Dragan Stojković: Vlahović spreman za Svetsko prvenstvo! Samo da ne bude novih povreda

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.11.22. | 16:02

Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić preskaču prijateljsku utakmicu sa Bahreinom...

(od specijalnog izveštača Mozzart Sporta)

Bez obzira na rezultat, najbolja vest sa mini turneje po Aziji – Dušan Vlahović će i definitivno biti spreman za početak Svetskog prvenstva u Kataru, otkrio je selektor Orlova Dragan Stojković Piksi pred test utakmicu sa Bahreinom.

Izabrane vesti

Vlahović je juče trenirao, danas takođe, on je u redu. To je dobra vest“, rekao je Stojković na konferenciji za novinare pred utakmicu zakazanu za petak, sa početkom od 16.30 po srednjoevropskom vremenu.

Nažalost...

Aleksandar Mitrović, Filip Kostić i Saša Lukić neće igrati protiv Bahreina, jer ne želimo da preuzimamo nikakav rizik. Posebno jer nije neophodno. Oni treniraju po posebnom programu“.

I mada u pitanju nisu teške povrede, jasno je da je zdravstveni bilans srpskih igrača najveća Stojkovićeva briga.

Imam jasnu sliku startnih 11 za utakmicu protiv Brazila. Ali  sve zavisi od zdravstvenog stanja. Moramo da budemo strpljivi da vidimo kako će se situacija razvijati. Nadamo se da će svi igrači koji su tu biti spremni. Ako ne – pronaći ću rešenje! Ali, nismo u poslednjih godinu i po dana imali ovakve okolnosti, sa povređenim igračima. A sada nedelju dana pred Svetsko prvenstvo...

Jedina želja pred okršaj sa Bahreinom zato...

Znamo da je selekcija Bahreina sastavljena od igrača iz domaće lige. Poštujemo kvalitet tih igrača. Samo se nadam da će svi imati na umu da je ovo prijateljska utakmica. Nadam se da nećemo da vidimo nikakve povrede, to je nama najvažnije... Zato većina igrača neće provesti svih 90 minuta na terenu, ali svakako ćemo sklopiti dobar tim“.

S fudbalske strane...

Želimo da pokažemo naš stil fudbala. Da je Srbija tim koji zaslužuje da bde na Svetskom prvenstvu. Nama nije bitno ko je na terenu. Uvek igramo isto i nema razloga da bilo šta menjamo“.


tagovi

Dragan Stojković PiksiDušan VlahovićSaša Lukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara