Komentari na vest

Dioniju su dani odbrojani: Crvena zvezda nema vremena da preterano čeka bilo koga

k

kojke

pre oko 2 godine

Ne bi se baš baš tako lako odrekao Dionija!!! Šta ćemo ako Ohi i Pavkov uđu u gol krizu??? Treba da imamo i treću soluciju, ipak je i on dao neke golove,čak i učestvovao kod nekih ..!!!Ne otpisujte čoveka tako lako,možda bi nam bio od koristi....
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ U INAT DUŠMANIMA Ćuti budalo,
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@..... U INAT DUŠMANIMA 'ajde lenštino Mob. u ruke, da vidimo ono: 5 titule, 2 LŠ,,,,,,, 6 kg kupusa, 200 kg krompira + 1 prašak za pecivo i 2 vanile,,,, gospodin Terzić,,,,, , i gosn. Mrkela,,,,, ,,, i sve to začinjeno sa 1000 minusa 😝😝😝😝😝😝
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@NAJVEĆI GROBAR IKADA. Doktor fudbala Gospodin Terzić ti je ugasio tvoj JSD. Pa možeš samo da kmečiš ovde. Od Zvezde je napravio Evropski klub. Apsolutna podrška za Terzića i celu upravu U inat lažnim Zvezdašima, U INAT DUŠMANIMA.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Dioniju nisu samo odbrojani dani...... ....... NEGO MU JE IZBROJANO I 400.000,00 EVRA .
G

Gost 126 mb

pre oko 2 godine

Lako je reći za Dionija i za ostale prevare iz Afriuke koji su dolazili u zglobnim autobusima U u Zvezdu, da su mu dani odbrojani, a što je sa onim iz Zvezde "čovekom sa tompusom" koji je odgovoran za dolazak ovih prevara, da li su njemu dani odbrojani?!

xdd

pre oko 2 godine

Sx sx
B

Baci pogled

pre oko 2 godine

Na vestima o košarci, naslov " Budžet Evrolige' neki lik je ostavio komentar sa Nikom " Partizan šampijon " To niste videli u životu, upiš. Ja čitam i ne verujem šta vidim.
B

Betoligar Misdongard

pre oko 2 godine

Dragi Dioni, zar i tebe da ponižavaju kao mene?? Šta nama fali? Onomad kao nije Valjao Lukić, sad ne valja Terzić. Pajz majku mu..
P

Pedja108

pre oko 2 godine

Dioni je dosao na pozajmicu, tako da kosta Zvezdu samo plate. Tah igrac je placen 8 ili 10 miliona, da li to mozete da verujete? Jednostavno nema pojma, Ohi dodje i daje na svakoj utakmici gol. I ne samo sto daje, vec se i nadje u jos ponekoj sansi, pravi osecaj centafora. Zvezda bi i sad vratila Dionija da moze, ali mora da saceka kraj prvenstva. Igrao je u rangu Van la Pare, jedina razlika je posto je Ohi dolazio tek na zimu, zurilo se da se nadje dobar spic i bila je pogresna procena, a Van la Para je doveden potpuno nerezonski.
M

Mekmanaman

pre oko 2 godine

Ohi ne daje na svakoj utakmici gol nego je dao tek jedan na prvoj zvaničnoj utakmici, a pre tog gola nije bio ni u jednoj šansi. Niko ne spori da je dobar ali polako sa hvalospevima. Dioni je doveden bez takmičarskih utakmica i odrađenih priprema i na prve tri zvanične utakmice u Evropi dao je dva gola (Kairat i Šerif). U Tiraspolju je ušao u poslednjih 20 minuta tako da je na nepune tri utakmice dao dva gola. Pljuvan je od momenta kad je došao. Pojedini koji i danas igraju u Zvezdi su čekani i po više od godinu dana. Katai kako trenutno igra nije ništa bolji od Dionija.
R

Rodili smo mecku

pre oko 2 godine

Kako nece kad ga cekamo 9 meseci?!
Z

Zapad

pre oko 2 godine

Koji bre DIONI DRUGOLIGASKI kvalitet
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Marko Mitrović, glavni skaut Zvezde prvi tim. Pre Zvezde radio 2 godine za menadžerske agencije. Pomoćnici Goran i Nikola. Došli u Zvezdu preko Zorana Stojadinovića dok je bio sportski direktor. Zvanično od 2015. u Zvezdi. Koriste platforme: InStat scouting & WyScout. Posao: Analiza sledećeg protivnika, Analiza pojačanja, Analiza Zvezdinog tima, odnosno nedostataka. Kako izgleda skauting izveštaj igrača? "Imamo skauting izveštaj na 3 strane koji se popunjava. Ima 4 dela: antropometrijske karakteristike, tehničke, taktičke, psihološke. Svaka ima po jedno 10-12 podela, naravno ne može se sve oceniti nakon jedne utakmice. Pored ocene daje se komentar i generalni stav o igraču na toj konkretnoj utakmici i zaključak, da li je igrač vredan pažnje. Važno je gledati igrača minimum nekoliko puta, tri do četiri puta bar. Jednom može da odigra dobro, jednom loše, ali posle tri-četiri meča dobiješ kompletniju sliku i neki njegov prosek."
S

S1

pre oko 2 godine

A Risairo? Jel ziv?
O

Ojo

pre oko 2 godine

Još da Mrkeli odbrojimo dan
N

Neko sa Zapada

pre oko 2 godine

Pre TERZICU
S

Snoopy

pre oko 2 godine

Obojici
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Dioniu su dani odbrojani, samo tako i nikom ništa. A gde je još onih brdo Dionia, pre ovog Dionia. Isto nikom ništa. A šta ćemo sa ovih još par Dionia kojih ima u timu. Isto nikom ništa. Srećom pa pogode na svakog 10tog stranca, i jednog dobrog. Pa tako mogu i ja, tako može svako. A odgovornost, a obraz da se izadje u javnost i da se kaže pogrešili smo za brdo skupih igrača. Da bacaju svoje pare, video bih šta bi radili. Ovako znaju da nemaju nikakvu odgovornost, pa mogu da rade šta hoće.
B

Bata željko

pre oko 2 godine

Dioni + Živković=1000000e u platama a na terenu nezna čovek koji je gori od njih dvojice neko iz uprave bi trebao da krivično odgovara za njihovo dovođenje!!!
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Dobro je već sam se zabrinuo da će proći dan,a da nećete opljuvati ni jednog Zvezdinog igrača. Ipak tri teksta hvalospeva o Atletiku oduzmu vreme.
F

FK Banditten

pre oko 2 godine

Pa kad su užasni svi od reda a na kraju dana fleke vadi Pavkov. 😂
D

Da budem

pre oko 2 godine

iskren sto se penala za Radnicki tice zbog loseg terena kamere arene nisu mogle svaki ugao da pokriju pa to ostavljamo slobodnom sudijskom uverenju. Ocekujem da se neko iz Partizana oglasi povodom ne dosudjenog penala za Radnicki. A Dioni nije igrac za Zvezdu i ne znam zasto se vise prica o njemu?
T

Taribo

pre oko 2 godine

Zvezda nema mogucnosti da bilo koga ceka, ali ima mogucnosti da baci 300.000-600.000€ za igraca iz lige1. Koji ce odigrati 3-4 utakmice za celu sezonu, i da niko za to ne preuzima odgovornost...
G

Gost 8

pre oko 2 godine

I kada je došao bilo je ko je ovo ? a tako oli ostalo . Ali da ne grešim dušu od starta je pričao da je timski igrač što zapravo I jeste .
C

Comi81

pre oko 2 godine

Baš ga briga leži a plata mu ide...Bravo Terziću, bravo Mrkela...
I

Izgleda

pre oko 2 godine

da se nada da ce opet na neku pozajmicu jer ovde je i onako planiran da ostane dok se Ohi ne pojavi.
N

Nije važno

pre oko 2 godine

Bitno da ce plate ce biti izbrojane,do zadnjeg centa,a ja cu da sedim na tribini i pijem gorku Kafu
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

...... Dioni odlazi ??!! Pa zar sad, kada se biju odlučujuće bitke,,,, zar sad kad Nam je najpotrebniji, sad kad su sve oči "navijača" i onih koji su ga doveli I PREDSTAVILI KAO POJAČANJE ZA LIGU ŠAMPIONA, Zar sad pred derbi, od Njega je drhtala od straha cela odbrana Partizana, nije se znalo ko će da ga čuva,,,,,,, Očekivalo se da u derbiju da najmanje dva gola ,, na zagrevanju. Ali sva sreća je da Nas Rišaira ne napušta, On je naš adut za velike utakmice..... On će opravdati naša očekivanja,,,, PA MRKELA PRIZNAJE DA JE RIŠAIRA PRATIO POLA GODINE.
5

5a titula u nizu

pre oko 2 godine

Podrška za Terzića i Mrkelu i celu upravu. U INAT DUŠMANIMA.
1

1000 minusa

pre oko 2 godine

Čim neko ima enormno veliki broj minusa, ko bi drugi nego onaj U INAT DUŠMANIMA.
l

lazni mister

pre oko 2 godine

Na Dionija ne racunamo,protiv Čukarickog smo koristili Minakovica i zemljoradnika Pavkova a sutra u basti planiram da koristim motku
@

@lazni navijac

pre oko 2 godine

Je l' bio penal za Radnicki?
t

terza magico

pre oko 2 godine

koja komedija, ovaj ni ne trenira, a tekst naslova zvezda ne može da čeka..
p

podesen

pre oko 2 godine

Trenira on prste na bankomatu svakog 1. u mesecu.