Došlo vreme da Barsa likuje: Dembele bolji igrač od Nejmara

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.03.19. | 23:34

Brazilac trenutno baš i nema neke argumente da opovrgne ovu tvrdnju...

So na živu ranu Pari Sen Žermena sipala je – Barselona! Da je birala, nije mogla da izabere bolji trenutak od ovog u kome su Sveci ispali iz Lige šampiona, treći put uzastono u osmini finala, pogotovo što su udarili na ego prve zvezde francuskog prvaka, Nejmara.

Predsednik Katalonaca, Đozep Marija Bartomeu pecnuo je velikog rivala iz Pariza tvrdnjom da je Usman Dembele bolji od Brazilca.

Izabrane vesti

Leta 2017. Nejmar je izdao Blaugranu i za 222.000.000 evra prešao na Park prinčeva, što je najveći transfer u istoriji fudbala, a deo tog novca na Nou Kampu su potrošili na dovođenje Dembelea iz Borusije iz Dortmunda (120.000.000). Prelazak Brazilca, potpuno neočekivan, predstavljao je samo jedan od sukoba na relaciji Barselona – Pariz koji bukti godinama, međutim, pošto je Mančester junajted izbacio Svece iz Lige šampiona, vlasnik španske duple krune je dočekao šansu da ponetira.

Sve u zavijenoj formi, navodno u svetlu mogućeg povratka Nejmara...
Ne mogu ni da potvrdim, ni da demantujem da li je moguć povratak Nejmara u Barsu. Dobili smo veliki novac za njega i uložili ga u budućnost, što se može videti na osnovu toga kakve smo igrače doveli, mislim pre svih na Kutinja i Dembelea. Štaviše, po mojoj oceni, Dembele je bolji igrač od Nejmara. Na kraju krajeva, fudbaler je našeg kluba i srećni smo što ga imamo na raspolaganju“, rekao je Bartomeu.

Inače, Nejmar je u četvrtak veče otputovao u Katar, kako bi bio podvrgnut dodatnih pregledima u lečenju povređenog stopala. Prošlo je šest od predviđenih deset sedmica oporavka, a s obzirom da mu je klub ispao iz najprestižnijeg takmičenja, nema potrebe da žuri, ionako se u Parizu prave planovi za narednu sezonu... Dotad će valjda biti spreman.

FOTO: Reuters


tagovi

Pari Sen ŽermenUsman DembeleNejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara