Komentari na vest

Dibala poslao Juve u Ligu konferencije! Roma se izvukla, igraće se baraž za Seriju B

L

L'Ottavo Re di Roma

pre 11 meseci

Roma je zaslužila u najmanju ruku LE naredne sezone. Da su završili kojim slučajem u LK, ne bi bilo pravedno. Bili su na korak od LŠ, ali ipak su igrački pretanki u ovom trenutku. Jako diskutabilna postava, gde manje više tih 11 igra paralelno na 3 fronta jer klupa ni ne postoji. To se i odrazilo pre svega na rezultate u prvenstvu u poslednjih 7-8 kola sezone. Na kraju kad se pogleda tabela samo 7 bodova iza Milana i četvrtog mesta, što uopšte nije tako loš rezultat. Finale LE, gde su brutalno pokradeni... Kažem, objektivno nisu još tim za LŠ, ali isto tako mora se reći da su igrači, ma koliko limitirani bili do kraja izgoreli i zaslužili apsolutno ovo. I naravno Murinjo koji je doktorski vodio ovu ekipu, pokazavši još jednom da je trener koji zna znanje i zna kako da se prilagodi onome što ima na raspolaganju. Nadam se da će Uprava za narednu sezonu uspeti da malo produbi i pojača ovaj sastav jer bi onda to mogla da bude jedna lepa priča. Priča se i o zvaničnom povratku Totija u klub, u funkciji sportskog direktora :)
?

????

pre 11 meseci

88 min smijesan penal za romu,na bt sportu engl.komentator je ostao u cudu kako sudija nije otisao pogledat var,al dobro juve je sam sebi sve to skuhao i pomalo savez
s

sve regularno

pre 11 meseci

A nije se zacudio kada su skrljali Dybalu 10 minuta pre toga u sesnaest metara ili pre par dana na onaj rukomet Sevilje?
x

xxy

pre 11 meseci

Juve sa Alegrijem nema šta da traži ni sledeće sezone!Sve je uništio ,celi tim.Odvratan lik i beda kao čovek
T

Tito

pre 11 meseci

Au al je Samodorija propala ko zeton!
M

Mad Max :)

pre 11 meseci

Ako Fiorentina osvoji LK nema evropa za nas sledece sezone. Sto znaci samo jedno Juventus sledece sezone osvaja Seriju A bez da se zamuci. Forza Juve :))))))))
J

Juve 1982

pre 11 meseci

Halo Redakcija?! Što bolan pretjerujete? Kakav Dibala, kakvi bakrači? FS Italije poslao je Juventus u Konferencijsku ligu i to nakon što je Juventus presudio sam sebi. Spustite malo loptu na zemlju.
P

Pitanje...jedno...

pre 11 meseci

Ako Inter osvoji Ligu Šampiona...Zar Italije ne bi trebala imati 5 predstavnika u Ligi sampiona???
L

Laziale

pre 11 meseci

Ne, zato sto je Inter kroz Ligu osvojio mesto za LS. Da je bio 5. onda da.
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Ma 300.
D

Dejani

pre 11 meseci

Ali zato ako Fiorentina osvoji LC onda će Italija da ima samo tu sezonu plus jos jedan klub u LE. U tom slučaju bi bila Fiorentina.
e

euroaofjeigkezldl

pre 11 meseci

Zasto utakmica baraža? Zar se u Seriji A u slučaju istog broja bodova ne gleda prvo međusobni dueli ili gol razlika? U međusobnim je Spezia bolja odigrali su 0:0 i 2:1 ? 🤷🏻‍♂️
W

Wat

pre 11 meseci

Da, gleda se medjusobni, ali ovo je poseban slucaj. Od ove, ili od prosle, sezone je pocelo pravilo u Seriji A da se za titulu i ispadanje, u slucaju istog broja bodova, igra baraz mec na neutralnom terenu.
w

ws10

pre 11 meseci

kako ce roma igrati baraz?
v

vivavero

pre 11 meseci

Je li moguce da Svilar sa arene nije cuo za baraz, kakvi su ovo amateri, najgora ekipa novinara prenosi najjace lige. Posla gospodin veronu u seriju b😂
L

Liga sampinjona

pre 11 meseci

Da li neko zna kada igraju Verona-Spezia?
d

demichelle

pre 11 meseci

U nedelju,od 21h. Ostaje danas da se dogovori gde će se igrati meč
č

čukaj

pre 11 meseci

Čukarički - Juventus. Biće bar pun stadion u Loznici. Idemooo Čuka
C

Covece

pre 11 meseci

Ljudi pisite o tome sta se desilo posle utakmice milana. Kakav oprostaj ibre
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Juve ce iz evropskih takmicenja da isutira UEFA , a Alegrija idiota ce valjda ovaj Elkan. Njemu moze da se zahvali sto je uspeo da upropasti svakog fudbalera pa i svetskog sampiona. Covek nije normalan i sad ce ih skuplje izaci njegov ostanak nego da su ga sutnuli u Decembru kad je otisao Anjeli. Covek koji je pravio taktiku da uoropasti Vlahovica i komplet napad. Pa jos posle meca ospe paljbu po njima. Debil odvratni , a i Juve klub koju svakih par godina ima neku zescu aferu , to je neverovatno. To se zove visestruki povratnik , da je covek u pitanju ne bi video svetlost dana.
n

nije

pre 11 meseci

elkanu juve toliko bitan da baca svoje pare
g

gostovic14

pre 11 meseci

gde je veliki Jose bio danas, pratio sam tekmu nije bio na klupi veliki Jose! napred Roma napred Arsenal
G

GostGG3+

pre 11 meseci

Kakav treci gol Milana, topla preporuka za pogledati
G

Gost999

pre 11 meseci

Roma, i pre svega Murinjo, u najmanju ruku zaslužila LE ove sezone.
J

Junker

pre 11 meseci

Utisak da se sledece sezone ne zna nista. Napoli tesko da moze da odbrani, Milanu jos fali kvalitetnijih igraca u startnih 11, Interu je problem Inzagi koji definitivno ne moze na 3 fronta da pohvata konce, Juve ni sam ne zna gde je, Roma najslabija igracki od pretendenata na Skudeto.
N

Napoletano

pre 11 meseci

A Lacio?
g

gost 33

pre 11 meseci

pa zar nije da odlucuje medjusoban susret gde je specija bolja???draze bi mi bilo da verona ostane zbog Lazovica ali je i komentator rekao da su ispali?!
G

Grom!

pre 11 meseci

Terorisaće Specija i sledeće sezone manji milanski klub, u baražu za 🤍🖤. Pobede protiv njih su više od tri boda...