Džonatan Kafu (levo)
Džonatan Kafu (levo)

DOGOVORENO: Kafu u Zvezdi, plata 700.000 evra, otkupna klauzula 4.000.000!

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.08.18. | 18:21

Crveno-beli su izgleda završili potragu za napadačem

Izgleda da je Crvena zvezda konačno pronašla dugo čekano pojačanje u špicu. Šampion Srbije postigao je dogovor sa francuskim Bordoom o jednogodišnoj pozajmici Brazilca Žonatana Kafua. Kako saznaje MOZZART Sport, njegova godišnja plata iznosiće 700.000 evra, a Zvezda će na kraju sezone moći da otkupi ugovor za sumu od 4.000.000 evra.

U beogradskom klubu još čekaju da predstavnici Bordoa potpišu dokument o pozajmici, a to bi trebalo da se završi u četvrtak ujutru. Ipak, poučeni iskustvom sa Ričmondom Boaćijem i Pedrom Kondeom, valja sačekati da se taj posao ozvaniči.

Izabrane vesti

Francuski Bordo je Kafua stavio na listu igrača na koje ne računa za predstojeću sezonu I slobodan je u izboru nove sredine. Prošle sezone ovaj fudbaler za francuski klub je odigrao 20 utakmica I postigao dva gola, a u Zvezdi smatraju da bi on trebalo da predstavlja kapitalno pojačanja za napad plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Ipak, on neće moći da bude prijavljen za revanš meč sa Spartakom iz Trnave u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, već će moći da igra u plej-ofu za LŠ ili Ligu Evrope, u zavisnosti od ishoda duela sa Slovacima.   

Kafu je srpskoj fudbalskoj javnosti poznat iz vremena kada je igrao za bugarski Ludogorec koji je u leto 2016. godine eliminisao crveno-bele iz kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje.

Foto: Action Images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Džonatan Kafu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara