Komentari na vest

Dioni se preporodio u Ligi 2, u vrhu je liste strelaca i "puca" na bivši klub

3

39393939

pre 6 meseci

Da nije imao kvalitet za nas - nije. Sta ga znas, nekad i prosecnom igraci klikne, poklopi se nesto i izgura nekoliko sezona dobro.. Evo primer Lekic, Pavkov - nista spec a imali su svoj uticajan doprinos.. A od malo boljih igraca Hari Kejn - jeste da je bio mlad ali opet te neke godine kad se vidi da moze da bude nesto.. Pozajmica Noric, Lester i posle toga od 2014. konstantan
D

D.G.82

pre 6 meseci

U francusku Ligu 2 bi i Katai, a bogme i Pavkov, mogli da daju po 20+ golova. Dioni je ok fudbaler za drugu ligu, ali za bolje lige jednostavno nije. Igrao je Dioni Ligu 1 (2016, na 35 meča dao 11 gola) solidno odigrao te sezone ali to mu je bio maksimum.
P

Perun91

pre 6 meseci

Francuska druga liga je bolja od Superlige Srbije.
N

Neka mu je sa ....

pre 6 meseci

Džaba mu!Nije isto igrati u francuskom drugoligašu ili u Zvezdi i Partizanu.
G

Gost999

pre 6 meseci

Dioni nije uopste los igrac. To sto su ga na silu gurali da igra nesto sto on jednostavno zbog svoje visine ne moze, to je druga stvar. Svakako je posteno odradio svoj staz u Zvezdi.
p

prti

pre 6 meseci

Lik jednostavno nema kvalitet za prvu Francusku ligu a da li pojacanje iz druge Francuske moze da pravi neku razliku u LS ? Pa ocigledno ne moze a vidimo i to sad sa Krasom na primer. Jednostavno ako hoces LS moras da imas 8-9 igraca poput ovog Hvana i da su uigrani bar godinu dve zajedno. U tom slucaju mozes necemu da se nadas. Trenutno Zvezda ima na tom nivou 4 igraca i to je nedovoljno. Ivanic, Hvan, Dragovic i Glazer. Svi ostali su dosta slabiji i nemaju potencijal da naprave razliku ni na minut u LS.
p

pero7

pre 6 meseci

tesko dragovic spor..trom..u nemackoj i kad je igrao visio..pre ce ovaj djiga ili..i moze Bukari..ove nove slabije poznajem
v

vs vlada

pre 6 meseci

Hvang ništa specijalno nije pokazao, više se priča kako je dobar nego što je nešto pokazao.