Komentari na vest

Dok čekaš sabah sa šejtanom

T

Tenkisti sever

pre 9 meseci

A sta da se menja, i kako? Uprava nece otici sve dok je Lesa tu gde je, koji ih je i doveo, (najpre Vucelica, i Vuletica, a onda ovaj potonji Vazuru), bolji igraci nece biti dovedeni dok god ne dodje neki sponzor u rangu Gasproma. Pa vise para je Eps davao 2010. kad se igrala gupna faza LS nego sad sa ovim Zijinom koji je dat kao neka vrsta milostinje.
M

MILOSTINJA

pre 9 meseci

Dajte tu milostinju na primer na primer Spartaku iz Subotice da pokrcaju Partizane.

@MILOSTINJA |

pre 9 meseci

Podelite Zvezdinu milostinju svim ostalim klubovima na ravne casti garantovano ce liga biti bar duplo jaca i ujednacenija ali onda Zvezda nece biti sigurni sampion.
P

Pedja108

pre 9 meseci

Nije los tekst, ali ima nekoliko gresaka i nepravilnosti. Prvo, ne radi se o trecem kolu kvalifikacija za ligu sampiona, nego o trecerazrednom takmicenju UEFA - ligi konferencija, koji je napravljen da i oni sirotiji i slabiji imaju gde da igraju. Drugo, ako je sudija svirao nepostojeci penal, onda treba da kazete i da je golman Partizana ranije izasao na sut, pa je trebalo ponoviti penal. Sto se tice Belica, kao nije za zuti. Gde on, majka bi rekla za njega da mrava ne bi zgazio. Pa, nema utakmice gde on ne krlja protivnike, samo je pitanje da li ce mu sudija dati zuti ili oprostiti. Bilo je zustrih igraca, koji su davali sve od sebe, ulazili u duele beskompromisno, ali cisto, bez faula. Kod Belica je otprilike svaki start namera da se faulira protivnik. Sta rece Kralj, kako su se drugi uplasili perfektnog prelaznog roka, kakve su sve zvezde doveli. Da nije zalosno, bilo bi smesno. Zaista jedva cekam derbi, da vidim sta ce biti. Samo se nadam da ce sudije suditi kako treba. Pod tim podrzaumevam, da nece prastati kartone, da nece tolerisati grubu igru.
I

Ima'l struje....

pre 9 meseci

....SABAHOVCI 🤣
S

Stigla je

pre 9 meseci

Kairatovci...
н

нема везе

pre 9 meseci

играће против Звезде и ту ће кидисати као да им је задње, ломити ноге, сецкати игру и на безобразлук узети бод као кућу .... док их Бахар не испресавија, јао гробари, јел нас чујете
G

Gost555

pre 9 meseci

Pobedili mocnu Mladost, i odmah se popalili, ee zvezdasi, ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
H

Hidro

pre 9 meseci

Bez brige, za razliku od nas, rukovodioci mirno spavaju
m

mucci

pre 9 meseci

"Pomogao ti je i onu noc kada je rekla da sa fukarom nece kad te umalo nije ugusila tuga koliko si samo popio to vece" "Rek'o ti je da zivot tece dalje rek'o ti je da ima jos zena a ti si mu siroko otvorio dusu i pustio u nju sejtana"
S

Sale555

pre 9 meseci

Cekajte, a gde su oni hvalospevi od pre samo nekoliko dana?!
l

lool

pre 9 meseci

Ehhh mnogi prvacici ne pamte titulu.... Ali prolazi partizan. 2 0 je najopasniji rezultat, vratnice vam se za Real u basketu🤣🤣🤣
E

Esex

pre 9 meseci

Prolazi partizan ove azere,sta vam je ljudi..
v

vroom

pre 9 meseci

Jedino ako Azeri ne dodju i Partizan dobije 3-0 sluzbenim rezultatom....
m

metalika moj dobar

pre 9 meseci

bolje da ispadnemo..svaka pobeda produzava rok trajanja ovim zlikovcima iz uprave
E

Esex

pre 9 meseci

Metalika.ti iz uprave nece otici ni lako ni brzo..pa taj vucela jase fotelju 30 godina
d

dhdh

pre 9 meseci

Kaze sudija ostetio goste, sudija koji je svirao 2 nepostojeca ofsajda u dobrim situacijama za Sabah, koji na kraju meca nije svirao cist penal za Sabah .
@

@

pre 9 meseci

Penal nije postojao, a kod drugog onaj napadac bio u ofsajdu, nije pipnuo loptu ali je ssmetao golmanu. Kako go , sabat zasluzeno dobio
n

neshha

pre 9 meseci

OK,cak i da penal nije postojao,odbrana penala je takodje bila neregularna.Jovanovic je sa obe noge bio pola metra u terenu prilikom izvodjenja.
k

konferencija

pre 9 meseci

Koje kvalifikacije za Ligu Šampiona Joksiću, šta fantaziraš?
G

Gost999

pre 9 meseci

Ne znam čemu potenciranje na nečemu što veze sa realnošću nema. "prestorgo pokazao žuti karton Kristijanu Beliću" - nije, karton na mestu, kamo lepe sreće da i naše sudije ne dozvoljavaju da mesari povređuju igrače, a ne kao onaj što mu je oprostio čist žuti za onaj start na Čumićem. "nije Margariti kad je obrglio levog beka oko noge i sprečio ga da razvije kontru" - nisam video ovo, ali sumnjam da se desilo, "a uz to je sivrao nepostojeći jedanaesterac, iz kog nije ni postignut gol" - penal kao kuća. To što se kod nas u ligi protiv Partizana sviraju penali samo kad šikne krv, a nekad ni tad, ne znači da tako treba. Penal čist, A kad već nabrajamo sudijske greške, da kažemo i da čist penal za Sabah nije svirao posle "čišćenja" igrača Sabaha od strane Markovića, čini mi se. Pošteno, Sabah bio bolji za 4 gola, Partizan može da slavi što je samo sa 2 izgubio, jer ovo može da stigne. Da je bilo realnih 4, već bi mogli da bukiraju letovanja.
M

Mandrda

pre 9 meseci

Tekst je pisao novinar koji je navijac Partizana pa je doza nerealnosti u tekstu normalna. Partizan je losiji nego prosle sezone ali ce po Srbiji da pobedjuje na tenziju,prozivke,vrsenje pritiska na sudije sto je urodilo plodom na mecu sa Vojvodinom gde je utakmicu sudio covek koji se javno oglasava kao navijac Partizana,nosi dres Partizana po Cupriji. Otuda nije bilo crvenog kartona Ilicu a verovatno i Belicu. Na to u Evropi ne zmure kao u Srbiji.

Vladan Ocokoljić

pre 9 meseci

Stop nasilju nad Partizanom
Ч

Чокот

pre 9 meseci

То реци овим Азерима.
G

Gost94

pre 9 meseci

Ovakav perspektivan trener kao što ima Sabah treba Partizanu, od nikakvih igrača napravi da izgledaju kao Ronaldo, da imaju igru i stalno prave šanse. Onaj Letić je i Rfs u, u gostima sličan gol dao, drugi su tamo dali glavom posle centaršuta, što su i Partizanu mogli tako nekoliko da daju.

rising999phoenix@gmail.com

pre 9 meseci

Jasno je da jedan portal mora da izbacuje redovno članke,tekstove i komentare. Samim tim nekog kvaliteta u sažvakavanju jedne iste teme u kontinuitetu, ne može biti. Ali ne moraju se pisati u nedogled ni gluposti. Potencijal jednog tima je u stvarnosti poslednja stvar po redosledu koja utiče na konkretan rezultat jedne utakmice. Trener je ključna karika. Tek kada na terenu vidimo da jedna ekipa i svi njeni igrači redom, uz maksimalnu disciplinu, daju stvarno svoj maksimum, možemo pričati o drugim stvarima. Samo ću spomenuti Milojevića prvog i Stanojevića. Obojica su gurali svoje limitirane timove do krajnjih granica i postizali rezultate znatno iznad realnih granica kvaliteta pojedinaca, koristeći posvećenost, disciplinu, taktiku i slabosti protivnika kao oružje. A jedan Duljaj i bilo šta od navedenog??? Stvarno nema smisla pričati bilo šta više...
I

Igor Duljaj

pre 9 meseci

M'rs!
.

.....

pre 9 meseci

Kao teoretičar zavere mislim da grobari svesno i namerno ispadaju da bi se posvetili prvenstvu i osvajanju dugog mesta u istom. Možda me demantuju u revanšu prolaskom sa nekih 4:1 ali pre će ih ovi urnisati na kontre.
z

zaks

pre 9 meseci

Sve sudijski eksperti, a ne spomenuste greške prema Sabahu, budite bar malo realni.
u

u pravu si

pre 9 meseci

Nisu im iskljucili igraca za ono sutiranje po nogama, definicija zutog kartona a prosao sa opomenom
Z

Zahvalite se...

pre 9 meseci

....drzavi sto vam platila i ponovo prikljucila struju tako da bi sladjana,kukulele,kantanute i severina mogle da treniraju u vecernjem terminu!
C

Cccc

pre 9 meseci

Kad već tolike greške nabrojaste koje su sudjene protiv Partizana, bar onda pomenite dva nepostojeca ofsajda koja bi bili verovatno golovi pa odbrana Jovanovića kod penala kad je izašao sa linije zamalo na peterac u korist Partizana. Znaci da je sudija oštetio samo Sabah i nikako Partizan.
S

Sabahudin.

pre 9 meseci

BRAVO ZA NASLOV MOCARTE...OPLAKAH!🤣👍
G

Gost555

pre 9 meseci

Plakacu i ja (ali od srece), kad PSZ i Bajern odigraju drugi set sa vama, prvi zavrsen sa 6:1, ako si slucajno zaboravio. Prosto cu da uzivam. Jedva cekam zreb za LS, i pomolicu se da dobijete sto tezi.
g

gost018

pre 9 meseci

ti bre 555....dal si realan druze...ne verujem da ti bajern i PSZ svrstavas u isti kos sa nekim timom koji juce krenuo profesionalno da se bavi fudbalom...druze SABAH vas oducio...ne neko iz liga petice...za posmatranje si majke mi moje
Г

Гост1986

pre 9 meseci

Мало сте претерали са негативним текстовима о Партизану
G

GotovaSezona

pre 9 meseci

Za njih je sezona gotova i Sabah je za njih Real i ovde može samo još više komada da im ugura kada u odbrani igraju dvojica koja su došla iz Belorusije da osvajaju titulu i kapiten Sveta koje štiti Belić koji se ponosi i hvali kako ide direktno da lomi noge.Cela Evropa prati takve igrače koji lome noge i sudija koji nije iz ove grupe koja čini štit je rešio da kostolomcu stavi do znanja da startovi u noge u Evropskom fudbalu nisu dopušteni.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

A štit?
E

Esa

pre 9 meseci

Ovaj Kanute teska prevara...
R

Reč je reč

pre 9 meseci

Kada će Kralj optužiti sudije da su sudile tendeciozno i oštetile Partizan kog se uplašila celu evropu zbog nikada boljeg prelaznog roka?
a

arroyo

pre 9 meseci

joksa pet razloga zasto verovati u evropski partizan hahahahahahahaha
G

Gvc

pre 9 meseci

U Evropi nema sta da traze...nisu pogodili skoro ni sa jednim igracem... golman je imao svoj dan da ne bese njega auuu petarda kuku lele
P

Preplaticemo gas i eto pobede za nas

pre 9 meseci

Bice 4 - 0, svanuce Partizanu!
n

nvankvo

pre 9 meseci

I dalje mislim da ovakvi tekstovi samo štete. Kad god ste ih pohvalili, oni su posle kiksnuli. "Ima to nešto". Nema ništa, već godinama. Limitiran tim, i to je to. Džaba hvalospevi posle pobeda od strane novinara kad je loš tim.
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Potpisujem od pocetka do kraja, svaka na mestu.
B

Bcx

pre 9 meseci

Pa njih bi drali i TSC i Vosa ali su imali pomoc sudija
s

sto reci

pre 9 meseci

Partizan treba da vrati u ekipu Andriju Pavlovica. Duljaj ga nije ni vodio sad na mec protiv Sabaha, i izgleda da ne racuna na njega. A on je za ovog šatiranog Van Basten. Pavlovic je visok, solidno igra glavom, ima solidan sut. Ovaj Saldanja, dok se izokrece, sam sebe izdribla, namesti, nasmesi svom promasaju zicera, prodje utakmica. On moze dati gol izgleda samo da je cacne oko peterca, uvek neka frljoka..
s

sta mu dodjes

pre 9 meseci

menadzer,cale,burazer,devojka ..ko si ?
L

Lepi B

pre 9 meseci

Partizan je osteceni.....Zex rece
K

Kup Ere Ojdanica

pre 9 meseci

Treba poslusati Zexa nekada toliku teoriju zavere ima da mu cia i fbi nisu ravni covek pukao skroz
m

maestro

pre 9 meseci

Najzesca fora sto su se lozili na titulu
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Ko se lozio? Nemoj se tripovati bezveze.
S

Sabah fun

pre 9 meseci

Poor partizan,no electricity..........
H

Hahahahaha

pre 9 meseci

Joksa brat.
S

Sabah 2.kom...

pre 9 meseci

Ma sta vas briga treba da slavite,dobili ste konacno struju drzava platila racune,sad konacno Sladjana,Kukulele i Severina mogu da igraju Uzicko kolo u vecernjim casovima!
M

Mihajl

pre 9 meseci

Partizanu je jedino fer da Zvezdi sponzor bude Čupa Čups, a njima Telekom i cela Drzava, i da oni budu prvaci. Tako po njima prirodno treba da bude. A ako nije tako, onda su oni zrtve i drzava ih ugnjetavanja, hoce da ih unisti i ostale baljezgarije.

Alo

pre 9 meseci

Vama je ovo prirodno sada od kada imate Gasprom 13 godina ej , a koga je Partizan imao za sponzora tada Eps od koga nije ni struju mogao da dobije nije ovo samo sada ali bas kada je aktuelno Partizan je igrao sa jednim reflektorom protiv Arsenala utakmicu u LS.
G

Gost777

pre 9 meseci

Batalite FK Partizan. Ili pisite o pravim razlozima tovarenja kluba ili pos8vetite se 100 % Zvezdi i Terzicu. Ovo ne ves zalosno da se cita.
G

Gost "

pre 9 meseci

Hoće li biti koncert Severine povodom paljenja struje zna li se šta ?
@

@@@@@

pre 9 meseci

Pravi se neka drama a partizan je uvek bio prosecan klub to sto su naosvajali neke titule dok je Zvezda bila u dubokom kanalu to je druga prica. Partizan u evropi nikad nije napravio neke rezultate pa pogledajte od kakvih su sve timova ispadali u poslednjih 10-15 godina i sve ce vam biti jasno. Tsc je i ove sezone jaci od Partizana sreca za Partizan sto su u prvom kolu imali medjusoban duel a tada je Rakonjac tek stigao a ni Milovanovic ne igra samo ne znam zasto a stigao je i sad Vulic tako da su dosta jaci i ocekujem da ih ostave jedno 10 bodova iza sebe.

Bojank91

pre 9 meseci

Kako volim što ne propuštate šansu da se žalite na suđenje. Pa pobogu ima li malo sramote da nikad ne spomenete i greške/previde u korist Partizana?! Odigrali su očajno i kao amateri. Kakvi crni bočni vetrovi i velika vlažnost ?! Zašto ne pokažu u evropskim takmičenjima da im neko ne dozvoljavada budu šampioni u Srbiji?! Sabah zaista nije ništa posebno, većinu šansu su stvorili zbog pasivne odbrane Partizana tako da nemojte ni tu priču o nekom superprojektu Azerbejdžanaca gde se gura brdo para za super igrače
N

NoName 1

pre 9 meseci

Pa nemoj Sneška da im kvariš. Ko sme da se usudi da kaže da je sudija svirao dva nepostojeća ofsajda u situaciji kada Sabah ima otvoren put ka golu Partizana? Ili oprošten direktan crveni karton za ono udaranje otvorenim đonom u cevanicu kada je onaj novi crnac promašio loptu? Mož misliti, nepostojeći penal pa iz tog kornera primili gol? A kad su iz nepostojećeg kornera dali gol TSC-u onda je sve u redu?
a

abc

pre 9 meseci

Posle Voše su bili komentari "partizan zna da pogodi strance", "jedva čekan narednu utakmicu", "da nas ne kradu ovaj tim bi jio šampion", šta bi ono od šampionskog tima i fantastičnih stranaca?! Šta kaže Natko, moraćemo "sami protiv svih", postali ste malo dosadni sa tom vašom mantrom.
S

Sabahovci

pre 9 meseci

HAHAHA...EVO I OVI IZ MOCARTA IH SAD ZEZAJU🤣👍
S

Sabahovci

pre 9 meseci

HAHAHA...EVO I OVI IZ MOCARTA IH SAD ZEZAJU🤣👍
П

Пеђа РС

pre 9 meseci

Одмарали прву поставу, а против Радничког на крв и нож. Звездина сте филијала.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Ja imam tugu 6 godina, 2200 noći živim u samoći 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Golubar

pre 9 meseci

Kad ces vec jednom da naucis da nije 2200 nego 2000 noci, tuzice te Seki sto menjas tekst.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@Golubar. Nemoj da smanjuješ. Izračunaj dan kada su poslednji put videli titulu, prošlo je više od 2200 noći.
R

Radisa Budisavljevic

pre 9 meseci

Ajde dosta se sitite Partizanu. Znate u cemu je problem i zasto tovari klub u zadnjih 6 godina. Neka ispadnu sto pre i da smo svi mirni.
E

E pa vidis

pre 9 meseci

Joksicu, ti trazis nesto a i sam po obicaju nisi korektan i veoma pristrasno navijacki obojen. Sudije su prvo nekoliko puta ostetile Sabah, ne postojeci ofsajdi. Zuti klasika sto se tice tog mesara a penal moze da se svira i da se pogrijesi, licno mislim i video je svako da penal nije postojao ali ti nikako po pravilu da budes korektan pa da kazes da je sudija bar jednom ostetio domacina. Primer izvodjenja penala, drugi gol je ofsajd, mnogo smo navijacki ostrasceni i to treba prvo da uvidimo…
Z

ZZ Crew

pre 9 meseci

Iskreno vam kazem... zapitajte se zasto je sin od Gorana Pandurovica trener Teleoptika... evo iskreno... Idite na Stadion ,srusite sve... manite se zavera i Zeljka Pantica
R

Raša P

pre 9 meseci

U Nedelju od 19 i 30 će biti održana proslava ponovnog uvođenja struje na vojnom stadionu. Pozivaju se pristalice FK Partizan da dođu u što većem broju da bi uveličali proslavu. Tim povodom će biti odigrana i utakmica sa FK Radnički Niš. Kako saznajemo tu utakmicu će pobediti Partizan da se manifestacija ne bi pretvorila u fijasko!!!
k

kad razmislim

pre 9 meseci

al je tebe pogodila kosarkaska titula ...auuuuuuu traume dozivotne ostaju
Z

Zeko

pre 9 meseci

Bravo Raso imaš smisla za humor na tudji račun,ajd ponekad i na svoj
g

gost1234

pre 9 meseci

ne znam zasto se pravi tragedija od ovog rezultata i ta fama da je Partizan neko evropsko ime. Partizan je jedan prosecan klub cije se velike pobede u Evropi mogu nabrojati na prste jedne ruke, a ovakvih poraza ima bar 5 puta vise, tako da ovo nikakva senzacije vec nesto sto vidjamo otprilike svake godine od strane Partizana.
d

d. g.

pre 9 meseci

Partizan jeste prosečan klub, a Sabah nije ni to.
R

RangoNS

pre 9 meseci

Bavio sam se malo ozbiljnije istrazivanjem rezultata naseg fudbala i ono sto sam video je da za poslednjih deset sezona u evropskim takmicenjima od 40 pobeda samo 6 puta je Partizan pobedio protivnika vece trzisne vrednosti. Sto se tice poraza ima ih dosta od ekipa daleko manje trzisne vrednosti i nekog objektivnog kvaliteta. Generalno Partizan u evropi dosta oscilira oduvek, ali ukupan broj pobeda i remija daleko prevazilazi broj izgubljenih. Partizan je i dalje atraktivno ime, moze da dovede solidne strance, da privuce najbolje iz Srbije, ali strucan i rukovodeci kadar prosto ne radi kvalitetno i sistematski, a zasto je tako, ne vredi ulaziti u te teme. Kako je sve vise kvalitetnih timova u LE sumnjam da ce tu Partizan moci ista u buducnosti. Za Vojvodinu i Cukaricki isto sumnjam da ce napredovati. Videcemo kako ce se TSC razvijati, jos je rano prognozirati. Sto se tice Zvezde, ona je u poslednjih pet sezona eksplodirala u evropi, a o nasem fudbalu da ne pricam. Pitanje je da li ce uspeti da zadrzi kvalitet tima kada dodjemo do toga da bude pretesko uci u LS. Ocekujem da se ove sezone napravi najveci jaz izmedju Zvezde i ostalih, jos veci nego ikada pre. Situacija sa rukovodecima u FSS opasno smrdi kao sto svi znamo. Bojim se da ako se zaredjaju dve, tri lose sezone u evropi svih timova, da cemo debelo nazadovati kolektivno.
L

Lud,zbunjen...

pre 9 meseci

Sabah sa svima vama,braco.
N

No smoking

pre 9 meseci

Prepisujete 😂
g

gostic

pre 9 meseci

hahahah, sta je ovo, kakav je ovo naslov, zasto su se svi urotili protiv Partizana?!
T

To je to

pre 9 meseci

Pred početak nove sezone euforija, ultra pojačanja, sami protiv svih, vreme je, mobilizacija, nikad jači, dođe Sabah i onda vraćanje na mod ugnjetvaani, nikad gori. Isti ljudi su pisali jedno i sada pišu drugo. Sabah je pokazao o kakvoj šarenoj laži i propagandi se rade. Jure sudije koje oštete i TSC a u javnosti se javlja i Kralj sa svojim posebnim saopštenjem jer neko želi da spotakne najbolji prelazni rok hhaha.

Sakur

pre 9 meseci

Kada budete smeli da napisete ko je kriv sto je Partizan u ovom stanju onda se javite,do tada bolje da cutite smesni su vam ovi tekstovi
@

@Nakur

pre 9 meseci

Sabah 2 komada pssst...🤫
G

Galjego

pre 9 meseci

ti idi citaj kurir sta ces ovde onda
D

Dell

pre 9 meseci

VVV?
N

Nele 007

pre 9 meseci

Takvi kao ti su krivi za propast partizana.. mangupi iz partzanskih redova aj ziveli
i

istina.ziva

pre 9 meseci

Partizanu smetaju kokurencija i sopstveni navijaci sa 🤏inteligencijom.
8

8585858

pre 9 meseci

Drzava kriva sto im je placala licence, severine i saldanje
8

8585858

pre 9 meseci

Drzava kriva sto im je placala licence, severine i saldanje
A

Asad

pre 9 meseci

Sam đavo ti je dao brzinu eskivaže i razoran udarac desnom
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Aj pustite ih više... Toliko ste ih hvalili pre utakmice, te "mobilizacija", te "štit", te "pet razloga zašto verovati Partizanu u Evropi"... A ne vrede ni prebijene pare.
V

Vlada79

pre 9 meseci

Jedino što komšije treba da promene jeste uprava, tačnije tandem Vučela-Vazura. Tek tada krece ostalo, do tada ce biti blamaza non stop...
u

umesno.je

pre 9 meseci

"Nije umesno, jer tako bi se ogolila istina..." To je parola koja vazi i za KK Partizan.
G

Gostgostic

pre 9 meseci

Koja sramota od kluba.Ko je sad kriv??
d

daleko.bilo

pre 9 meseci

PRESTROGO DAO KARTON BELICU??!?!?!?!

Bojank91

pre 9 meseci

Pa prestrogo, nit je protivniku pustio krv nit mu je polomio nešto
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

Letić vara Severinu... 😂😂😂