FOTO: AFP
FOTO: AFP

Di Marcio javlja da Lion nije jedini, Matića želi i Fulam

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 01:16

Ako je verovati rečima italijanskog transfer gurua Srbin bi ponovo mogao u Premijer ligu

Danima je potencijalni odlazak Nemanje Matića iz Rena jedna od interesantnijih pojava na zimskoj pijaci. Prekaljeni vezista došao je u sukob sa klubom u koji je stigao prethodnog leta zbog laži čelnika crveno-crnih i dezinformacija o postojanju internacionalne škole u koju bi 35-godišnjak mogao da upiše decu.

Ne prođe ni nekoliko sati, a već se pojavi neka nova informacija o Matićevoj potencijalnoj novoj destinaciji. Jeste se do sada poljuljani velikan Olimpik iz Liona pominjao kao najrealnija opcija, ali je Đanluka Di Marcio obavestio o interesovanju Fulama za nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

Izabrane vesti

Na Matićevoj poziciji u redovima Kolibaša najstandardniji su Žoao Paljinja i Harison Rid, dok povremeno šansu na kašičicu dobija i Saša Lukić. Odlični Portugalac može da igra i nešto ofanzivnije, tako da bi barem u teoriji bilo izvodljivo videti zajedno na terenu Paljinju i Matića.

Momak sa Uba briljirao je u Engleskoj od 2014. do 2022. godine u dresovima Čelsija i Mančester Junajteda, a pre potencijalnih ulaska u pregovore s novim poslodavcem ostaje da se vidi ima li prostora da stameni vezista ipak ostane na Roazon Parku. O tome ste opširnije mogli da čitate OVDE.


tagovi

Nemanja MatićFK RenFulamĐani di Marcio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara