Komentari na vest

Di Marcio: Pioli zaslužuje poštovanje, bez obzira na to kako se sezona završi

K

KIMI 85

pre 2 meseca

Ne bi ni treci bio da je Spaleti ostao u Napoliju ili da je dosao bolji trener, i da se Juve pojacao kao sto nije jer ima najnebitniju sredinu u ligi. Lacio tek ima smehotres ekipu i Sari jos i dobro radi sa kakvim polutanima ima posla. Sa Atalantom bi bilo sibanje za to cetvrto mesto i pustite me vise opravdanja za ovakvog trenera. Rotacije su njegov problem, povrede su njegov problem. Taktiziranja sa nekim igracima, pa bunkerisanje pri vodjstvu, i svasta nesto jos ima.
K

Kqqk

pre 2 meseca

Ако да је баба имала нешто била би деда. Он је већ сада обезбедио Лш са другог или трећег места. Има Скудето, полуфинале ЛШ. А тебе нико не држи, да се мало разумеш у фудбал схватио би о сам, да ће овај човек ако оде из Милана убрзо наћи бољи посао па ћеш ти и слични онда овде кмекати како нису требали да га терају из Милана. Пиоли није имао успеха у каријери неки трофеј или неки успех јер никада није добио шансу да ради дуже у неком клубу и увек је био ватрогасац у тим већим клубовима где је владала нездрава средина. Нешто слично је било са Рањијеријем па му се Мурињо смејао због тога, а онда титула са Лисицама. И сад дал има неко нормалан да каже да је Мурињо бољи тренер од супер деле!
D

Diletantu, tri ciste nemas

pre 2 meseca

RaNJijeri Hahaha Bolji trener od Murinja Hahaha
N

Naravno da ne zasluzuje

pre 2 meseca

Treci u prvenstvu (prosle sezone bio tek peti iako smo branili titulu) iako ima drugu najjacu ekipu u ligi, ispao iz Kupa Italije (jesu sudije uticale, ali, koji je razlog bio prosle sezone, a i tada smo isto ispali kod kuce, velika bruka), ispao je i iz Lige sampiona (pogledati pod Kup), propustio Superkup Italije ove sezone, propusticemo i takmicenje koje je uvedeno, 5 poraza u nizu od Intera i skor 3-2-9 uz gol-razliku 12:29?! I za te povrede je kriv on, ko iole prati desavanja, zna i zasto ga krivim i za to. Stvarno, bolje (je) da se drzi transfera ovaj kvazi-guru.
G

GostGG3+

pre 2 meseca

Drz se ti transfera druze, nisi za bolje
l

ljudi

pre 2 meseca

taj pioli je milanu doneo titulu posle 10 godina sa gerijatrijom od tima usput doveo ih i do polufinala ls sto je misaona imenica bila a ovaj realno gledano bedni milan da se niko ne evredi..ne kazem bedan da bi omalovazavao vec bedan u poredjenju sa nekadasnjim milanom...realno kad pogledas ona ekipa iz 2005. ovoj ekipi nebi dala ni da im brisu kopacke i da ih masiraju nakon meca
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Baš naprotiv, Pioli je uzeo titulu sa ubedljivo najjačim timom u ligi, a i to zamalo da proćerda s anekim svojim nebulozama. Kad je video da je djavo odneo šalu, odstranio je B.Diaza iz startne postave a dao dirigentsku palicu Kruniću. Ostalo je istorija.
T

Torro

pre 2 meseca

Mogao bi da ispišem 3 stranice A4 formata o nelogičnosti odluka koje donosi Pioli po pitanju taktike i samog izbora igrača ove sezone ali mi se ne da.Ne plaćam ga ja i ne zanima me.Pre ću da gledam u plafon pola sata i odmaram mozak.Samo ću reći da,ako je iko zaslužio otkaz u Italiji,to je on.
p

postic

pre 2 meseca

A sto
R

R9 Fenomeno

pre 2 meseca

Pioli stvarno zaslužuje poštovanje.