Komentari na vest

Dinamo "večiti" šampion: Da li je vreme da se titula posle skoro dve decenije vrati na Poljud?

D

DusanSilniiii

pre 9 meseci

I pape i dida bili su torcida, HZV!!
3

3693

pre 9 meseci

Da li ste realni sa ovakvim tekstovima? Zasto bi nas interesovala njihova liga? Pre bih pratio drugu ligu Farskih ostrva.
m

moto

pre 9 meseci

Pa prati drugu ligu farskih ostrva.
V

Vidi

pre 9 meseci

Hajduk je naš klub, zato pratimo i želimo da oni uzmu titulu. Inače ako se to desi, naša zemlja ji ponovo mogla da ima direktnog predstavnika u LŠ.
g

gostttttt

pre 9 meseci

Hajduk do TITULE! Pozdrav iz Beograda.
H

HŽV

pre 9 meseci

Hajduk osvaja !!!
Р

Росонеро Етерно

pre 9 meseci

Хајдук је у Хрватској оно што је Борусија Дортмунд у Немачкој. Динамо се нуди на тацни из сезоне у сезону а ови не умеју да искористе то.
Д

ДадоРедСтар

pre 9 meseci

Која намештаљка прво коло и дерби ??!Ријека је закон чак и Осијек??!Хајдук ни ове сезоне неће освојити Хрватски Шампионат из простог разлога немају брате Сплићани квалитет??!
g

gost098

pre 9 meseci

Namještaljka? Pa nije to srpska liga gdje se točno slaže kad kome odgovara i zna se prije sezone da Zvezda i Partizan igraju u 9. kolu.
V

Vidal

pre 9 meseci

Sledi pad Dinama jer je Mamić napustio kormilo. Ova nova struktura je jako neiskusna sto se vidi po prelaznom roku. Otici ce im 3-4 reprezentativca a nemaju adekvatne zameme. Hajduk ima dobrog trenera koji je imao vremena za prilagodbu i sad mu ekipa izgleda uigrano i dobro stoje na terenu, bili su i bolji od Dinama prije 7 dana i jos su igralo bez Livaje.
h

hekaloamir

pre 9 meseci

Pa iskreno mnogo sam vise ocekivao od Osijeka sto se tice pojacanja,predstavljaju se kao jedan od stabilnijih klubova u regionu,novi stadion,a samo dovode za dzabe,isto tako i Hajduk,oformili su ovu ekipu prije 3 godine,vide da nije dovoljno i to je to, ni eura da potrose vise,Ofoe jeste odlican igrac,ali ima 35 godina..
7

7777

pre 9 meseci

Како је то њима промакло, да не наместе да највећи ривали не могу да играју у првом колу?