Komentari na vest

Desetkovani Partizan sa velikim motivom: Izbiti komšijama bar jedan draguljčić iz krune

R

Rodman93

pre 13 dana

Igore vrijeme je da pakuješ prnje. Počinješ bez Nathka, bez Kanutea, bez Kalulua, bez Nikolića. Hoćeš da izazoveš brukanje Partizana. Dosta je više i tebe i tvojih gluposti. Davao sam ti podršku sve vrijeme, ali sve ima svoju granicu. Da se ne ljubimo. Povedi za sobom ako ikako možeš ona dva zlotvora iz uprave.
M

Mauro Tasoti

pre 13 dana

Kako kvota za pobedu Partizana na kladionici stalno pade na kraju će doći do nivoa kao da Zvezda danas igra protiv Radnika iz Surdulice.Ispada da je Partizan već izgubio i da nema potrebe ni da se igra večeras.
Z

Za Ginisa!

pre 13 dana

Ima jedan klub koji drzi najveci negativan GINISOV REKORD i u fudbalu i u kosarci tako sto u fudbalu titule video nije cak 7 godina za redom a LS igrao nije preko punih 20 godina za redom! A u kosarci jos i gore, 12-13 punih godina za redom bez osvojene niti jedne jedine titule i bez odigrane ni jedne Evrolige...sta mislite koji je to klub, pogadjajte?
Z

Znate šta

pre 13 dana

"Fmpu niko ne može da zabrani kako ćemo mi da se zovemo" dr.Nebojša Čović
s

srka

pre 13 dana

https://sportsport.ba/fudbal/crvena-zvezda-partizan-favorit-derbi/472941
i

igokeasi...

pre 13 dana

...CESTITAM VAM TOP 12 I ISPADANJE IZ EL I 7-MU GOD BEZ TITULE U FK!
s

srka

pre 13 dana

Na tastaturi postoji mogućnost da se kucaju i mala slova. Niko te u školi nije učio da pišeš sve velikim štampanim slovima. To se zove funkcionalna nepismenost.
L

LD

pre 13 dana

Tacan rezultat 4-0 za crvenu tip dana
F

Fantasticno

pre 13 dana

"desetkovani"? "bar jedan draguljcic izbiti"? Jbt kao NJUZ NET da citam...
s

srka

pre 13 dana

Za ovu kvotu i Terza da razmisli da li je vredno pobediti, ili izgubiti i zgrnuti silnu lovu. Imali su oni već sličnu priču protiv PSŽ-a u ligi šampiona, nikada rasvetljenu.
s

srka

pre 13 dana

Da li je iko ikad video kvotu 8.50 na pobedu jednog tima u derbiju. Da bar imam dvesta dinara u džepu, da stavim na dvojku, pa da se sutra šepurim po gradu.
s

srka

pre 13 dana

Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из бројног стања, наш пук је жртвован за част Београда и Отаџбине. Ви немате више, да се бринете за животе ваше, они више не постоје. Зато напред у славу! За Краља и Отаџбину! Живео Краљ! Живео Београд!
Х

Хахахаха...

pre 13 dana

Који си ти болид!
s

srka

pre 13 dana

Meklaren Mercedes za tebe!!!
M

Marko BgPart

pre 13 dana

Karakter malog tima, ne izgubiti od velikog tima... I dosta za sezonu, nema veze sto titule nismo vidjeli 7 god, i sto ispadamo u prvom kolu trecerazrednog evropskog takmicenja od Norsjelanda 0-7.
s

srka

pre 13 dana

Dobro si to formulisao, slučajno, ili namerno, rekao si na početku izlaganja, "mali tim". Ali veliki klub, uvek bio i biće. Doduše ne toliko velik kao što je Zvezda, jer ona je najveća na Balkanu, tu dileme nema. Moj parametar za veličinu jednog kluba je broj titula, pod jedan, a pod dva, broj navijača. Po tome Zvezda na Balkanu prednjači i tu dileme nema. Odmah posle nje po ovim kriterijumima ide FK Partizan. U košarci je obratno.
S

SULTANAT

pre 13 dana

Zašto FK Partizan ne sme da dovede novog predsednika? Zašto Duško Vujošević ne sme da radi u Partizanu?
М

Можда...

pre 13 dana

... зато што без Тадића не може ништа? То знају и они који гласају у ЈСД.
A

Ajaoo

pre 13 dana

Serija tekstova o tome kako da se Partizan već sad opere od očekivanog poraza.
d

d.g.

pre 13 dana

Pa zar nije cilj da pobedi i uključi se u borbu za titulu? Za šta će mu remi? Laprdanje po sajtovima traje parr dana a titula je večna.
Ž

Žoce odlazi

pre 13 dana

Razmontiraće nas Fmp večeras. I u prošlom derbiju smo trebali da primimo deset komada. Terzina sekta hoće ds nas trpa dok je magare u blatu, iliti dok je na našoj klupi Duljaj, najgori trener u istoriji Partizana.
A

Ajao

pre 13 dana

FMP ne igra fudbal. Toliko o tvom poznavanju sporta.
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Partizan ima "trenera" koji namerno dobija zuti da preskoci derbi,pa jos je to malo nego i NAJBOLJEG igraca ostavlja na klupi kao i njegov predhodnik ser Samrok a ubacuje njegove menadzerkse kombinacije Severinu i Kastilja.Strelac gola Kalulu isto na klupu.
E

Engolo Kante

pre 13 dana

Kao neko ko podrzava PFC zelim Partizanu da dodijeli otkaze gotovo svim prvotimcima da promijeni upravu I krene od minus 50 milijona. Ako budete igrali sa omladincima bice Vam stadion gotovo uvijek popunjen. Ovako se samo sramotite nepotrbno. Pa I da se ispadne iz prvenstva nije sramota ako to posteno odradimo. Evropu ove godine niposto ne bi trebali da igramo.
K

Kalčopolista

pre 13 dana

Čemu se nadate muke. Sve ispod primljenih 5 komada je uspeh za vas.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Titula je rešena u svakom slučaju. Danas jedino može da vas spasi Silvester Stalone.
a

anelej110

pre 13 dana

laganih 1:1 goh i nadiaje
К

КЛАСИКА

pre 13 dana

када немају шта да се ухвате ајде да се бавимо да ли неко има победу у дербију , када то одговара јсду онда није битно, када одговара јсду док губи титулу онда је битно. ОНДА СЕ СПОМИЊЕ
r

realista007

pre 13 dana

Jeste klasika, slazem se. Ali sve je to krenulo od simpatizera Zvezdane! Kada izgube, mi imamo vise pobeda, pa onda vise titula, pa onda vecito Bari i svaka cast na tome. Pa se onda sa fudbala preslo na kosarku, gledale se titule, pa pobede, pa ko ima vise Srpskih igraca, pa koliko su ti Srpski igraci postigli poena, pa se sad krenulo na gledaoce. Sta je sledece?! 🤔
П

Па...

pre 13 dana

... Звезда има у фудбалу све боље од Партизана. Титуле, купове, Европу, међусобне сусрете. Звезда и у кошарци има више титула, а у АБА је изједначено.
н

не брините

pre 13 dana

Бункерица нас спасава ипак смо ми мали клубић
P

Pedja108

pre 13 dana

Cuj, cilj Partizana je da ne izgubi. Ja sam mislio da ce oni jurisati da pobede, da smanje razliku. Ali, oni ce kao i prethodne derbije igrati kao kukavice u bunkeru i grcevito se braneci. Prosli put su imali tonu srece, ali ne moze to uvek.
r

realista007

pre 13 dana

Prosli put imali sudiju koji nije smeo da iskljuci igraca drzavne miljenice! A nazalost imace ga i danas…
@

@realista007

pre 13 dana

Mislis na onog igraca koji svaku utakmicu vise vristi na sudije nego sto trci za loptom? A jbg, jugosloveni su uvek imali protekciju, navikli smo...
c

cirkus

pre 13 dana

Ali, opet, ostaje da malo žulja, malo da nervira, jedna čašica žuči uz pehar meda." Znaci to je poenta ovog teksta da ne izgube da bi nervirali navijace zvezde? to je poenta postojanja ovog malog kluba?
M

Mare Grobar

pre 13 dana

da smo posteni bili bi cetvrti na tabeli, ovako smo drugi me zasluzeno
K

Kiki Golub

pre 13 dana

Pali sekundarac čeka te sendvič...
J

Jututunac

pre 13 dana

Ha, haa-komentar!
G

Gostgost

pre 13 dana

Desetkovani Partizan - Duljaj rece da su svi u kombinaciji za tim.
K

KM12

pre 13 dana

Ne izmisljaj
J

Jesse Custer

pre 13 dana

Ne da je i Partizan uzimao titule bez pobede u derbiju, nego ima mnogo više takvih od Zvezde. Lako proverljiva informacija. Ali, ne važi to za grobare izgleda. To se potencira samo kad Zvezda uzme titulu. Majstori spina i obmanjivanja.
r

realista007

pre 13 dana

Majstori takvih radnji su ti na celu drzave i glavni rukovodeci u tvom voljenom klubu!
m

milan grobar

pre 13 dana

pa ako ne namestu dobi cemo ih 1:4 ali ako sudije navlacu bice tesko. dogodine da se dovede pedja dudic za trenera
2

2305

pre 13 dana

kaze se fedja cisto da znas
m

milan grobar

pre 13 dana

znaci ti nosis fatike a ne patike?