Komentari na vest

Dragane Stojkoviću, gde si dosad bio!?

b

box

pre preko 2 godine

Da se sto prije vrati Krstajić....ovo je uzas sta smo sebi dozvolili'!
G

Gost Šone

pre preko 2 godine

Hahahahaha tako je. Ako može i tumba da dodje sa njim pa da onako uskostručno izjavi da smo mi svoj cilj ostvarili plasmanom na SP i da nećemo ni da idemo u Katar, nema potrebe.
Г

Гишка

pre preko 2 godine

Свака част Пиксију, ту је где му је место и желим му да ту остане бар колико је Лев швабама. И као играч увек је боље изгледао у репрезентацији него у било ком клубском дресу. Иако јесте наша звезда, његов однос према клубу у сваком ангажману обележен је неким мрљама, али за репрезентацију увек свим срцем, беспрекорно. Једино брине што је новембар '22. далеко, а и Саво и Млађо без ангажмана...
S

Salamander

pre preko 2 godine

Treba imati mesta i za Zdjelara. Ako vec ima za razne Rajkovice, Spajice...
B

Bojanio8o

pre preko 2 godine

Strasno sta pises.
a

arhitekt

pre preko 2 godine

Piksiju najiskrenije čestitam na uspehu u ovim kvalifikacijama o plasmanu na SP. Prerano je da ga posle samo 10tak utakmica proglasimo za "vrhunskog stručnjaka" ali je za jako kratko vreme uspeo da promeni filozofiju i pristup same igre. Preciznije rečeno tek sada se tačno i jasno vidi koliko su "Tumbica"i "Krstaja" direktno sa planete Kripton doleteli na klupu Srbije i tu ostavili neizbrisiv trag toliki da im treba doživotno zabraniti da samo da prođu pored našeg Rajka a što se tiče JNA tamo su i ponikli pa bi bio osnovni red da sada tamo nađu svoj mir. Još jednom BRAVO i za Piksija kao i za sve igrače pa im želim svu sreću ovog sveta dogodine u Kataru.
g

guestjova

pre preko 2 godine

Sta bi sa Vidicem u Fudbalskom Savezu?
V

Vrbas

pre preko 2 godine

alal mu vera zaista, fantastican uspeh...jedan od retkih iskrenih i postenih zvezdasa...samo ne zaboravite, sve ovo ce se brzo zaboraviti ako krenu losiji rezultati, tada ce isti ovi sto se kunu u njega drvlje i kamenje po njemu i kako nema pojma
a

abc

pre preko 2 godine

Da, nije iskren i pošten kao Đura Frizura, Iliev, Zeka, Bjeka...ali na dobrom je putu, sad, "inteligentan" kao Iglica ne može biti to se ipak rađa, zato ste vi tako "uspešni" u fudbalu spojili ste "poštenje" i "inteligenciju".
3

32. Titula

pre preko 2 godine

Imali smo mi i Muslina ali su ga strucnjaci oterali. Svaka ti cast Piksi cestitam.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Muslin je "oteran" jer je reketirao i blokirao našeg najtalentovanijeg vezistu. Interesantno kako "Tadić i Sergej ne mogu da igraju zajedno", po Muslinu, a prekjučerašnje prvo poluvreme smo igrali najbolji fudbal od Šekijeve ere.
А

Аца

pre preko 2 godine

Радити на проналаску доброг, снажног штопера који би уливао поверење са Блекијем Милинковићем у центру одбране и потражити десног бека како знају и умеју. Није битно где игра, већ га уклопити у репрезентацији, био он макар Гајић.
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

Gobelja i Miljković čitaju ovo i trljaju ruke
5

556

pre preko 2 godine

Ahahaa, gluplju primedbu odavno nisam video...
G

Gorosyas

pre preko 2 godine

Ponoviću,ko nije gledao Piksija uživo,kao fudbalera,ne bi trebalo ni da komentariše,a ovde 90%,,nije se ni rodilo kada je davao golove sa 78.metara iliti iz kornera.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Kakav smo mi narod. U stanju smo da zbog loseg rezultata provučemo coveka kroz blato a vec sutradan ga kujemo u zvezde nakon nekog uspeha. Ne mislim sada konkretno na Piksija vec generalno. Nista umereno ne umemo.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Normalno je da u slučaju neuspeha budeš kritikovan, sta je čudno?
1

1983

pre preko 2 godine

Uzivaj Piksi do prvenstva a tamo ako ne napravis nista znas sta te ceka od ovih istih ljudi sto te sad hvale razvuce te kao dalapu i ako nebudes kriv nastradao puna podrska kako god prosao u kataru
S

Sf

pre preko 2 godine

E sad je pravi trenutak da se dovede Krstajic. Bez posla. Kad je mogao umesto Muslina moze i sad.
O

Orao

pre preko 2 godine

Oterali su Antica pa Muslina nebi me nista cudilo! U Srbiji se samo uspeh ne prasta! A losih mozes imati koliko hoces
O

Orao

pre preko 2 godine

Piksi je covek sa stavom i to ljude danas i deli.. Ili imas ili nemas stav.. Ne moze se na utakmicu ko recimo Krstajic za kog su igraci bili glineni golubovi ili Tumba koji ne moze recenicu da sastavi.. Koliko god ti fudbaler bili profrsionalni oni uvek moraju da uce, kao i svi mi.. Piksi ih je naucio kako se igra zajedno! A ne dodju profesionalci i ne treba im nista vise pokazati i objasniti.. Zato bravo Piksi!
l

ljubo980

pre preko 2 godine

pojavio se kad mu je je tumbakovic vec formirao tim ,sto ga nije preuzeo od krstajica? pobeda nad norveskom u gostima kad niko nije verovao, pobeda 5:0 nad rusima i nesretni penal protiv skotkse nije merilo tumbakovicevoh kvaliteta,nebranim ja tumbu ali ovoliki hajp za piksija nije realan, dosao je kad gore nije moglo rasulo u savezu , na zgariste kad dodjes i kazes napravicu dvorac ovde nije velika mudrost i hrabrost ali veliku korist mozes da izvuces da nije napravio nista jbg bilo zgariste ako ti se posreci onda si legenda ,nas narod je lakoveran i olako se busamo u prsa, svaka cast sve cestitke izgrizao sam sve nokte na prstima sinoc,ali u situaciji kad nemas sta da izgubis moras da igras na pobedu i sta god da napravis nisi mrav odmah svako od nas da je seltor postupao bi isto.
a

abc

pre preko 2 godine

Kako da ne, Tumbaković je došao u istoj situaciji i kroz Ligu nacija otišao u baraž, kako smo izgledali i igrali sa njim videli smo protiv Škotske, bojažljivo, povučeno, jadno...Nema Tumbaković šta da selektuje nije on došao u Čelzi, MU.. to su igrači koje imamo, imao ih je i on i Krstajić i izgledali smo katastrofalno i oba slučaja.
D

Dosada

pre preko 2 godine

Dovoljno se setiti Tumbakoviceve pres izjave o pristupu i njegovom zaostalom razmisljanju ne treba trositi reci.Taj je morao odavno u penziju nije on ni za klubski fudbal.
P

Peki30

pre preko 2 godine

Nije sporan Piksi, zna se gde je bio, nego što je na mestu gde je bio bio - Kokeza! A zna se i što je on bio, ostvario je svoju svrhu kroz Kokeza ligu, tako da je pitanje i neko tobožnje iščuđavanje suvišno. Čim je odleteo Kokeza, krenulo je nabolje
g

golst

pre preko 2 godine

Pobeda jedna od najvećih ali pobeda nad Nemačkom je veća
D

Dale23

pre preko 2 godine

Svaka čast na toj pobedi. Ali ovakvu igru od sinoć mi nikada nismo imali, nikada. Mi smo sinoć dominirali. Onda protivu Nemačke realno nismo. Niti važnost tih utakmica može da se poredi. Onda smo već prošli, igrali rasterećeno u grupi. Sad je bilo, biti il ne biti.
a

aer93

pre preko 2 godine

Protiv Nemaca smo igrali bunker 50 minuta protiv 10 igrača. Spasla nas stativa, Stojkovićeva odbrana penala, i par startova Vidića koji su bili neponovljivi. Sinoć smo ove pretukli u njihovoj kući. Da je ostala postava iz prvog poluvremena možda bi im dali još koji.
g

golst

pre preko 2 godine

Nemci su 4 prvaci sveta a šta ovi imaju jedno evropsko, cela repka im je Ronaldo , a koje sve igrao za Nemce Podolski, Švajnii, Lam, Merterzaker, Klose itd mnogo je jača postava bila kod njih
B

Bane15

pre preko 2 godine

Protiv Njemacke smo se branili celo drugo poluvreme sa igracem vise. Bilo je jadno za gledati i sam bog nas je spasio tu utakmicu
B

Babaroga

pre preko 2 godine

Bravo Piksi ko zna zna!!!
G

Gost 123

pre preko 2 godine

Dize se bezpotrebna euforija,dobro su odigrali svaka cast,al treba imati na umu da su zahvaljujuci greskom sudije otisli na Prvenstvo,raduje igra ali prvenstvo je tek za godinu i ko zna sta moze sve da se desi ,d ne bude kao i svaki put pljuvanje kad lose odigranu,ne treba se nicemu nadati
l

ltu

pre preko 2 godine

šta treba, da plačemo što smo dobili top reprezentaciju posle 11 godina? da se ubeđujemo da zbog sudije sa druge kvalifikacione utakmice nismo pošteno obezbedili SP? daj bre ne palamudi, ovo je najveća pobeda Srbije još od Nemačke, možemo da diskutujemo koliko hoćemo, ali zaslužili smo plasman duplo više nego Portugalci, ako ćemo realno.
G

Gost gost

pre preko 2 godine

Da, ovo je realan komentar. Da li je iko ovako kovao u zvezde vaterpolo reprezentaciju ikada? A da vas podsetim na sve njijove uspehe. Aha da biće odgovara: Jeste hvalimo i njih. Da, hvalimo ih možda u ovoj meri kao i sad ove fudbalere. Međutim ako ovoliko hvalimo plasman na mundijal, onda zlato na olimpijadi u Vaterpolu treba da hvalimo kao da su osvojili ne to, nego prvenstvo kosmosa. Bravo fudbalerima, dobro igra, konačno jebeno trče za loptom, ali nikad neću razumeti naš narod. Prvi neuspeh će se u komentarima svirati druga muzika.
S

Serdar-vojvoda

pre preko 2 godine

Mislim da je red da se Mladenu Krstajiću da još jedna šansa na svetskom prvenstvu. Što naš narod kaže, prvi se mačići u vodu bacaju, to mu je bio prvi put u životu da je bilo koga trenirao i odmah mu dušmani uvalili reprezentaciju i svetsko prvenstvo, ali sada je stekao ogromno iskustvo za 6 meseci rada u TSC-u (pre nego što je dobio otkaz) i mislim da je pravi izbor za selektora. Garantovano ni od koga nećemo roknuti 5:0.
D

Dale23

pre preko 2 godine

Najgore u svemu bi bilo što bi on i sada bez blama prihvatio u takvom slučaju reprezentaciju, kao i tada. Još je bio kivan kada su ga javnost i mediji kritikovali, u fazonu, nemate vi pojma, bez obzira što nikoga nije do tada trenirao. Kakva nepravda tada prema Muslinu je učinjena.
P

Pepsi

pre preko 2 godine

Bravo odlican tekst! Sa Piksijem do titule
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 2 godine

Pixeta da je vodio bilo koji Evropski klub bio bi jači trener od Fergusona. Sa filozofijom i mentalitetom pobednika njemu je nebo granica. U Aziji je imao lovu koju u Evropi nema šanse da mu ponude i ispravno je postupio.. E sad nije kriv što u Kini nema kvalitet igrača kao u Evropi. Bilo kog velikana da je preuzeo, Arsenal, Milan, Mančester, Real, Inter... terorisao bi... Jer onaj nivo fudbala koji su oni sproveli sinoć pod njegovom komandom kapa dole... Ovi su se sinoć pogubili... I od prosečnog Živkovića, Radonjića, Veljkovića, Rajkovića napravio je top ekipu. Vqnja Milinković je lud golman i verujem da će istisnuti Rajkovića. Kad kažem lud ima petlju i m..a . Zna sa loptom i praktično kao da imaš još jednog odbrambenog u zadnjoj liniji. Sve usvemu srećno. Samo ovako da nastave a znam da Pixeta ni u prijateljskim neće dozvoliti opuštanje... Ima da ih našteluje za ono što planira da uradi sa njima.
B

Blentoo

pre preko 2 godine

Otkaz, i Krstajica za selektora!
M

Marko Wolf

pre preko 2 godine

Sto ne Curcica?
P

Piksi realno

pre preko 2 godine

nema mnogo iskustva na ovom nivou,kao trener naravno.Ali ima nesto,sto nema niko od prethodinka.To je ime,to je magija da jedan covek motivise 25 drugih ljudi i to je za divljenje.Covek je prost ne komplikuje,prethodni treneri drvili ne mogu sms i tadic zajedno a kod njega ne da igraju zajedno nego na to igra sa i dva spica a juce na kraju tekme i sms i tadic i tri spica.Ovaj mec juce je pohvalan i sad treba napredovati dalje,jos uvek smo busni nazad.Opet smo sami sebi dali gol i mogli jos jedan dva,pre svega onaj kiks rajkovic kad mu je ispala lopta i posle ono kad je renato imaso sansu kad nas igrac umesto da izbije pogadja rajkovica.U napadu smo bas napredovali,kad bi zategli odbranu nekako stali bi u red ozbiljnih reprezentacija.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Piksi realno-SMS i Tadić su igrali i kod Krstajića i kod Tumbakovića,nemoj pisati u množini.SMS nije igrao nije kod Muslina kao i Jović,tako je on odlučio,plasirali smo se na SP.Muslin smenjen a SMS i Jović pozvanii i igrali na SP u Rusiju,zato smo i loše prošli,jer smo gurali igrače koji nisu odigrali ni minut u kvalifikacijama.Sada da se pojavi neki igrač i da postigne 20-30 golova do kraja sezone ubedjen sam da bi njega Piksi zvao da ide u Katar...
T

Tiću

pre preko 2 godine

Bio je on i ranije ovde ali je oteran kao pas iz najotrovnijeg kluba na planeti.Sreća pa ni on više ne gotivi njih ni oni njega a najbolji im je igrač ikada.Isto kao Moka Slavnić u košarci.
k

komentar

pre preko 2 godine

totalno netacan verovatno si klinac posto da nisi znao bi da je samoinicijativno kao igrac otisao iz zvezde u sred sezone u kojoj su se planirale velike stvari i na kraju ostvarile.Pod dva kao funkcioner otisao je iz zvezde u minusu i ostavio je u velikom problemu,i upravo je on zapoceo veliku bulu koja se na kraju dodatno prosirila i dovela do 6 godina bez titule.Ali posle ovoga oprosteno mu je sve!
A

Aebre

pre preko 2 godine

zamalo da prebiju čoveka tada a sada će da viču kako je njihov
G

Gost78

pre preko 2 godine

Strašno mi ke krivo što Borjan i Dragović nisu u našoj reprezentaciji. Zamislite nas na Svetskom vođeni njima dvojicom, hobotnica na golu, komandant u odbrani, Jović, igrač Real Madrida u napadu, a pored njega Radonjić kao brzi voz. Prolaz grupe se ne bi dovodio u pitanje.
H

Host

pre preko 2 godine

Da da, i Mladenovic levo umesto Kostica, Gruja umesto Sergeja i za svaki slucaj da se pozove Rasa Pankov i naturalizuje Kanga gde bi nam kraj bio…
I

Ivan3333

pre preko 2 godine

To u snovima, u realnosti u odbrani komanduju Bleki i Strahinja Pavlovic a u napadu Vlahovic i Mitar
T

Trololo

pre preko 2 godine

Hahahah, hobotnica na golu, hahaha
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Hvala Borjanu za sve ali on nije više ni najbolji golman Zvezde. Dragović je jedan od retkih koji nije glumio nego je izabrao Austriju jer je nju hteo, tako da ni tu nema priče. Bolje fantaziraj o Modriću nego o njima.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Ajde da ne ispada da sad dižem momke u nebo. Al ajde pogledajte koje igrače mi imamo i koje igrače ima hrvatska. Kada se negde nešto oduzme i doda, mi smo isti. Razlika je što su oni nabildovali taj kult u reprezentaciji kao mi sa kosarkom. Ne vidim zašto nebi ovo bio neki novi početak građenja reprezentacijskog kulta u fudbalu. Ako odigramo dobro u Kataru i pixi bude trener još dugo godina, ne vidim zašto nebi postali u fudbalu to što smo u košarci, makar 70%. Imamo kvalitet da budemo u top 10 reprezentacija u svetu. Sa anticem smo bili 12. Sve zavisi od saveza dali ce pustiti pixija da radi svoj posao bez mešanja.
M

Ma da...

pre preko 2 godine

Druze plasim se da je to sa kultom reprezentacije u kosarci proslost... daj boze da gresim ali moguce da dolaze crni dani i sve tezi odlazak na prvenstva! Nesloga i nezalaganje su razbili kult koji smo imali! Pored toga raspored kvalifikacija za SP i EP i EL ni malo nam ne ide na ruku... nekako mi izostanak sa OI nas i Litvanaca spustio zelju za gledanjem. Ne znam zasto ali nasa reprezentacija Litvanci i Grci imaju smeka za gledanje i izostanak bilo koga od ove trojke mi dodje nesto slicno kao da u fudbalu ne igra SP Argentina Brazil ili mozda Meksiko/Holandija... prosto nije to to bez njih, svaka njihova tekma na prvenstvu se odgleda bez obzira ko im je protivnik!
T

Trfke

pre preko 2 godine

Druze Modric je bolji Nego svi nasi zajedno. Covek je 10 godina nezamenjiv u Realu bre !!!
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Bas tako Dragane...gdje si bio...gdje nas prodjose ove decenije tumaranja i eksperimentisanja sa menadzerskim strucnjacima i selektorima. Zamalo da upropastimo jos jednu generaciju super talentovanih mladih igraca i da po ko zna koji put gledam neko veliko takmicenje bez svoje zemlje. E...sada ovo moze biti dvosjekli mac, jer pod plastom ovog uspjeha ce se sakriti i Kokeza (koji je izgleda samo prividno nestao) i Bjekovic kojeg smo gledali sinoc u svlacionici i svi oni koji su nas godinama usrecivali sa svojim radom i privatizovali reprezentaciju kako bi imali cara i napunili privatne dzepove na ustrb uspjeha nase reprezentacije. Ako se uspijemo ratosiljati i ocistiti ove kadrove iz FSS i dovedemo jake, postene i autoritativne fudbalske ljude kao sto su Vidic i Jugovic...vratiti Sasu Ilica u sluzbu reprezentacije ma na kom kadrovskom mjestu, imamo sansu da se izvucemo iz gliba i blata zvanog korupcija i menadzerske seme.
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Tumaranje ? Prijatelju,na SP (zadnja 7, sa ovim) plasirali smo se 5 puta. Jel moguce da su svi toliko euforucni i prave atmosferu da je Piksi prvi koji je to uspeo ? Santrac 1998, Petkovic 2006, Antic 2010, Muslin 2018, Piksi 2022…..... Svi znamo sta se desilo prethodna 4 odlaska. Euforija, Atmosfera, Tim.... mesec dana pred SP uvek, raspad sistema. UVEK. Nadam se da ce Piksi tu napraviti pomak, i da na SP odemo jednom kao tim. E to bi bio uspeh. A tumaramo za EP vec 20+ godina. I tu nas jos Piksi nije odveo. I ako ne uspe da nas odvede kao tim na SP (spreci raspadanje, kao sto sam vec napisao), krenuce pljuvacina, menjanje selektora i sl. .... i nece nas odvesti na EP. To je problem, Euforija i nerealno gledanje na stvari u vezi fudbala.
N

Nikola Savić.

pre preko 2 godine

Kako može Mitrović iz Fulama, koji tavori po engleskim selima, da uzima mesto jednom Luki Joviću, koji igra za Real Madrid, ej ljudi, REAL MADRID? Dao je juče gol - pa šta? Da je veliki igrač ne bi promašio penal protiv Finske i tako nas srozao. Sreća pa se pojavio Piksi, ali opet kažem, Luka Jović mora da igra!
d

deximCZ

pre preko 2 godine

Na osnovu čega mora da igra? Kada zaslužili i kada bude u formi nema problema. Za sada je Mitrović svetlosnu godinu bolji od njega. Budite realni i manite se svojih klubova, ovde je reč o nacionalnom timu.
B

Bruka

pre preko 2 godine

Čoveče ne brukaj se. Jović se raspada većinom zbog ne sportskih aktivnosti van terena. Mitar i treba da igra apsolutno
B

BD

pre preko 2 godine

Mnogo volim Zvezdu,ali sa Mitrom bi se uvek napio u kafani.Tip je kao i igrač i kao čovek ok.
I

Iiii

pre preko 2 godine

Perica ognjenovic je bio clan real madrida....m
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Ajd sad dizite ga u zvezde a kad dodje do raspada(prije ili kasnije) utrkujte se ko će jače i bolje da ga pljune.Ok je radovanje ali nema potrebe za euforijom.
D

Def

pre preko 2 godine

Eto na kraju je ispalo sve dobro sa Mitrom kao dzokerom.Pre Stojkovica nasa igra se bazirala na tome da se bunari na Mitra a ako bolje pogledamo sinoc koliko kornera,prekida,centsrsuteva ,mi loptu glavom takli nismo u njihovih 16 m do tog gola iako imamo dobre skakace i bez Mitra u sastavu.Ono sinoc je pravi pogodak i verujem da ce biti https://filmoton.net/epizoda-sa-prevodom/crna-svadba-epizoda-8/ bolje.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Pa nismo takli loptu u 16 m kad je 90 posto cenarsuteva islo preko nesretnog Kostica...ok momak , borac i sve...ali centsrsut na nivou recimo Milivoja Cirkovica ili Gobeljica,pa mora to bolje majstore.
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Ovo ne treba da bude samo uspeh reprezentacije već i putokaz našim timovima koji nas predstavljaju u Evropi kako treba da igraju. Hrabro, napadački, bez kalkulacija pa šta bude. Narod će na početku prihvatiti i neki poraz i neku punu mrežu samo ako se istraje i dugoročno da rezultat. Svakako ćemo biti ponosniji znajući da smo se usudili da napadnemo protivnika bez obzira da li je jači ili slabiji i koliki mu je budžet!
A

Armata

pre preko 2 godine

Hvala velikom Marku Panteliću što nam je doveo Piksija, brat Pantela je doneo spasonosnu odluku kada u srpski fudbal više niko nije verovao.!
G

Goatinjo

pre preko 2 godine

A Muslin? Losa igra bila?
X

Xide

pre preko 2 godine

Ja kao Zvezdas ti kazem da Muslin Piksiju ni cipele ne moze da brise!Imam osecaj da je vas mladje neko gadno slagao da je on Strucnjak!Napisao sam ovde vec jednom,sada cu opet pocetkom 2000tih godina Zvzeda igra sa tada mocnim Leverkuzenom (Balack,Basturk itd.) zadnje kolko kfalifikacija za CL cika slavoljub ostavlja tada najboljeg strelca na klupi Pijanovica!Drugi mandat koju godinu kasnije Generacija Zigic,Basta,B.Jankovic itd. Kup Uefa 2-3 Kolo igramo protiv Rozenburga ljudi mu zatvore Bekove Utakmica se zavrsi 0:0 trebao nam je Gol za prolazak.Mislim da jednu sansu nismo stvorili... Najvece pojacanje u drugom mandatu mu je bio Mudrinic iz Sartida... Covek je u Zvezdi igrao toltano Defanzivan Fudbal svaka Utakmica u prvenstvu nam je bila 0-2!Imao je dobre ekipe i prvom i u drugom mandatu nista nije uradio!Sto se Reprezentacije tice sklopile mu se kockice kao i Petkovicu (Sestkovicu) Muslina oduce Austrijanci od Fudbala u zadnjoj utakmici a za Sestka vec znamo svi....
Z

Zoran 91

pre preko 2 godine

Mislilim da je ovo čist dokaz da je trener odveo reprezentaciju na SP a ne igrači. Zašto? Pa zato što su ti igrači isti svi do jednoga igrali kod neznalica Krstajica, Tumbakovica I bili razbijena vojska i izivljavao se na njima ko je stigao. Nadam se da će ovo otvoriti mnogima oči, da kad imaš neznalicu na klupi džaba ti od bilo kakvih igrača on to upropasti sve.
t

tenkista

pre preko 2 godine

Dragan je bio tu, ali negativna selekcija je jača i to je svima jasno ko ovde živi
G

Gost78

pre preko 2 godine

Obavezno dodati na spisak za Svetsko Kataia. Radonjić i Jović sa njim MORAJU da budu naša udarna igla ako hoćemo nešto da uradimo tamo. Isto tako, Spajić i Veljković moraju činini štoperski tandem, Milenković i Pavlović nisu ta klasa, realno gledano. Vrlo lako mogu u sekundi da donesu pogrešnu odluku i zarube nas, skloni su tome.
U

Upravu si

pre preko 2 godine

Jos i Gobelju i Vojvodu Pankova u odbranu da zacementiramo bedem...A i Pavkov umesto ovog Mitrovica,realno je tako
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Stalno kada neko napiše nešto ovako, ja pomislim da se zajebava. Srećom da nije on selektor nego Piksi. Prema tome, nema Katai kvalitet da bi zauzeo nekome nesto ovde.
M

Miki234

pre preko 2 godine

Ključan je pobjednički mentalitet, jer smo hrabro bez straha izašli na teren. I to je ono što je Piksi uspio, da im ulije samopuzdanje. Od početka kvalifikacija se vidjelo da će Piksi sve posložit kako treba. I konačno da se igrački kvalitet koji posjedujemo materijalizuje, pa Mitrović, Tadić i Vlahović su u vrhunskoj formi. Al kakva magična noć, "srušiti" onakav Portugal sa onoliko klase, ko je to mogao i da sanja do prije godinu.
G

Gost78

pre preko 2 godine

Oterati Vlahovića, Mitrovića, Lukića, Milenkovića, Pavlovića, Živkovića i tako te vezare. Eventualno Vlahovića ostaviti za rezervu Joviću, a od ovih ostalih ne zna se ko je smešniji, na čelu sa Čempionšip "liderom". Protiv Finske je prodao kad je bilo najbitnije. Bravo za Piksija. Bravo za Jovića koji je navukao na sebe 3 igrača i tako ostavio Missrovića samog.
N

Nikola Savić.

pre preko 2 godine

U centar! Oteran je Muslin koji nas je odveo na Svetsko, da bi bili dovedeni razni Tumbakovići i Krstajići. Da nije možda sad ideja da se otera Piksi i postavi neko drugi? Recimo Stanojević, najureni Elmer motkom iz Rusije, Ljubinko Drulović, Kiza Milinković? Sva je prilika da će se to i desiti!
B

Bodin

pre preko 2 godine

Bivsi Srbin Dejan Savicevi????
S

Sedorf10

pre preko 2 godine

Mislim da je vreme za otkaz Stojkovicu! Muslin stajl! Odvesti reprezentaciju na Mundijal. Mislim da je to los posao, rece lice iz podzemlja(Tole, Kokeza). Sad ce Piksi da uziva par meseci jer su interesne grupe oko fudbala trenutno zadovoljne, rec ce porasti cena svim nasim igracima, ali nece dugo biti tako, ako Piksi ne pocne da gura njihove igrace brzo ce biti problem.
G

Gost19999999

pre preko 2 godine

ja jos ne verujem u ovu lepu bajku... kakva tekma !!!?? svaka vam cast, i selektoru i igracima.. uzivajmo ovih dana u euforiju i pobedu, pa ce vreme pokazati da li ce se upetljati koji menadzer (kao za vreme muslina za rusiju) ili ce se nastaviti lepa prica, pa makar ne prosli grupu ali igrati hrabri i borbeno kao mitar sto cini bez obzira ko je selektor i ko je protivnik... Napred SRBIJO !!! P.S. pustite vise konacno te klubske podele ... dovoljno nam je fss koji mulja.. ne treba nam jos to da izmedju nas bude podela..SRBIJAAAAA!!!!!
M

Ma da...

pre preko 2 godine

Ja nisam gledao Dzajica ali Piksija jesam i bio mi je najomiljeniji igrac. Po meni je Piksi i jedan od najboljih majstora fudbala koje sam ikada gledao, na terenu je bio miran i stalozen sa vrhunskom inteligencijom. Zao mi je sto nije ostao da igra u Evropi sto smo svi mi bili uskraceni da ga gledamo, pa smo ga gledali tek kada igra reprezentacija, stvarno steta. U svakom selu najbolji klinci u fudbalu su imali nadimak Piksi! Ne Badjo ne Ronaldo pravi ne neki Italijani ili Spanci vec Piksi! Pricali su mi prijatelji iz Bosne i Makedonije i Crne gore i rekli su mi isto i kod njih je tako bilo! Piksi je pokupio Japanski mentalitet ako nesto zelis onda uradi, pobednicki...

Prime

pre preko 2 godine

Bravo i svaka cast za odlazak na svjetsko,ali za nista vise od toga.Vise je ono bio poraz Portugala nego pobjeda Srbije,jer Portugal od samom starta kvalifikacija uopste nije igrao nimalo dobro.Nije ni Srbija nista bolja od njih bila ali eto malo srece i hrabrosti u tom posledjen mecu su presudili.Ovakvu Srbiju bi svaka reprezentacija sa solidnim igrackim kadrom i trenerom koji zna da postavu taktiku prosula.Piksi nije nikakav trenerski mag,imo je vise srece no pameti tokom citavih kvalifiacija,izvlacio se na neznanje protivnika i suvi kvalitet svojih igraca.Nit ima odredjenu filozofiju kako tim treba da mu izgleda,koju formaciju da igra,stil fudbala,ili eventualno da analiziranjem protivnika spremi formaciju i taktiku.On nista od toga nije uradio.Meni se cini da im on dodje prije meca i kaze igrajte pa sta vi Bog da.Nije odje fudbal na nivou Kineske lige pa da misli da moze reprezentaciju da vodi kako je vodio Kineze.Trener bez ikakve filozofije,ideje,analize nema sta da trazi protiv ozbiljnih reprezentacija.

Strahinja Krstic

pre preko 2 godine

Predlažeš samog sebe znači ?Ništa pošalji CV na Terazije
d

drago10

pre preko 2 godine

"Draganeeee!" - limeni
M

Moje ime

pre preko 2 godine

Budimo ozbiljni, ovu grupu gde su Portugal, Luksemburg, Irska, na klupi Srbije bi svaki selektor ( bolji od Tumbe i Krstajica) prosao. Krstajica i ne racunam u trenere posto nije ni 2 godine u trenerskom poslu.
N

Nezvani Gost

pre preko 2 godine

On nije Piksi,on je PIKASO.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa kako gde je bio?!Pa morao je Mladen Krstajic da bude selektor pa Ljubisa Tumbakovic i tako prodje skoro pola decenije.
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Bio je u Japanu, u mocnoj Nagoji Grampus hahaha. Nemojmo se zezati i zavaravati, ovu grupu sa Srbijom bi svako prosao, i ja bih na Piksijevom mestu odveo Srbiju na Mundijal, s tim sto u timu ne bi bilo Radonjica, Lazovica, Djuricica, Racica, Terzica i Spajica.
K

Kobajagi

pre preko 2 godine

Ma da sine, umesto pomenutih npr. Jojic, Markec, Pantic, na bek Miljkovic i da nas bog vidi...Sine mani se Partizan-Zvezda kenj.aze, uzmi neku knjigu procitaj, pozovi neku devojcicu na pice, izadji prosetaj ubice te mrznja. Isto to vazi i za kolege ti sa druge strane. Ubijate se zbog murala, objavi na "asocijalnim" mrezama, zbog ko zna kakvih gluposti, ko da zivot mozete kupiti u dragstoru. Strasno
G

Gost sa JNA

pre preko 2 godine

Tacno tako! uvek smo imali dobre fudbalere,ali je bilo mucenje gledati ih. Konacno smo docekali DOKTORA da sedne na klupu,kako kazete da promeni DNK,da konacno igramo lep napadcki fudbal,da igramo srcem da smo svi kao jedan da se borimo kao lavovi! Svaka cast DRAGANE STOJKOVICU,SVAKA CAT PIKSI!!!!! Naklon cele Srbije do poda!

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Kao sto sam i napisao jos odavno, Piksi ce uspeti zato sto bira najbolje igrace a ne menadzerske kombinacije kao sto su velja nikolic, karadjordje petrovic, eraka, vukan, pavkov, pankov i slicni da im skoci cena posto kroz evropska takmicenja ne skace! Kao sto sam pisao i pre Piksija, imamo stoperski tandem za narednih 10 godina Bleki i Straja sto ispodprosecan trener moze da zakljuci! Dva napadaca, dve zverine Mitara i Vlahovic..odlicno skockana reprezentacija od najboljih igraca je pokazala da smo na nivou Portugalije i da svakog mozemo da pobedimo! Bravo Dragane bravo Stojkovicu bravo Piksi 👏 nastavi da biras NAJBOLJE I RECI NE crveno belim kombinacijama i mesetarenju kroz reprezentaciju
K

Koma

pre preko 2 godine

Ti koje si pobrojao su igrali i kod Tumbakovica, ne secam se da smo negde ucestvovali sa njima.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

@koma ko velica tumbakovica? Pa on je taj koji je gurao menadzerske igrace, mahom crvene zvezde! Ni jednom mu nije igralo istih jedanaest jer je non stop eksperimentisao i mesetario sa fss i menadzerima sto sa Piksijem nije slucaj! Dakle, zakljucak bolje cestit i posten zvezdas koji ce da bira NAJBOLJE IGRACE nego neka prodana dusa koja se tali sa savezom i menadzerima!
B

Bodibond

pre preko 2 godine

Kalcopolista, samo da selektor odstrani iz repke Radonjica, Spajica, Terzica, Racica, Djuricica i Lazovica i prolazimo grupu u Kataru.
K

Katar

pre preko 2 godine

Dame i gospodo... Vujadin Tonković! Alal vera majstore. Za sve tekstove sto pises. Da si rodjen ranije, pesnik bi bio.
s

soko

pre preko 2 godine

Piksi je uradio izvanredan posao I nada m se da ga podrzava svaki posteni navijac ali bi svaki trbao da osudi one Koji su javno omalovazavali Stojkovica.
D

Dakala

pre preko 2 godine

Bravo Piksi! Verovali ste u sta mnogi nisu!
M

Mitrovdan

pre preko 2 godine

Bravo za komentare ! Ima Srbija lepu buducnost u fudbalu ...... Moze li mi neko objasniti kad se gleda VAR snimak? Prosto ne mogu da verujem ocima da nas te sudije toliko ignorisu. Pocinjem stvarno verovati da se zvezdama - Ronaldo - sudi tendenciozno u njihovu korist !? To je SRAMOTA
B

Bolek

pre preko 2 godine

VAR soba je gledala snimak kod portugalskog gola i odlučili su da je sve OK. Za one kornere što su nam pokrali (i jedan izmislili za Portugal), plus oproštene žute kartone Portugalu, nije nadležan VAR. VAR se oglašava samo kada treba priznati/opozvati gol, penal ili crveni karton.
G

Gostolololololo

pre preko 2 godine

Veliko pitanje je i gde su do sada bili svi oni "navijaci" koji za Piksija sada pisu kako je gospodin i velicaju igrace, za koje nisu imali nijednu lepu rec. Juce je bilo cak i onih koji su otvoreno prizeljkivali pobedu Portugala. Sto se mene tice, mozete pronaci komentar u kome sam naveo da ce biti 1:2 za nas. ;) Potrebno nam je malo vise vere u ove momke, i kada ide, i kada ne ide. Napred Srbija!
T

Tomaš ue

pre preko 2 godine

Eee samo kad se setim raznih Tumbi...Krsta..Curadi..kake su nam zločine cinili..ogadili nam fudbal..zločinci bre..Piksi..bratino naša...
j

juuu

pre preko 2 godine

jos oterati bagru iz saveza,pustiti Piksiju da sam odredi predsednika.Samo da se ne javljaju ovi iz saveza recima kako je ovo njihova zasluga.Sad ce si prilepiti uspeh mnogi sarlatani ,bice ih tesko odlepiti iz fotelje!!!
G

Gos7

pre preko 2 godine

Nije mogao da dodje na red od mulja.. Bio predsednik zvezde..i direktor saveza. Desna ruka mu Bjekovic..Leva Surbatovic.. A u srcu..jedan jedini..bolesnik. Svaka cast na igri. Na plasmanu. Ali isti si. I isti vladaju. I uvek ce. Od Su..do Nisa. 30 god poltronstva
D

Dragan S.

pre preko 2 godine

I was in Japan mate
B

Bolek

pre preko 2 godine

Piksi je bio gde je bio, važno je da je sada na pravom mestu. Bolje pitanje glasi: Gde će od danas biti sve one brigade pljuvača koje su ovde danima prognozirale glatkih 3:0 za Portugal, pljuvale po Piksiju, omaložavale Mitra, bukvalno vodile rat protiv Pavlovića i Milenkovića, hvalile se kako već godinama žele reprezentaciji sve najgore? Gde će oni od danas biti, to bih voleo da čujem. Znamo svi gde će biti - nastaviće da pljuckaju i priželjkuju loš rezultat u Kataru. A pošteno i ljudski bi bilo da više nikada jednu reč ne napišu na ovom portalu.
K

Koma

pre preko 2 godine

Pavlović i Milenković ne zaslužuju komentar.
n

nadrealnooo

pre preko 2 godine

U Japanu.
R

Rsb bgd

pre preko 2 godine

Poenta cele priče je da su dva nabeđena i nameštena trenera,dva Partizanovca,Krstajić i Tumbaković,razorili ono što je Zvezdaš Muslin stvorio,uništili sve što se uništiti može,i hvala Bogu opet je tu Zvezdina zvezda da vadi trnje iz pi*ke!!
G

Gost7383

pre preko 2 godine

A i vi ste naporni vise sa tim ko navija za CZ, ko za Partizan. Ovo je reprezentacija, neka ti dodje do mozga, ako ga imas uopste!
G

Gost7

pre preko 2 godine

U pravu si! Jovicev blok i Rajkovic na golu su izdanci visegodisnjeg sampiona.. A ovi luzeri Lukic..Pavlovic..Milenkovic..Zivkovic..Vlahovic.. I ovaj Mitrovic koga sporite strucno i zbog koga se sputavaju fantasticni spicevi.. Oni su medju 11...onako...da prikriju zvezdinu skolu i dominaciju. Bravo
B

Bolek

pre preko 2 godine

Daj bre gubi se više i ti i svi drugi bolesnici koji ovakve stvari uporno pretvarate u klubaške obračune. Odakle vas više vade bre...
D

Djavolak

pre preko 2 godine

Da, oni su Partizanovci i rekli su "ajde danas ću da zaj*bem celu državu i malo ću da uništim reprezentaciju". Mimo saveza su tu došli, sami sebe postavili. Ovo je Piksijev uspeh i svaka mu čast za to. Isto tako je i uspeh momaka koji su igrali, poginuli za reprezentaciju. Nisu imali podršku saveza jer se, pazi sad, politika umešala u isti taj savez pre 30 godina i od tad nam fudbal vode razni terzići, karadžić, kokeze i njima slični. Ps: da ne ispadne da branim krstajića i tumbakovića, oni su pokazali kakvi su stručnjaci i ljudi.
S

Skopje

pre preko 2 godine

Da smo prosli skote PIKSI ne bi postao selektor, tako da svako loso za dobro je.
Z

Zvezdaško Srce

pre preko 2 godine

Gde je bio??? Nije mogao da dodje na red, od raznih lobija i kombinacija. Od mulja u Srpskom fudbalu.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

I onda neko neka kaze - posed je precenjena stvar!! E pa nije, upravo suprotno...zahvaljujuci upravo tom vecem posedu- mi pobedismo ovaj put. A ne secam se iskreno kada je to Srbija imala veci posed, cak i protiv dosta slabijih timova....u 95% slucajeva, pobedjuje onaj ko ima posed lopte a samo u onih 5% spadaju iznenadjenja kada dobija autsajder bez poseda lopte. Dok je sadasnji selektor igrao,mi smo imali taj posed i igrali neki dobar fudbal...posle toga- tuga.. sve do sinoc. Sada samo da im pozelim da nastave tako - sa posedom.
G

Gostckalja

pre preko 2 godine

Prosta stvar-dokle god je lopta kod nas, oni ne mogu da daju gol.
G

Gorks

pre preko 2 godine

ok, ali ipak je zlocin tu ne spomenuti Radomira Antica. Covjek je bukvalno zivio za posjed i pas igru. Pricao nam je prvi put koliko je broj pasova po utakmici vazan faktor. Tacno si napisao, ali je totalni grijeh velikog Antica ne spomenuti u pozitivnom kontekstu
K

Koma

pre preko 2 godine

Ovako je igrala Zvezda u vreme Piksija igrača. Tu su bili i Robi i Dejo.
а

абрамс

pre preko 2 godine

Господин у сваком смислу те ријечи. Менталитет побједнички. Од њега се тек може очекивати пуно. Коначно ни Србија у фудбалу неће бити за поткусуривање.
K

Kombinacije

pre preko 2 godine

U svakom sportu, pa i u fudbalu, trener je jako bitan. Vidi se ta ruka trenera na igru ekipe, kvalitetni treneri čak i od limitiranih igrača izvlače maksimum. Imamo par primera u novijoj istoriji sporta u Srbiji, recimo Antić sa reprezentacijom, Radonjić sa Zvezdom, Trinkijeri sa Partizanom, Ljuba Vranješ sa Srbijom itd. Svaka čast Tumbakoviću i pre njega Krstajiću, ali oni nisu nivo Piksija. Muslin je takođe odveo reprezentaciju na mundijal, a onda su usledile sramne igre FSS-a. Pored kvaliteta selektora, bitno je i da mu FSS da odrešene ruke i da se spreče menadžerske igrice. Videlo se u Rusiji kako izgleda kada menadžeri preuzmu nacionalnu selekciju.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Kombinacije-Oni nisu nivo Piksija.Krstajić zamalo da prodje grupu u Rusiji,primili smo gol protiv Švajcarske u 90 minutu da je ostalo nerešeno mi bi išli dalje i Krstajić bi bio heroj,ovako ispade neznalica itd,kao što je Tumbaković bio heroj protiv Norveške a potom je ispljuvan protiv Škotske,takav smo narod,tako će i Piksi da prodje ako budemo doživeli debakl na SP u Kataru.Brzo smo zaboravili kako je utakmica počela,primili smo gol posle nepun minut,i to je za pohvalu,to je taj viši nivo.Dali smo gol maltene iz ničega i to posle odbitka Tadićevog šuta koji bi završio verovatno u korneru umesto toga pogodio je igrača Portugalije lopta menja pravac i prevarila golmana Portugalije.Drugi gol je posledica loše postavke odbrane Portugalije,trojica naših igrača uopšte nisu bila čuvana,medju njima i Mitrović.Ovi momci već nekoliko godina igraju zajedno u reprezentaciji,Tadić i Mitrović se u dušu poznaju,oni su bili najzaslužniji i za odlazak na SP u Rusiji.Imali smo grupu od 5 reprezentacija,tu smo sreće imali,još jedna reprezentacija da je bila mi ne bi prošli.Nikakav pomak ne vidim od kada je Piksi došao,daj bože da grešim,nastavili smo da primamo smešne golove ali očigledno da su svi već zaboravili to,strepeli smo protiv Irske u Beogradu,ubistvo iz nehata u Dablinu,strepeli smo na 2:1 protiv Luksemburga,jedva pobedili u Luksemburgu,protiv Azerbejdzana 1:1 do 81 minuta,u Beogradu 1:1 na poluvremenu,protiv Portugala gubili 2:0,vratili se primimo gol u zadnjem minutu,sreća u sudije,juče primimo gol nije ni krenula utakmica.Treba gledati širu sliku,lepo je što smo se plasirali,kao da nam je bilo sudjeno,vratilo nam se za neke prethodne godine kada nismo imali sreće.Portugalci su igrali kao Rusi protiv Hrvata,tako su i prošli...Menadzeri su i dalje tu,više od pola ovih momaka je igralo i na SP u Rusiji....
d

deki_kg

pre preko 2 godine

Napredak se vidi tamo gde je najvaznije a to je mentalna priprema igraca. Kad se setim tumbe koji je hteo da potone u zemlju tokom meca sa skotima nije mi dobro. Piksi ne moze da ih sad uci da igraju fudbal niti da za nepunu godinu napravi nivo uigranosti ne znam koji, ali je pokazao da moze da im usadi verovanje u uspeh i kad ne ide, kao i da ume da poslozi ono najbolje sto imamo tako da niko tu nikoga ne gusi. Meni je to za pocetak sasvim dovoljno da dam podrsku i ona je vremenom samo rasla.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

deki_kg-Daj bože da si u pravu.Meni deluje da smo kroz čitave kvalifikacije imali više sreće nego pameti i da nam se zaista vratilo za neke ranije utakmice.Nemam ništa protiv čoveka,videćemo kako će to izgledati u Kataru...
D

Djaja

pre preko 2 godine

@Slaba odbrana. Najbolje da smo Luksemburg i Azerbejdžan ispratili sa sedam golova u mreži i onda da protiv Irske i Portugala ne damo ni jedan. Pogledaj samo kako su Hrvati i Francuzi došli do finala. Sve pobede na gol razlike. Gubili su i jedni i drugi, pa su se našli u finalu.
Ž

Život piše drame

pre preko 2 godine

Dragan jednostavno ima mentalitet pobednika,jedan od najboljih 5 igrača koje su ovi prostori dali,prirodna drskost ali ne i arogancija,doslednost,vera u tim i formacijuPostoje neke stvari sa kojima se pojedini ljudi jednostavno rađaju to se ne stiče i ne uči.
K

KLEKAAAA

pre preko 2 godine

Veliki Piksi,koje je pljuvanje covek doziveo ovih dana...Cestitam mu od srca.Od starta je postavio sve na pravo mesto.Izabrao je sa svojim strucnim stabom najbolje igrace ,disciplinu zaveo,nema spoljnog uticaja...BRAVO!