Dinamo dovodi još trojicu za 3.300.000 evra, kapitalac stiže iz Lisabona

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.21. | 08:20

Zagrepčani ne štede novac na zimskoj pijaci

Dinamo iz Zagreba nastavio je sa značajnim investicijama na zimskoj fudbalskoj pijaci, a posle golmana i defanzivca Rijeke, dres šampiona Hrvatske zadužiće i fudbaler Sportinga Stefan Ristovski.

Slobodu makedonskog desnog beka hrvatski klub će platiti 1.300.000 evra uz klauzulu kojom je predviđen dodatni priliv u kasu Lavova u iznosu od deset posto od narednog transfera. Ristovski se dolaskom u Dinamo vraća u hrvatski fudbal posle tri i po godine provedene u Sportingu iz Lisabona u koji je stigao iz Rijeke. Defanzivac je u portugalskom klubu odigrao 82 utakmice i upisao devet asistencija.

Izabrane vesti

Angažmanom 28-godišnjeg fudbalera neće se okončati aktivnosti Zagrepčana na zimskoj pijaci s obzirom na to da se na njihovoj listi želja nalaze još Dario Špikić i Marijan Čabraja iz Gorice. Dinamo intenzivno radi na dovođenju dvojca, a hrvatski mediji ističu da je posao blizu dogovora i da bi tandem u paketu mogao da košta oko 2.000.000 evra.

Dolazak Čabraja koji igra uz levu aut-liniju prioritet je šampiona Hrvatske, dok bi ofanzivni vezista Špikić mogao period do početka naredne sezone da provede na pozajmici.

Podsetimo, Zagrepčani su tokom zimskog prelaznog roka već ozbiljno investirali u pojačanja angažmanom golmana Ivana Nevistića iz Rijeke za obeštećenje od oko 3.000.000 evra, i njegovog saigrača defanzivca Daniela Stegulja koji je plaćen 1.000.000 evropskih novčanica.

Bez dileme, hrvatski klub ima veoma ozbiljne namere i visoke ambicije, kako na domaćoj sceni gde brani tron, tako i u Ligi Evrope gde će snage odmeriti sa Krasnodarom.



tagovi

Dinamo ZagrebHrvatskatransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara