Komentari na vest

Dobrodošli u Halandovu Premijer ligu: Gvardiola vikao, tražio savršenstvo i umalo ponizio Kompanija (VIDEO)

Л

Лазар

pre 9 meseci

Буквално ми се гаде ови данашњи клинци до неких 27-28 који се ложе на ПЛ
V

Vare

pre 9 meseci

A što ti se gade?evo ja nisam klinac pa obožavam da gledam premijer ligu.zato što je kvalitetna i zanimljiva.
Л

Лазар

pre 9 meseci

Гвардиола је уништио и упропастио фудбал, а Кари кошарку. Камо те среће да се никад нису ни појавили.
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Lagano Siti marsira . Prejaki su . Zategnuti kao pracka .
S

Samsung123

pre 9 meseci

To je to. Siti je stari-novi šampion. Previše su dominantni. Ne vidim šta je poenta svega ovoga kada je Pep celu ligu obesmislio.
v

vare

pre 9 meseci

Polako pojacao se arsenal i liverpul i oni su jaki.mančester,čelzi,njukastl bice zanimljivo.
C

Chempionshipović

pre 9 meseci

Nesto je trulo u drzavi Danskoj! Pep napao najboljeg centarfora danasnjice koji je dao 2 gola u prvih 30tak min sezone. Ne svidja mu se sto je decko najbolji. Ne zeli lidera u ekipi. Sujeta krece i ode titula...
G

GLAVATI

pre 9 meseci

Jel si dosao iz kafica?
Š

Šmekeru

pre 9 meseci

Pep je zamerio (opravdano) Halandu jer je vikao na Bernarda koji je odlučio da mu ne doda loptu nego da zadrži ritam igre. Rekao mu je: "With two minutes left you want to make more goals? It’s completely the opposite. That’s not right for the tempo.” Tempo je izraz za način igre koji Pep forsira, da čak i u napadu zadrže formaciju da bi sprečili kontranapad ako izgube loptu napred. Za tempo ili "pauzu" je Bernardo tata. Ali ok, razumem, lakše je opaliti komentar tek tako, nego da pokušaš da saznaš šta se desilo...
L

London i Mančester

pre 9 meseci

Barnli sramotan. Premijer liga mora pod hitno da se skrati na 10 klubova i da se igra trokružno, a ne da timovi koji ne zaslužuju igrati ligu igraju. I uvesti da stadion mora da ima minimalno 55,000 gledalaca kakve su ovo poljane tipa Turf Mur, zar oni nisu znali predvideti još par redova da se ubaci u realizaciji stadiona, ovo je sramota pa nek ih i ima malo navijača mora dakle kapacitet toliko i toliko pa čak i po cenu praznih mesta.
K

Kazablanka

pre 9 meseci

Odigrana jedna utakmica, i vec si izanalizirao kvalitet tima i cele lige, nakon poraza tog tima od 3:0. Na koliko nasa liga mora da se skrati ako Premijer liga treba na 10 klubova?
K

Kosmos93

pre 9 meseci

Mnogo mi se svidja, kako su igrali momci u Burnleyu, bez straha, borba, lep fudbal, samo sto je Siti izvanredna klasa i imaju ovog vikinga u napadu, sve pogadja.
И

И

pre 9 meseci

Skoro celu prošlu sezonu izgurali bez povreda, a evo sad već u prvom kolu ode De Brujne na mesec-dva. Šta ti je fudbal.
J

Jaffa keks

pre 9 meseci

Nije toliko problem sto se KDB povredio, po meni, veci je problem sto nemaju Gundogana da uskoci kada je kriza. Bez Gundogana bi izgubio Siti titulu prosle godine i pitanje za LS kako bi prosli. Znao im je on mnogo vise nego se ljudi misle.
м

м11

pre 9 meseci

Грилиш се још трезни, не може да игра...🤣🤣🤣
T

Tebrica

pre 9 meseci

Ja ne znam da li smo mi gledali istu utakmicu, posto se ovde prica kako je haland pravio shou i kako je siti savrsen. A siti je igrao anti fudbal, i olicenje su onoga u sta se fudbal danas pretvorio. Lopta nazad, setanje, stoper dodaje stoperu, i daju gol iz polu sanse jer imaju kao sto je receno "Gol masinu" ali daleko od toga da siti igra lep, atraktivan, kvalitetan fudbal, cak bih rekao da je Burnley igrao LEPSE i ako naravno nisu imali sanse rezultatski ni u jednom trenutku, ali City igra toliko ruzno i dosadno, da je to sramota, i ne treba ih hvaliti nego ih treba pljuvati jer unistavaju igru, kakve su ono fore da se od 8 minuta utakmice zatvara utakmica, da se coskari i krade vreme, da se vraca lopta golmanu, od OSMOG MINUTA EJ! City sramotan stil igre, a najtuznije sto ce se prosetati i ove godine sa takvom "igrom"
r

rheb

pre 9 meseci

Pazi to sto ti pricas jeste tako, kad pogledas 3 0, iz 3 ne moze se reci ni sanse, sve na individualni kvalitet, al isto tako znam 500+ ekipa koje su igrale fudbal zivota, lep na oko, al nisu znali stati na loptu i kad tad posustanu i ode titula iskusnijima.
H

Hmmm, da.

pre 9 meseci

Pretpostavljam da su utakmice protiv Reala i Bajerna isto bile antifudbal? Smorismo se gledajući demoliranje Reala, ja sam prosto zaspao, žena me par puta cimala koliko sam hrkao :) Stručnjak, jel znaš ti šta znači početak sezone i uigravanje? Znaš da je Siti za dve nedelje imao kraće pripreme od svoh ostalih jer su, jelte, slučajno sa antifudbalom uzeli tripletu? Jel može nekako sajt da odpbrava komentare samo starijima od 18?
С

Синовац

pre 9 meseci

Фудбал се игра на голове а не на лепоту. Погледај сити против челсија у финалу топ фудбал а погледај против интера нко ће рећи фудбал у рангу зонске лиге али на крају дана памти се ПОБЕДНИК а не да ли је неко одиграо јак фудбал или не.. Спортски поздрав
N

Nemanja1988

pre 9 meseci

Coskare i kradu vreme??? A posle tog osmog minuta postigli jos dva gola, a mogli jos neki.. Druze, razmisli pre nego sto napises nesto.. Pozdrav...
d

dadobob

pre 9 meseci

Čini mi se da je City ovo dobio s pola gasa. Kovačić će prodisati u ovoj ekipi, šteta za De Bruynea, ali dojma sam da nije bio spreman za početi utakmicu. Ostat će Burnley u ligi ove sezone, igraju ugodan stil nogometa i mislim da će se dosta ekipa mučiti protiv njih...
A

Andrejka

pre 9 meseci

Brnli zalutao u Premijer ligu! Trebalo bi skratiti ligu na 12 ili 14 klubova! Tako bi se skoncentrisao kvalitet, bilo bi vise derbija, i bilo bi mnogo zanimljivije za publiku! Koga interesuje da gleda Brnli, Luton ili Bornmut!
G

Gost92818

pre 9 meseci

Pa ti onda gledaj samo finala LS.. ili Superligu ako bi se stvorila.
D

DidierDrogba11

pre 9 meseci

Nemaš ti pojma sinak šta je premijer liga onda. Logično da zanima. Igra se s takvim žarom i intenzitetom da mi je i Bornmut- Notingem zanimljivije gledati, nego recimo kako Barsa ili Bajern u svojim ligama pobjeđuju sa po 7:0, kao da sa Bačkim Jarkom igraju. U Engleskoj može svako svakog pobjediti, a Siti je prejak za ove, šta si očekivao...
р

роко

pre 9 meseci

Занима нас праве љубитеље енглеског фудбала и праве ЛШ зајебите више са суперлигама, скраћивањем, итд
@

@Andrejka

pre 9 meseci

@Andrejka, ako Premier Ligu treba skratiti na 14 timova onda Superligu Srbije treba skratiti na dva tima. Ja ne razumem one koji bi samo da gledaju derbije, treba im objasniti da je čar i gledati borbu malih timova protiv velikih, i borbu u poslednjim kolima za opstanak
M

MacReady

pre 9 meseci

Zalutao? Dok nisu primili drugi gol, nadigravali su City, o čemu ti pričaš?!
M

Miki1389

pre 9 meseci

Ne kapiraju ironiju ljudi...
G

Gaizka

pre 9 meseci

Siti jos na odmoru, igraju na 20-30%..
T

Tebrica

pre 9 meseci

City je istom ovakvom "igrom" osvojio prosle sezone premijer ligu, kup, i ligu sampiona.. Oni nisu na 20-30% oni prosto tako igraju, to je fudbalski "Genije" i "Inovator" izmislio, da se vraca lopta nazad, da se ne trci, i da se CEKA SANSA a ne da se sansa KREIRA, sramota za fudbal, ko kaze da je Guardiola trenerski mag treba mu zvati ludnicu. Da ima prosecnu ekipu pa da razumem ovakav stil igre, ali sa ovakvim igracima ovo da se igra vec 3 godine uzastopno, skandal, najcrnje je sto su ovo iskopirale sve vece ekipe u ligama petice, to je sada "moderan" fudbal.
@

@Tebrica

pre 9 meseci

E moj ti, šta si sada upravo rekao :))) Ladno si izjavio da Siti čeka šansu, a ne da je stvara? :) U ekipi u kojoj imaš Keina ti kažeš da oni čekaju šansu? Za Siti koji godinama daje najviše golova ti kažeš da "čekaju" šansu? Au, šta reći.