Komentari na vest

Doneo Češkoj drugi plasman na Euro pa podneo ostavku

K

Ksb

pre 6 meseci

Setih se Muslina.
k

kakav ispad

pre 6 meseci

Kakav ispad je napravio, nisam u toku.
M

Makks

pre 6 meseci

Nauci da citas, mozda tada shvatis.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 6 meseci

Dragane, ugledaj se
M

Menjaza

pre 6 meseci

A kazi mi ko bi mogao biti zamena?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 6 meseci

@Menjaza Slavoljub Muslin, Marko Nikolic, Vladan Milojevic, Vladimir Ivic, Slavisa Jokanovic, Ivan Jovanovic. Ovo nisu potencijalne zamene jer svi manje vise imaju klubove. A i tesko da bi iko od njih i pristao da dodje… Ovo su ljudi koji nesto znaju o trenerskom poslu i vrede. Piksi je legenda, ali kao fudbaler, a to ne znaci automatski i da je dobar trener.
c

cartman499505

pre 6 meseci

Mislim da nije rešenje menjati samo selektora. Niko normalan ne bi došao sada. Problem je od vrha, a selektor je samo mali poslušnik.
9

95

pre 6 meseci

@izdaja u Tem Dem slazem se sa tobom u potpunosti, Ivan Jovanovic preozbiljan trener cudo pravio na Kipru a sada u Grckoj, svi ovi treneri su takticari koji bi nam dobrodosli… sa Pikselom nema sta da trazimo u Nemackoj, nema igre, nema taktike samo individualni kvalitet, ali to je nedovoljno za evropsko kada te protivnicke ekipe analiziraju…
F

Fulvio Bernardini

pre 6 meseci

Definitivno je napravljena greska sto nije Veljko Paunovic poguran da preuzme mjesto selektora A repke... Srbiji treba ozbiljan i moderan trener, sto da ne i stranac, samo da ovaj potencijal od igrackog kadra sastavi da valja, jer se ne moze igrat fudbal sa 7 igraca napred i 3 u odbranu nikako... Piksi je legenda ali nije za selektora, no opet odveo je ekipu i na SP i na EP, i ispade on najuspjesniji trener u zadnjih 25 godina, opravdano ili ne to su cinjenice, e rezultat na SP i igre u kvalifikacijama su vec nesto drugo, ali se pamte ucesca.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Vise nije ni bitno ko ce doci umesto njega, nije zasluzio da nas vodi na Euro.