Komentari na vest

Dogovor nadohvat ruke: Insinjeu 11.000.000 evra po sezoni, plus 4.500.000 bonusa

V

Već viđeno

pre preko 2 godine

Novi Đovinko.

Kukaa

pre preko 2 godine

Odvratnik Laurentis. Zbog njega će Napoli zauvek ostati mali klub iz južne pokrajine. Nikad ništa neće da osvoji. Da je malo uložio ostali bi oni na prvom mestu
T

Triumfi

pre preko 2 godine

Ovo mi je malo nerealno da u Napoliju nisu hteli da mu ostave istu platu, a daju novi ugovor. Biće da je ovde u pitanju nešto drugo. Znači primao je 5, ostao bi za 5, oni mu nude 3,5. A da su mu dali ugovor na dve godine na primer, za punu platu, čak i veću, pa mogli su ga već na leto prodati, ako im je skupo da plaćaju platu, dao bi neko 20 miliona za obeštećenje bez problema, ovako im odlazi za džabe, nerealan potez, tako da tu sigurno ima nešto o čemu mi pojma nemamo. Pa je ovo samo izgovor, eto kao nije pristao na manju platu. Ko zna šta je u pitanju. Napulj je to.
S

Ser Alex

pre preko 2 godine

A što bi on ostao za 5 miliona umesto da uzme 11? Da bi sa ekipom ganjao titulu? Pa vidi i sam da De Laurentis neće uložiti na pojačanja, a bez njih Napoli nema šta da traži u Seriji A. Drugo, zašto bi on prihvatio taj aranžman da ostane još godinu dana i klub ga proda za, kako kažeš, 20 miliona (samo ne znam kome, jer onaj ko za 30-godišnjaka može da da te pare juri druge, mlađe opcije)? Taj klub mu sigurno ne bi dao 11 miliona godišnje, a teško i više od 5. Znači, samo da bi klub zaradio. A opet, valjda mu je važniji sopstveni interes od interesa kluba.