Komentari na vest

Dobro poznata stara i jedno novo lice na treningu Zvezde: Vratili se Ben i Kanga, tu je i Motika

Š

Šele

pre oko 2 godine

Lazetić nama nije dobar Milanu jeste Motika nije dobar Bajerna nama jeste?
G

Gost 126 mb@Dejanera I

pre oko 2 godine

Ti si jedan od retkih koji veruje Afrikancima i njihovim izvodima iz matičnih knjiga (koji uopšte i ne postoje u Africi ispod ekvatora). Oni su barem poznati da imaju uvek po nekoliko rezervnih ličnih dokumenata! Sećaš li se obaveštenja FS DR Kongo pre početka afričkog Kupa nacija kada su izneli neoborive dokaze o Kangi, gde su naveli da se zove Kiaku Kiaku Kianga i da ima 35 godina. Onda stupaju na scenu ovi iz FS Gabona i sportskom korupcijom se sve rešilo. Ali se nije rešilo da se Kanga jedva vuče po terenu k’o prebijeni pas! Godine su ga stigle! Samo ti veruje Afrikancima!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Druze ako stvarno navijas za Zvezdu, nemoj vise leba ti!?!????? Kanga se vuce po terenu????????????????????????????? Pa ti druz nisi nikad odgledao ni jednu Zvezdinu utakmicu obe ruke dajem......
Y

Yaya T

pre oko 2 godine

Ljudi, mi smo prvi do kraja meseca. Kec u Nisu, posle Sparta ima da ih ispegla tamo i totalno psihicki ubije u pojam, onda Lalat malo da ih namuci i zna se... Magiko/Dostojevski /laganih 3:0
G

Gost123

pre oko 2 godine

Dace Bog dragi da tako i bude!!!
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Svi na "Rajka" u Subotu. I VI što niste iz BG, smislite kako da se dovučete. Mora da se kida od prvog do poslednjeg kola nastavka. Svaka utakmica kao da je finale LŠ. SVE POBEDE DO KRAJA. 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
e

esex zr

pre oko 2 godine

zr stize.dovlacimo se turanom 1,8 dizel monovolumen 7 sedista!! ziv bio i da nam bar sever bude pun!!
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@esex zr. Nisi ti daleko, ako ti arbajt dozvoljava možeš svaku koja se igra na "Rajku" da dodješ. U BG si za sat vremena kolima. Sramota je za ove koji su iz BG a ne dolaze. Ja i ako ne mogu da smislim ni Terzića ni Mrkelu, na svakoj sam utakmici na našem stadionu, i na svakoj sam utakmici koja se igra po BG. I tako 30ak godina unazad. To je za mene obaveza. Pozdrav.

Mr 007

pre oko 2 godine

Dzabe se grobari loze da komentarima mogu ubediti Stankovica da otera Kangu,tj.mozak ekipe. Nasa igra sa Kangom i bez njega je na nivou razlike izmedju ucesnika LS i LK.😂 Imali su ranije konflikt,koji je srecom po Zvezdu ocigledno fino resen,jer je Stankovic izjavio da jedva ceka povratak Kange. Obzirom da je bio jedan od najboljih veznih na svetu,nema sanse da ne vidi da je Kanga nas glavni igrac,cak i svaki grobar to vidi.
S

Soren

pre oko 2 godine

Sto niste napisali da je Kanga promasio penal i izbacio svoju Reprezentaciju sa prvenstva?
V

Vuc

pre oko 2 godine

Kakve to veze ima sa Zvezdom? Kakve veze ima Real madrid kad nas je Mijatovic zavio u crno 1998?
L

LudiDejo

pre oko 2 godine

Promašio i??
@

@Soren

pre oko 2 godine

Zapravo su pisali.
G

Gost 126 mb

pre oko 2 godine

Stvarnost se promenila, ali ovi što vode Zvezdu ne shvataju da Zvezda igra jedan od najsporijih fudbala u SLS, a sve zahvaljujući matorim i sporim Afrikancima Sanogu (33), Kangi (36) i Benu (34), koji sa loptom u nogama apsolutno ništa ne znaju! Sa njima u timu, “čovek sa tompusom” i “mister” kidaju granu na kojoj sede! Svi će se u to vrlo brzo uveriti!
L

LudiDeji

pre oko 2 godine

Cutanje je zlato.
d

dejanera

pre oko 2 godine

Sanogo: 05.05.1989. Znaci pune 32 godine! Kanga: 01.09.1990. Punih 31 godinu Ben: 10.06.1989. Isto kao i Sanogo punih 32 godine! Gde si ti nasao godine koje si naveo? Ovo su zvanicni podatci a ti sad mozes pisati i da imaju po 70 godina! A ako oni nemaju pojma sta sa loptom u nogama ja verujem da si ti Mesi licno!
G

Gosturina

pre oko 2 godine

Znas sine postoji gugl, pa pogledas, 21 vek je, Sanogo kao i Ben ima 32, a Kanga 31 godinu...da smo spori jesmo, to ti ne osporavam ali tu su najmanje krivi afrikanci...eto nek igra Bakajoko ako je fudbal samo do brzine, pa da vidim dokle bi smo stigli.pozdrav

Mr 007

pre oko 2 godine

@Gost 126 mb,Kanga je najvazniji igrac Zvezde,uz Kataija najbolji igrac cele lige bez dileme. Bolji je organizator igre od Natha,a pritom je i mladji 2 i po godine. Sanogo je sjajan defanzivan vezni,pravi tenk u poredjenju sa klincem Fejsom ili ocajnim Jevtovicem. Ben vise nece biti starter,ali moze biti odlican dzoker. Borjan-Picini-Dragovic-Sanogo-Rodic-Ado-Kanga-Falko(Ben,Motika)-Ivanic-Katai-Ohi bi morala biti nasa startna postava u derbiju,da vas pritisnemo od pocetka utakmice. Izuzev teranja Degeneka,ovo je najbolji prelazni rok Zvezde posle onog cuvenog transfer roka velikog Miloja.