Komentari na vest

Dragan Stojković: Vlahović spreman za Svetsko prvenstvo! Samo da ne bude novih povreda

M

MILAN GALIĆ

pre preko 1 godinu

Bez svadbe oko para.Nesto tu smrdi oko menadžera.Svatite nisu menadžeri važni več SRBIJA.
g

gc

pre preko 1 godinu

I te prijateljske na samom početku svetskog su ne logične...kome trebaju oni...daj boze da se niko ne povredi.
P

Pop 33

pre preko 1 godinu

Nasa jedina sansa je da nas Brazil potceni, sto se cesto desavalo, narocito u prvom kolu.
1

118d

pre preko 1 godinu

Ja se najvise uzdam u to sto je prvo kolo, kolo iznenadjenja. Bod bi za nas bio kao kuća i mozda odlucujuci za prolazak dalje, nadam se najboljem i da osvajamo minimum 5 bodova, to bi bilo dovoljno za prolaz
F

Filipov

pre preko 1 godinu

Igranje sa Brazilom je nebitno, čak i da izgubimo 7-0 to ništa ne treba da znači. Švica i oni treći su bitni a ne Brazil.
L

Luksi

pre preko 1 godinu

@Filipov Svaki protivnik je bitan, uključujući i Brazil.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Vlahovic nije igrao mesec i nesto , samim tim nije spreman. On nije povredjen. Kad si u formi i konstantno igras onda si spreman. Ima razlike. Da me ne shvate pogresno , voleo bih da im da spakuje bar dva komada. Ali realno , daleko su od top forme sva tri napadaca , Mitra je povreda izbacila iz ritma.
D

DekiSum

pre preko 1 godinu

Druze, pusti ti formu malo…Mitar je bio ispao iz forme kada je u drugom poluvremenu ušao i dao Portugalcima gol. Jovic igra dobro zadnjih mesec dana, Mitar pored svega se uvek dobro pokaže u repki a Vlahovic se čuvao za svetsko zadnjih nedelja tako da opušteno. A i na kraju krajeva imaš SMSa Tadića Živkovića i Radonju da ubaciš gore pa da napadamo sa “trojicom”
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

@deki sum , druze ne verujem da si napisao "..pusti ti formu malo.. " , pa to je sustina covece , svaki pametan i profesionalan sportista tezi ka tome da za odredjeno takmicenje bude u top formi , kako bi odigrao najbolje moguce i bio maksimalno pripremljen psihicki i fizicki. Eto uzmi kao najbolji primer naseg Noleta , koji tacno zna sta radi i koliko mu treba da iz optimalne forme predje u top formu za bilo koji Slem . On sam govori o tome. Los primer je recimo "moja" Zvezda , koja bas ni jednom nije bila ma ni u optimalnoj formi , kad se igraju prelomne utakmice za LS , i to godinama su u istom problemu i ne znaju kako da ga rese . Da je Mitar bio u formi , igrao bi ceo mec protiv Portugala , ne bi ulazio u igru . Druga stvar , ta prica kako se Vlahovic "cuvao" za svetsko nema veze sa zdravim razumom , niti on sme da se zeza sa svojim poslovnim obavezama pre svega. Pa sta ti mislis da da ga je Juve platio 80mil da bi branili interese Srbije za WC ? Mislis li stvarno da bi mu rekli u klubu "Ej, nemoj ti da igras za nas ovih mesec i po pred svetsko , kad se nama lomi u LS i u opticaju je silan kes , kad mozemo u prvenstvu da ispadnemo iz trke za titulu skroz , nemoj ti da se forsiras ni da se trudis da igras i postizes golove za sta te mi masno placamo , nego cuvaj se ti trebaces Srbiji za te tri, eventualno cetiri utakmice" . Pa nemoj druze biti smesan. Jovic je u formi. Tadic je u formi. Svi koji igraju u kontinuitetu duze od mesec i po su u formi. Sergej je jedini nas igrac koji odskace i koji je u top formi. Radonjic obicno ulazi u igru u drugom i odigrao je samo jedan mec vise od sat vremena. Sve igra oko pola sata do sat. Zivkovic je u odlicnoj formi , a Tadic je upropasten ove sezone jer ima idiota za trenera koji ga je iz , za njega i tim vrhunske pozicije, gde je najbolji prebacio i direktno mu umanjio uticaj na igru tima i njegovu igru. I dalje je dobar ali da je na njegovom mestu bio bi tri puta bolji. Treba druze biti realan , ne valjda se zaletati i biti euforican. Ja sam im zahvalan na nezmernoj sreci koju su mi darovali plasmanom na WC i sto cu ih gledati i navijati. Zelim im sve najbolje , da osvoje ako moze. :) Treba da se igraju i uzivaju i rasture ovu Svajcarsku , to ja zelim najvise. I kao sto je Pixi rekao "Vi ne morate nista , a mozete sve" :)
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Piksi cuj me hocu pobedu protiv Brazila.
а

анђус

pre preko 1 godinu

пази тебе да чује
g

gx

pre preko 1 godinu

If što me nerviraju ovi pojedini koji dižu šorc gore,sto ne treniraju u kupaće gaće,pokažu tetovaže kao ni onaj Gudelj...
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Ništa čudno što već zna startnih 11, kad cela Srbija zna sastav ako su svi zdravi uz malu dilemu na desnom boku. Vms, Pavlović, Veljković, Milenković, Kostić, A.Živković(Lazović), S.Lukić, Sms, Tadić, Mitar, Vlahović. Ako igramo sa jednim napadačem, u postavu upadaju Ilić ili Gudelj. U drugom poluvremenu svakako ulazi Radonjić. Ostalo po potrebi.
G

Gost...

pre preko 1 godinu

Ja ocekujem Zivkovica, s obzirom da je u najbitnijim mecevima on igrao u poslednje vreme (Portugal, Svedska, Norveska).
J

Jovke59

pre preko 1 godinu

A kad je on pa bio povredjen?
G

Gost82

pre preko 1 godinu

pa da oducimo brazil od fudbala 🤗👑🇷🇸🇷🇸
p

plavac

pre preko 1 godinu

meni je samo bitno da igraju kao do sad obe ove,a švajcarsku da nadušimo kako god,pa i iz kontre ako treba
K

Kol

pre preko 1 godinu

Odlicno jos Mitar da ozdravi brzo poz za nase zivi bili