Komentari na vest

Desilo se nezamislivo: Najdugovečniji trener u Premijer ligi dobio otkaz

n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Veliki covek i veliki trener!!!Od seoske ekipe napravio respeltabilan premijer ligaski klub, koji je igrao dpbar fudbal za oko, oce godine nisu imali srece, korona, odlazak glavnih igraca, inace strasan trener, najbolji engleski trener trenutno uz trenera Njukastla, koji je isto tako seoski klub Bornmaut vodio perfektno, a sada i Njukastl!!!
D

Dacko

pre oko 2 godine

Neznam koliko ima smisla smeniti coveka osam kola pre kraja. Posle deset godina na klupi to je izuzetno nepostovanje za rezultate koje je postigao sa izuzetno skromnim timom.
J

Joba

pre oko 2 godine

Kad je otisao Wood u Njukastl doveo je Weghorsta iz Wolsburga kao zamenu onda sam se ponadao da je to pravi potez Barnlija medjutim on je dao samo jedan gol tako da je to pokazatelj koliko je tesko davati golove u premier ligi zao mi je Barnlija ali sigurno se sele u Chamionshep!!!
B

Babaroga

pre oko 2 godine

Ja sam pisao da ce Barnli ispasti iz lige mislim da su uz Norvic najgori u premier ligi sada se otvara put Njucastlu da kupi Tarkovskog koji je jedna od retkih svetli tacaka u timu radi se o sjajnom stoperu koji ce biti veliko pojacanje za Njucastl ocekujem da ce on biti prvo promovisano pojacanje za svrake!!!
K

Klaster

pre oko 2 godine

Šteta za ovaj potez, nekako je Dajš naličje Barnlija i dobri duh PL, sa nedovoljno dobrim i prilično ograničenim timom za opstanak, baš ga nisu ispoštovali.
G

Gost2332

pre oko 2 godine

Najdugovečniji od aktuelnih trenera u Premijer ligi
G

Gost123

pre oko 2 godine

Ako je ovo pisao neko ko nije živeo u eri SER Aleksa Ferguson i Arsena Vengera, onda razumem naslov, jer uz sav naklon Šonu Dajšu, on nije nikako najdugovečniji trener PL.
T

Trpke

pre oko 2 godine

Pa druze impresivnije je ovo
d

da ali

pre oko 2 godine

ovo sto je on uradio sa barnlijem za samo deset godina je veci uspeh nego bilo koja osvojena premier liga sa arsenalom ili liga sampiona sa junajtedom
p

plavac

pre oko 2 godine

da arsenal osvoji štahahahahahahaha