Komentari na vest

Direktor Metalca: Nećemo ispasti! Podrška Žarku Lazetiću

c

civijas

pre preko 2 godine

Bojane objasni kako to Lazetic dobro radi a vi pretposlednji........
9

99887766

pre preko 2 godine

Zvezda mu uzme titulu sa omladincima od 3-0 do 3-4, za malo sa Teleoptikom da ispadne iz lige, u Partizanu dobio sansu nije se osolio, sad kilavi sa Metalcem...Realno, ima spiku kao i većina nasih trenera, a na terenu nema ucinak...
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Pitajte momke iz Teleoptika kako radi Lazetić, kako ih je doveo do ispadanja, kako misli da je Pepe, al bez rezultata
B

Box

pre preko 2 godine

Kazu u komentarima Lazetic ima svoje igrace i gura ih, a niko ne kaze da li ima neki trener na svetu koji nema svoje igrace i gura ih (pa makar mu bili samo omiljeni).
I

Ide priča

pre preko 2 godine

treneri guraju one koji to zasluzuju a ne one od kojih dobija pare. u tome je velika razlika. raspitajte se u teleoptiku kako je bilo a i ko ima nekog u metalcu. na brzinu uzmi lovu i zbrisi, jos dok ide predstava.
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Ostacete jer vam je obecano kao Partizanu titula sto je obecana. Inace bih voleo tako sto vam je falio jedan bod, bas onaj koji ste namerno izgubili kod galaktikosa u Humskoj.
T

Traktorista

pre preko 2 godine

Jel vam to neko obecao da necete ispasti? Ovaj nazovi strucnjak sa vase klupe ne bi mogao da vodi ni klub iz neke gradske lige!
P

Popa Priča

pre preko 2 godine

Stvarno samo ispaljuje otrcane fraze. Bolje da nije ništa rekao. Ćutanje je zlato.
A

Ada

pre preko 2 godine

Ovaj Leontijevic klasicni uvlakac, poznati po transferima ha,ha,ha dal je ovo realno sta prica, koga si ti bre prodao sem sto prodajes maglu Vukadinovicu i drpas lovu od kluba.
S

Sova 966

pre preko 2 godine

Koja demagogija..ha.ha..veoma prosecni igraci koji su kao nesto talentovani.cast izuzecima.jeste li culi da postoji igrac koji je i mlad i dobar.pa nije dovoljno da samo bude mlad.parametri,statistike,nivoi a fudbal?? Fudbala nema.samo napred videcemo gde cete stici.
k

kakav crni strucnjak

pre preko 2 godine

moj mali bio na probi, bio na istom nivou kao i drugi igraci cak ozbiljno i bolji a moram reci igraci su prilicno tankog kvaliteta . Za nedelju dana Lazetic nije progovorio rec sa detetom iliti samnom !! znaci koja je bila svrha dolaska ?? doduse pozvani ne preko njega . Ima " svoje " gura ih i to je to