Komentari na vest

Dinamova fabrika radi punom parom, a kasa preliva li preliva... Nek se velikani spreme da dreše kesu

3

3579

pre preko 1 godinu

Бранити пенале у пенал рулету није мерило да је неко добар голман. И голман Замбије је бранио у Афричком купу пенале када је ова држава освојила исти. Рулет - срећа. Ливаковић је просечан голман, ништа спектакуларно га не издваја, ово писање је још један показатељ како новинари и остали који нису голмани, не познају ову улогу.
.

..

pre preko 1 godinu

Hej djecace, 11 obrana protiv Brazila, iz igre. Neovisno o penalima, maestralne obrane citav SP. Bolje suti
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

kao bivši goša ti garantujem da se evaluacija golmanovih kvaliteta gradi od bele tačke
e

ej

pre preko 1 godinu

da sedu na klupi
G

Gost344a

pre preko 1 godinu

Komsije da daju ime ulici u Zg po Dominiku Livakovicu! Decko brani u vrhunskoj formi i najzasluzniji je sto igraju novo polufunale SP!
P

PJER

pre preko 1 godinu

Jedino kad moze da se proda je sad kroz mesec i kusur dana kao sto pise u tekstu, ostane li on u Dinamu i do leta, pa na leto da se prodaje icice za manje pare nego koje sad mogu da se uzmu, prosto, Dinamo igra u nebitnoj ligi kao sto je i nasa, dosta slaba, nikakav uspeh nemaju, nece da bude na radaru velikih klubova.
L

Ljubomora je gadna stvar

pre preko 1 godinu

Tako je. To sto je Dinamo dao najboljeg igraca svijeta 2018 i osvajaca Ballon d’ora-Modrica, Osvajaca Zlatne kopacke-Sukera, pa jednog Bobana, Gvardiola, Mandzukica, Kovacica, Brozovica, Olma ili Lovrena, nikom nista. Vidi se da puno znas
i

ivanhr

pre preko 1 godinu

Moj roni,bas si zaronio,kao i tvoaj repka,o cemu ti pričaš, livi brani polufinale svjetskog prvenstva a vanjica negdje to sve gleda na tv,daj molim te,grupu niste prosli,neznalico,ljubomora je opasna bolest.. .
S

Soko

pre preko 1 godinu

Nemojte zaboravit da je bivsi gradonacelnik Zagreba pomagao Dinamo sa 7 -10 miliona tada maraka a Partizan i Zvezdu vrlo simbolicno.Sad je Zvezdin polozaj poboljsan i dosli su rezultati da li dovoljno to je drugo.
n

nemas ti pojma

pre preko 1 godinu

sta je 7-10 miliona za obris svih dugova i upumpavanje boga pitaj kolko miliona u KK FMP ?

LosXeneizes

pre preko 1 godinu

Da je golman partizana otisao bi za 1 milion ko halva
Р

Реалност

pre preko 1 godinu

Е кад би тако остајали у партизану даље од двадесете године.. сад би ми били у полуфиналу..
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

nema se vremena ...kod nas druze istovaraju sleperima iz klubske kase, i kurta i murta
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Preneo je Bild da ga Bajern hoce, nije Kan slucajno juce bio na utakmici Hrvatska-Brazil.
x

xmxmxmxm

pre preko 1 godinu

Brend.
r

roni

pre preko 1 godinu

dajte ljudi juce sve lopte isle u njega,kod gola ispao kao iz dzipa,jedino po cemu ce se pamtiti jesu penali.ako on vredi 30 vanja je na 70 i zbog nastupa u kataru i klubu.zasto njega ne glorifikujete?
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Који бре Вања? Онај што је примио 8 комада у 3 утакмице? Јеси ти на психотропним супстанцама? Ха, ха, ха!! Пази молимте каже Вања на 70!

—————-

pre preko 1 godinu

Вања је одличан голман. Луцидност, храброст, самопоуздање, смиреност, добро игра ногом, лидерство. Ово последње недостаје Ливаковићу, делује ми да је добар и поштен момак, није битанга какав фудбалски голман треба да буде.
O

O cemu ti?

pre preko 1 godinu

I bez penala pogledaj koliko odbrana ima Livakovic na SP…decko i u LS u idealnom timu, bio najbolji golman LE pre 2 sezone, Vanja je za njega rupa
m

ma daj bre

pre preko 1 godinu

Ma problem je sto ima 16 tima u ligi, u jednoj Budesligi ima 18... Ako ocemo kvalitetnu ligu, treba da bude 10 timova u ligi kao sto je to u Hrvatskoj. I onda svi igraju protiv svih 3 puta. Poslednji ispada, pred-poslednji ide u baraz...
p

paulo

pre preko 1 godinu

Iskreno ne vidim da je hrvatska liga nesto kvalitetna dinamo uzima trofej zadnjih 15 godina rijeka,osijek,hajduk nigde ih nema na evropskoj sceni.
f

feee

pre preko 1 godinu

Jeste to problem bila bi jaca da je max 12 klubova i da dozvole vise od 4 stranca, Hrvati nemaju tu zabranu samo nama strucnjaci savetuju van sveta i svake pameti da radimo nesto kako bi uzimali sto vece pare za svoj dzep. Saudijska Arabija je sada najvaila da ce jos vise dovoditi stanaca jer je to kljuc uspeha, zato sto svaki koji je bolji od domaceg igraca je ucitelj da se njihovi igraci uce i onda kada budu igrali i izborili se za mesto je znak da postaju sve kvalitetniji a i reprezentacija. Samo i pored svrega toga ako nisi znao nasa liga je barem zvanicno 10 mesta iznad Hrvatske nasa Mozart SL je 11 u Evropi. ALi ovde Mozart umesto sto broji gde koja igrac reprezentacije igra treba da se pitaju i konacno obajave spisak ako smeju a ne smeju izgleda, sto mi nemamo nikoga iz SL, a imao igrace koji mogu protiv Milana, Rendzersa, Kelna, Nice, Monaka itd... Posto svi ti igraci dolaze iz takvih klubova, a nasi se ipak nose sa njima na klupskom nivou. Evo Hrvati godinama samo nekada igraju grupu nekog Evropskog takmicenja a kamoli da docekaju prolece. I pored toga nisu dobri za reprezentaciju. A nije to samo problem nego gde je igrac poput Birmancevica, Randjelovica, Gajica itd... A sada nemojte po obicaju objaviti komentar
M

MaurisioMolina

pre preko 1 godinu

Plus što imaju po 20% ugovora Olma i Gvardiola i dobar procenat i od Lovre Majera
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa mozda je razlog 10 klubova u prvoj ligi,nema bonusa i ceo fudbal nije taoc jednog kluba ali mozda sam ja samo ljubomorni glodar.
3

3579

pre preko 1 godinu

Мислим да од тога неће бити ништа јер ако буде 10 клубова у Супер лиги ПЕТ ће бити из БГ. Онда боље да се зове прва Бг лига
c

cccc

pre preko 1 godinu

A ja stalno čitam da najjača fudbalska fabrika radi u zemunelu. Neko ne piše istinu.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa ta FABRIKA te je odvela u Katar!Na krilima Vlahovica i Mitrovica uz bedem Pavlovica i Milenkovica a ko ce da nas vodi u Ameriku 2026?!Erakovic i Pavkov?!
Ћ

Ћелави препотенко

pre preko 1 godinu

Хрватска лига је много рационалније и здравије такмичење за развој играча од српске лиге. ХНЛ је сведена на 10 клубова, адекватно површини и броју становника Хрватске. Концентрација квалитета је већа и број међусобних дерби утакмица је већи. Ријека и Осијек су приватни клубови, гради се Нова Кантрида, Пампас у Осијеку је готов. Шолакова групација је купила Истру, Хајдук је акционарско друштво у власништву Града Сплита и сваког тренутка може да се прода. Динамо је прича за себе. Код нас, нпр. Збиљић у Војводини ће да се труди око клуба, користиће новац Града или Србијагаса, покушаће годину-две дана да се у неравноправним условима бори за Европу, и у случају неуспеха или засићења ће се повући и ником ништа, њему ни из џепа ни у џеп, а у клубу ће владати неизвесност. А друга би прича била да је власник клуба, да је уложио својих неколико милиона итд., не би тек тако одустајао. Наша лига треба да се сведе на 12 клубова (попут Аустрије и Мађарске), да се омогући приватизација макар Војводине, Спартака, Радничког из Ниша и Крагујевца, и друга прича би то била. Али онда не би могли се намире сви политички функционри који би да се играју менаџера а при томе и да обрну неку лову без много личног ризика, и докле год је тако бићемо у зачараном клубу пропадања.
h

hanter

pre preko 1 godinu

Najbolje receno!!!!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

nije ..jedina razlika izmedju nas je sto od njih igra ko zasluzuje a kod nas ko mora
l

lopta je okrugla

pre preko 1 godinu

terzina fabrika još bolje radi, a možda će jednog dana proraditi i zvezdina, ono, kad terza ode
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Veliki Zdravko Mamic!!! Treba da ga aboliraju i spomenik u svakom gradu naprave,jer ovo je njegov tim 95%!!! Covek genije. Onaj idiot Plenkobic kao nešto slavi juce sa predsednicima država,njemu čestitaju,a tvorca ovoga je proterao iz države!!! Koje licemerje.
N

Nisu se

pre preko 1 godinu

našli oko procenta pa je Mamić morao da ode.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

i ja kazem ,treba da mu izgrade spomenik .Covek izgradio jedan sistem i sad jos uvek ubiru plodove tog rada
G

Gost127

pre preko 1 godinu

Kakav bre dinamo, zvezda je za njih PSZ, sa sve mancester sitijem, eto pitajte terzu, ako meni ne verujete
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

terza ima bolju dusu , on dovede za milion a pusti za Dz . Doduse klub dobije dz a on vec ....
P

Pfkforever

pre preko 1 godinu

Dinamo je za Partizan i zvezdu, Mancester!Zvdezda nije dala poslednjih 20 godina sem Vidića ni jednog igrača, Partizan je imao bar 10x više boljih igrača u reprezentaciji dok je u Hrvatskoj Dinamo institucija, kao i na balkanu... Bunili se mi ili ne, možemo samo da im pljunemo ppd prozor. Oni nemaju Terzica i Vučelića koji trpaju dzepove šakom i kapom... U Srpskom fudbalu se svetlo ne vidi ni na kraju zunela, mozda za jedno 30 godina...
D

Dzoe

pre preko 1 godinu

Pfkforever - to sto je neko ponikao u Zvezdi ili Partizanu ne znaci da su ga ti klubovi napravili. Milenkovic, Vlahovic, Mitrovic…. Da su ostali u nasem fudbalu sad bi vec bili pokojni. Dinamo ima u svojim redovima igrace koji igraju i nose reprezentaciju. To je velika razlika.
D

Dr Zvezdan

pre preko 1 godinu

dislikes this!
e

eh

pre preko 1 godinu

E vidite to je razlika. Igrači iz naše lige se ne zovu u reprezentaciju, evenutalno jedan. U Hrvatskoj su nosioci iz HNLa. Livaković, Petković, Oršić. Još je tu i Livaja. U npr Norveškoj po dva tri igrača iz Boda i iz Moldea. Švedska iako nema neku ligu, opet 3-4 igrača iz njihove lige. To je samo stvar želje. Ja se nadam da će se to promeniti, pošto mi ako nemamo nekoliko igrača iz naše lige, onda se treba zapitati šta i kako nije u redu sa našom ligom.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Samo nam oni fale. Oršić, Petković igrali vrlo dobro protiv Brazila. Livaković rastura. Navedi jednog iz naše lige koji bi to uradio. Nemoj samo Kataija da navedeš jer ih i previše takvih imamo.
N

Nije u redu

pre preko 1 godinu

@Mop Jesu pisali ovde da je katai SRPSKI JOHAN KROJF? Ni manje ni više nego Krojf?! A ti si našao da nipodaštavaš kataia
M

Mop

pre preko 1 godinu

@Nije....... Hahaha u pravu si. Glupo je. Bravo za komentar. Nasmejah se iskreno. 👍👍👍. Manjka ti minusa. Slabo kapiranje.
b

branitelj

pre preko 1 godinu

Dajte jos neki tekst.
O

Obavezno

pre preko 1 godinu

Još koji, malo je ovo. U hr indeks izbaci neki tekst o nama, odmah pljuvačine, četnici, jugonostalgičari, itd.
G

Gost123456789

pre preko 1 godinu

Oni se na hrvatsku reprezentaciju i naročito Dinamo prže već godinama. Ovo im je samo razlog da puste mašti na volju.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

ne nego ce da pricaju o povratku Ubiparipa u Spartak