Gelor Kanga, Nemanja Motika i El Fardu Ben (Foto: FK Crvena zvezda)
Gelor Kanga, Nemanja Motika i El Fardu Ben (Foto: FK Crvena zvezda)

Dobro poznata stara i jedno novo lice na treningu Zvezde: Vratili se Ben i Kanga, tu je i Motika

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.02.22. | 19:51

Posle obaveza na Kupu afričkih nacija reprezentativci Komora i Gabona ponovo sa crveno-belima

Osam dana pred početak drugog dela sezone u Superligi Srbije, treninzima branioca trona priključila su se još trojica igrača. Novajlija Nemanja Motika je odradio prvi trening u teretani sa novim saigračima, a kraj njega su bili i El Fardu Ben i Gelor Kanga.

Motika je danas i zvanično predstalvljen na stadionu Rajko Mitić. Odmah se bacio na posao, kako bi što spremniji dočekao početak prolećnog dela.

Izabrane vesti

Zvezda je ponovo jača i za dvojac koji je nastupao na Kupu afričkih nacija. Ben je sa selekcijom Komora napravio istorijski rezultat plasmanom u osminu finala, gde pored brojnih otežavajućih okolnosti nisu uspeli da savladaju domaćina turnira Kamerun, iako su protiv velikog favorita desetkovani skupo prodali kožu. Prvotimac Zvezde je odigrao svaki minut na kontinentalnoj smotri i ubeležio gol i asistenciju u pobedi nad Ganom (koja je omogućila Komorima da se domognu eliminacione faze).

Kanga je takmičenje sa selekcijom Gabona završio u istoj rundi (ispali u osmini finala posle slabijeg izvođenja penala od Burkine Faso). Poput Bena je proveo svaki minut na terenu i upisao asistenciju u remiju sa Ganom.


Njih dvojica su zbog Kupa afričkih nacija jasno propustila kompletne pripreme, pa se očekuje da na premijernoj utakmici protiv Čukaričkog šansu umesto Bena od prvog minuta dobije Filipo Falko. Za razliku od njega, Kanga bi mogao da se nađe u startnoj postavi.




tagovi

El Fardu BenGelor KangaNemanja MotikaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara