Komentari na vest

Dogovor je svima u interesu: Vicešampion Argentine želi da kupi Aleksa Viga

I

Ivan82

pre 4 meseca

Došao momak iz Rivera,dao gol Partizanu i više nije prismrdeo.Igrao argentinsku ligu koja je od naše teža i fizički i taktički jedno 100 puta.Kao nije zadovoljio... Koga,ove balvane iz uprave? Jeste da 2.5 miliona nije malo ali ko je sve došao i odakle,cifra je smešna.A beka krstenog nismo videli godinama.Dakle,mlad,za svoje godine iskusan,iz takve lige generalno nije dobio šansu u ovoj našoj š ligi.Užas!
D

Don Vito Corleone

pre 4 meseca

Zašto Doktor Arizona nije malo razmislio pa da pozove za trenera Vukomanovića. Mlad trener a već ima solidno trenerskog iskustva, i solidne rezultate. Radio je par godina u Belgiji u Standardu, sada radi par godina u Indiji u Kerali, malo ga i pratim i vidi da ima odlične rezultate tamo, a i sada je trenutno prvi na tabeli. Sećam ga se dok je igrao u Zvezdi početkom ovog veka, i po načinu igre , i po izgledu dosta je podsećao na Vidića. Mislim da bi on posle Miloja bio dobro rešenje za Zvezdu.
F

Forever Young

pre 4 meseca

On je odavno trebao da bude na klupi Zvezde. Ali kada ga se Madjija bude setio, biće kasno jer će tada biti u nekom ozbiljnom klubu.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Vigu ugovor ističe oko Nove godine. Otićiće za dzabe. Još jedan veliki finansijski uspeh Terzića i Mrkele.
P

Peca_Le

pre 4 meseca

Pa Vigo i nije bio nas igrac, vec je bio na pozajmici kod nas.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

@Peca_Le , u pravu si.
?

??

pre 4 meseca

Sta to zvezdu briga? Tu je jos par dana, nije on zvezdin igrac.
L

Lazaros

pre 4 meseca

Pola komentatora ne maju pojma o fudbalu!! Zato je Rodic i dalje u Zvezdi, gde mu Terza cuva ledja (ugovor) Rodic je fudbalski diletant sto se videlo i sad u derbiju gde covek pravi penal kod gol-aut linije!! Gobeljic lomi nogu muceniku Slavickasu 35 metara od gola kod aut linije!! E to su nasi bekovi, kese, koji ne znaju nista i gde su doticnom davali 20-30od godišnje platice!! Koliko ih samo ima, samo Terzin novcanik zna, a vi se raspravljate ko je kakav!! Vidic je sve lepo rekao, kakva nam je struka takvi su nam i igraci!! Sva deca koja valjaju i koji mogu da odu odavde, neka sto pre odu, jer ovde ce da tapkaju u mestu i nece ni u jednom fudbalskom segmentu napredovati!! I to ne moze niko da mi ospori, a to kod nas traje vec 20+godina kaskanjem za ostalim ligama!!!
k

kolodin

pre 4 meseca

A Filipo Falko na Kapriju ispija mohito i margarite ,a na račun mu svaki mesec leže 70 000 eura i ima ugovor sa Zvezdom još 6 meseci
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Hvala Stankela.
d

dr finansija

pre 4 meseca

a bakajoko i kulibali udaraju lajkice
B

Bane1989Ns

pre 4 meseca

zasto bre niko od skauta iz nase lige ne gleda Paragvaj,Peru,Kosta Riku,Urugvaj,Boliviju.Pa od 30 pojacanja bar 20 bi uboli
v

v1ad

pre 4 meseca

"Srpskom šampionu se takav epilog višestruko isplatio, pošto je na kraju priliku za dokazivanje dobio mladi Kosta Nedeljković" Jeste, postao je standardan posle 10 kola. Pre toga smo gledali Mijailovica kao desnog spoljneg, pre njega Bukarija. Objasnite kako se to isplatilo Zvezdi.
A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Cekaj a Zvezdasi koji pominju svoj bivsi klub dok nastupaju za druge klubove onda ne treba da bude za osudu? Bzvz sta pisete
P

Pobeda je resenje

pre 4 meseca

Kai Wagner koga Zvezda zeli i za koga se raspituje ili Valentin Rozje idealni desni bekovi za Zvezdu.
S

Salamander

pre 4 meseca

Normalno je da se nekad i promaši sa pojačanjima. Da promašiš svako peto, ali činjenica je da je Zvezda baš mnogo promašivala, zapravo, vredelo je svako peto pojačanje. Što se konkretno Viga tiče, to je primer kako ne treba da se radi. Prvo, razumem da je ta pozicija deficitarna, da su ga doveli na pozajmicu, ali znali su kolika je otkupna klauzula. Šta je uprava uradila, a i treneri, prvenstveno Bahar? Vigo je solidan desni bek, da mu je data šansa, možda bi pokazao i da je bolji, ili suprotno. U LŠ se ušlo bez klasičnog desnog beka (Nikolić nije ni prijavljen za takmičenje), sa Rodićem koji je jedini bek, i to levi, i sa Nedeljkovićem kome je kasno pružena šansa. Ne znam zašto Vigo nije igrao? Takođe važi i za prvenstvo. U situaciji gde Nedeljković nije igrao, a desnog beka je glumio Mijailović, potpuno je suludo bilo ne pustati Viga da igra. E sad, šta bi bilo kad bi bilo. Nedeljković je u LŠ igrao poslednje dve utakmice, onako, da je imao dobru minutažu, pre toga je tu poziciju pokrivao Mijailović, dakle, 4 utakmice u LŠ kad Nedeljković nije bio na terenu, bio je Mijailović. Isto važi i za prvenstvo. Trebalo je dati šansu Vigu, ili bi odigrao dobro ili loše, treće nema. Razumem da je Nedeljković projekat kluba, razumem da će biti prvi izbor i to podržavam, ne zato što je mlad, nego je dečko stvarno talenat. Da se Vigo pokazao u dobrom svetlu, a Zvezda koliko sam razumeo imala pravo preče kupovine za iznos od 2.5 miliona, možda bi se javio neki klub koji bi podudio veću sumu od tih 2.5 miliona, pa bi Zvezda mogla da ga otkupi i preporoda. Ovako, primao platu, nije igrao, sad ide i nikom nista. Mijailović nije desni bek pa ne mogu da ga krivim za izdanja koja je pružao na toj poziciji. I ovo je samo slučaj Vigo, a znamo ko je još sve dolazio i odlazio. Predugačak je spisak. Previše se žurilo. Da je postojao sistem i plan, da se dovode pojačanja i uklapaju, da klub raste, bilo bi mnogo bolje. Ovako, sve instant, sad i odmah, a rezultat toga je sve ovo što smo videli i još gledamo. Po mojoj proceni, što na pojačanja, što na plate je bačeno najmanje 20 miliona. Pričam o onim igračima koji ili nisu dobili šansu, ili se nisu pokazali ili su dovedeni kao alibi, a realno nisu ni imali kvalitet. Previše je to.
L

Logika

pre 4 meseca

Pa valjda nije igrao zato što je stranac tj.zbog toga što našim mozgivima iz uprave golman uzima mesto stranca,pa imaš Bukarija,Šerifa,Hvanga,Krasoa,Đigu!Pa zbog nagomilanosti stranaca Kangva nije uopšte dobijao šansu iako je bio među boljim u pripremnom periodu.Mislim da zbog toga Vigo nije ni dobijao šansu jer koga bi se odrekli od super starova!
Р

Ратм

pre 4 meseca

Скрати, шта ти је.
K

Kupoprodaje

pre 4 meseca

Vise ne pratim. Em novinari moraju nesto da pisu, em se ova uprva nije bas nesto pokazala. Sad prvo treba da me zainteresuju rezultatima
l

lshslql

pre 4 meseca

Koliko je para slupano u ovu zvezdanu,pričaće se jednog dana !
2

24.232

pre 4 meseca

Crvena zvezda je odavno donela odluku da aktivira otkupnu klauzulu od 2.500.000 evra ?
P

Pedja108

pre 4 meseca

NIje bio los igrac, ali nesto slicno kao Ibanjez. Daleko bolji u napadu, nego u odbrani. Imao je i dribling, solidnu brzinu, ali u odbrani je visio. Svakako i da je igrao, cena bi bila prevelika za otkup. U svakom slucaju, drago mi je da je Nedeljkovic dobio pravu sansu i na krjau se odlicno iskazao. Tek je skoro napunio 18 godina, a ima iza sebe utakmice u LS. Malo je takvih igraca.
O

Ojo

pre 4 meseca

Neka ga,pa nije ni prvi ni poslednji koji prima platu a ne igra.
K

Kod

pre 4 meseca

Bahar,nisu mnogi igrali.Momak uopšte nije loš igrač.
F

Forever Young

pre 4 meseca

Najjači su ovi što kmeče kako neki igrači koji nisu igrali, ustvari su odlični igrači samo nisu dobili pravu šansu. Tako ste kukali za Garsiju, gde je taj Garsija igrao posle Zvezde i sa kojim uspehom. Ovaj dečko prvo nema telo, ni snagu za profesionalni fudbal, ima telo kadetskog uzrasta. U odbrambenim zadacima je dosta tanak. Neka mu je srećan put.
s

stankelitza

pre 4 meseca

Pa nije loš igrač, to niko ne kaže. Ali nije ni igrač od 2.5m evra.
T

Trpadzija

pre 4 meseca

Srbski fudbal, gde bekovi moraju biti 190 cm I krljaci. Zato I jesmo fudbalska komedija.
@

@forever...

pre 4 meseca

Tako ste pričali,i za Gajića.Pa sad palete za njim.Sećate se kako ste ga ismejavali grbavi,itd,itd.
Н

Нти

pre 4 meseca

А НАМА НИЈЕ ВАЉО
G

GostLazar

pre 4 meseca

Neka ide, kada je imao dugacak jezik i pricao o povratku u River dok je igrao ovde, takav nam ne treba. Nije nista ni pokazao specijalno
b

bgcz

pre 4 meseca

ne znam da li je mnogo pokazao ali je dao gol za pobedu u derbiju, sto je misaona imenica za ostatak tima.
G

GostLazar

pre 4 meseca

@bgcz To se postuje i pamti, isto kao i legendarna proslava kad je puco na navijace. Da mu nije te izjave, bilo bi mi krivo, ovako nam ne treba niko ko nije glavom 100% u Zvezdiz a ima ih i sada mnogo
И

И

pre 4 meseca

Neverovatno kako se sve gleda iz jedne perspektive i niko ne može da se stavi na tudje mesto. Ti bi kao pozajmljen igrač u VLASNIŠTVU Rivera, pričao drugačije? Ne ulazim u kvalitete igrača.
a

anabaha

pre 4 meseca

Dajem glavu da ste svi vo procitali samo naslov oko Rivera! Decko je decidno izjavio da se nada da ce jednog dana opet zaigrati za River
S

Soy argentino

pre 4 meseca

Pa sta ako je imao zelju da ide u River. To je najveci i najtrofejniji klub u njegovoj zemlji koji je dao najvise fudbalera reprezentaciji Argentine. Skoro svakomargentincu je san da zaigra u Riveru.