Komentari na vest

Dinamo se duže od sat vremena mučio sa Omonijom ali joj je uzeo meru (VIDEO)

Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kad grobari dodju purgerima plusiće i puse da podele :D
s

samo Dinamo

pre gotovo 3 godine

Nije loša ekipa ta Omonija, stvarno danas što se kaže nogomet igraju svi! al Dinamo ih u uzvratu shvaća ozbiljno i prolazimo
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Koliko sam ja gledao nije se bas dinamo naigrao, jesu dobili, ali daleko od toga da su pregazili omoniju...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Imam osecaj da ce Dinamo da kiksira ove sezone.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Druze zabole me za njih, bitno mi je da zvezda ne kiksne i partizan jer hocu da napokon udjemo u top 15 liga da budemo makar po necemu iznad hrvata u fudbalu...a ne da budu ispred nas kipar, rumunija, austrija i hrvati...ajde austrija ima ulaganja ali ostale moramo da preskocimo.
!

!!!!

pre gotovo 3 godine

Mucila se Zvezda jer se igrao jedan mec na Kipru.Da su 2 meca bila bilo bi tamo nereseno kao sto je bilo, i 3 komada u mrezi Omonije na Marakani.
t

titulaaa

pre gotovo 3 godine

potpisujem sve,!!! al bez obzira na to prosli smo grupu u Le i bili bolji od Milana al zbog nedostatka srece smo ispali u nokaut fazi...
G

Gost11111111

pre gotovo 3 godine

To je to, al i pored toga smo napravili evro uspeh prolaskom grupe i pokazali smo zube Milanu!!!
j

jovafut

pre gotovo 3 godine

kaga briga za zvezdicu na ovu vest,sutra uvece pa komentarisite do mile volje jbt
A

Amauri

pre gotovo 3 godine

Pobedili rezerve Milana 2:2 i 1:1 i ispali, kakva steta
@

@Amauri

pre gotovo 3 godine

Rezerve Milana su 3 klase iznad Sarko akrobate koji izbaci jsd-ovce, ali problem je sto su "rezerve" Milana od 11 igraca, 2-3 igrale.Ostalo sve prvotimci. Razlika izmedju Zvezdasa i grobara u fudbalu je sto Zvezda i kada je dobra mi tezimo tome da budemo bolji uvek.Trazimo vise.Kod grobara je to drugacije,njihov nivo je Sarlroa i tako te ekipe.Pricamo o klubu koji 40 skoro godina nema LS pobedu.Ls klubu koji nije pobedio veliki klub iz liga petice 50-60 godina i vise.
G

Gost 011

pre gotovo 3 godine

A da,zaboravili smo da Njukasl nije iz liga petice,oni su Moldavci,Kajrat je iz liga petice.
@

@Gost011

pre gotovo 3 godine

Moras bolje da procitas navijacu jsd-ovaca, sta napisah i Samroka navijacu.Vrhunski klub iz liga petice niste pobedili.Vrhunski.A Njukasl nije vrhunski.Niste dobili da ti prevedem ni Mancester ni Liverpul.Kapiras li sada?Real ili Barselonu?Jasnije sada?Znaci niste pobedili vrhunski klub iz liga petice 50-60 godina.Augzburg i Nukasl nisu vrhunski klubovi.To je to Samrok rovers sampion i Petah tikva jos vise.
N

Neko iz mase77

pre gotovo 3 godine

Protiv drugog tima Milana! Uporedi sastav sa Interom dva dana pre utakmice sa vama, i sastav sa vama!
!

!!!!

pre gotovo 3 godine

Drugi tim nije sigurno.Uporedi taj tim Milana sa nama i taj tim Milana sa 90% sezone.Od 11 igraca, 8-9 su non stop startovali Dzaba se trudis Isto vazi i za duel u Milanu tek.I vas je pobediola Sarlroa bez pola tima.A Mancester sa ne drugim timom,vec 3-4 timomom.Doveli ljudi kadete i pobedili vas na Jna glatko.