 10 meseci

Ne blesavite. Murinjo zna svoj posao. Uzeče skudeto, pošto se Napoli razbijo, a ostali imaju suviše poteškoča.

elmagico

pre 10 meseci

roma ima popust od 30% na Fratezija tako da svakog casa moze da se zavrsi poso oko njega, posebno sto inter nema resenje za Brozovica
g

gagajaj

pre 10 meseci

krenuli su klubovi iz milana u realizaciju svojih stadiona,u planovima su i lacio i roma,problem je sto gradske vlasti ne daju nova zemljista jer su svjesni da im prazni olimpico i san siro ne trebaju nista a cijene mnogo to zemljiste...mislim da lacio i roma imaju projekat od 2010 godine gotov i da to stoji zbog gradskih vlasti,italija je jedna jako korumpirana zemlja iako su EU tu su u ravni sa balkanskim zemljama jer ako politika nema koristi to nece se pomjeriti sa pocetne tacke
G

Gostyyy

pre 10 meseci

Klasika, veliki klub ne moze da ceka. Ili si na nivou, ili ides. Ako ides, pozajmica je uvek bolja nego prodaja, ali klub koji ti razigraca igraca nece to da radi za dz. Tako da ovo i nisu tako losi transferi ni za koga.
s

steinar army

pre 10 meseci

Roma je bila naravno prisiljena ponovno zbog besparice koja drma u Italiji do 30.6 napraviti 30-40 milja friziranih plusalvenzi zbog kojih su kaznili jedino Juventus . Pinto je to uradio i nikom ništa .. I onda se čude zašto im liga propada i zašto nitko više ne želi dati veću lovu za otkupit tv prava jer je masa navijača Juventusa otkazala tv pakete preplata :( Sad mole Juventus da iduće sezone igra često u 12.30 da spase što se spasit da .. :) Gravina i ta ekipa koja vodi taj savez je katastrofa ! Crna vremena dolaze za tu ligu ..
S

Sasuolo i Roma

pre 10 meseci

Videli smo i tog Volpata i Misurija prošle godine, ne mogu ni Seriju B da igraju. Kad su igrali sa Cremonezeom, lagano ih pobedili novi B serijaši. Od svih gore nabrojanih objektivno je jedina "greška" Fratezi. Pelegrini koliko god je bitan igrač trenutno Rome nije neka high class, a i Roma ga je vratila nazad za 10 miliona što u današnjem fudbalu i nije neka cena. Da je stvarno eksplodirao u tom Sasuolu doveo bi ga neki PSG ili City za 200 i kusur miliona, Scamacca tek šta reći, pokazalo se dosta toga u West Hamu.
I

Inzaghi

pre 10 meseci

Novi stadioni i samo novi stadioni, posle toga će sve doći na svoje. Bez svog doma koji generiše novac svaki dan, ne može da se parira ostalim ligama petice. U suprotnom će svake leto da pretaču iz šupljeg u prazno.