Di Marcio: Pioli zaslužuje poštovanje, bez obzira na to kako se sezona završi

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.03.24. | 19:44

Transfer guru smatra da je Zlatan Ibrahimović garant kada je u pitanju budućnost klupe Milana

Ugledni italijanski novinar, specijalizovan za dešavanje na fudbalskom tržištu, Đanluka di Marcio, u razgovoru za Skaj Sport 24, izneo je mišljenje u vezi sa statusom trenera Milana Stefana Piolija, ali i ulogom koju u klubu ima Zlatan Ibrahimović.

Zasad se sve svodi na spekulacije, ali sve se češće govori o tome da će iskusni strateg napustiti kormilo Rosonera na kraju sezone.

Izabrane vesti

"Dobro mu ide ove godine, osim eliminacije u Ligi šampiona i brojnih povreda. Pioli zaslužuje poštovanje bez obzira na to kako se sezona završi. Tada će se strane sastati i moraće da vide, bez obzira na to kako se završi, da li imaju podsticaj da nastave zajedno. Na početku sezone, Pioli je dobio još važniju ulogu, sa više moći", rekao je Di Marcio.

Mnogo toga bi moglo da zavisi i od Ibrahimovića, koji ima ogroman uticaj na čelnike kluba i odlučuje o praktično svim pitanjima.

"Sada treba da utvrdimo da li će dolaskom Ibrahimovića, bio on Pioli ili ne, imati istu snagu. Šveđanin je prva osoba koja može da kaže Kardinaleu da li treba da nastavi sa Piolijem ili ne. Dobro poznaje okruženje i dinamiku unutar tima. Ibra je garant kada je u pitanju budućnost klupe Milana", smatra Di Marcio.


tagovi

Stefano PioliZlatan Ibrahimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara