Lois Dioni ©StarSport
Lois Dioni ©StarSport

Dioni uplašio stručni štab, primicači mu puni mlečne kiseline

Vreme čitanja: 2min | ned. 08.08.21. | 08:19

Pojačani intezitet kroz koji je prošao u proteklom periodu doveo je do upale, pa je francuski napadač dobio predah i očekuje se da će biti potpuno spreman za revanš sa Šerifom u Tiraspolju

Lois Dioni je ozbiljno uplašio stručni štab Crvene zvezde i trenera Dejana Stankovića, pošto je osetio bol u primicačima pred utakmicu sa Napretkom, zbog čega je ostao van protokola i meč posmatrao iz lože stadiona Rajko Mitić.

Ipak, posle detaljnih pregleda, ispostavilo se da su mu mišići puni mlečne kiseline. Pojačani intezitet kroz koji je prošao u proteklom periodu doveo je do upale, pa je francuski napadač dobio predah i očekuje se da će biti potpuno spreman za revanš sa Šerifom u Tiraspolju.

Izabrane vesti

Dioni je došao u nezgodnom trenutku, pred sam kraj priprema u Austirji, i još uvek nije došao do željenog ritma. Iako još uvek nije spreman da igra mečeve punim intezitetom, vezao je golove na dve evropske utakmice i na neki način ispunio normu, ali je više nego jasno da bi dolaskom adekvatne fizičke kondicije mogao dodatno da podigne kvalitet svoje igre.

Iako ima veliki broj igrača na treningu, Dejan Stanković u ovom trenutku nema preveliki broj igrača na koje može u potpunosti da se osloni u evropskim utakmicama. Kada je u pitanju sam napad, trenutna alternativa Dioniju je Nikola Krstović, koji je u odličnoj fizičkoj kondiciji, ali njemu još uvek nedostaje kontinuitet, ne samo igara, već i golova. Šansu sve više dobija i mladi Marko Lazetić, dok je Milan Pavkov bolestan. Potpuno u drugom planu od početka sezone nalazi se Aleksa Vukanović.

Crvena zvezda u Tiraspolju mora da pojuri pobedu ukoliko želi da se nađe u plej-ofu za Ligu šampiona. Prvi meč sa Šerifom otkrio je određene manjkavosti u igri srpskog šampiona, ali je sa druge strane i jasno pokazao da je kvalitet na strani ekipe Dejana Stankovića. Ipak, biće neophodno da se to pokaže na samom terenu. Ukoliko ključni igrači crveno-belih budu na visini zadatka, posao će biti značajno olakšan.

(3,60) ŠERIF (3,35) CRVENA ZVEZDA (2,10)


Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara