(©Reuters)
(©Reuters)

Dragao zatvoren za Engleze: Porto čeka Čelsi na neutralnom terenu

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.03.21. | 00:13

Zmajevi će Plavce najverovatnije ugostiti u Sevilji

Španski timovi su odahnuli, ali ne i portugalski. Porto neće dočekati Čelsi na Dragau, već na neutralnom terenu, a kao moguća lokacija spominje se Sevilja. Portugalske vlasti nisu ukinule ograničenje za letove iz Engleske, zabrana ostaje na snazi pošto pandemija virusa korona ne jenjava, pa su Zmajevi primorani da potraže privremeni dom za duel četvrtfinala Lige šampiona.

03.00: (1,82) Deportivo Kali (3,30) Deportivo Pasto (4,40)

Izabrane vesti

Portugal ne sledi primer Španije. Ublažavanja mera i dalje nema. Za razliku od Portugala, Španija je dala zeleno svetlo za letove iz Engleske, a tome su se posebno obradovali Real Madrid i Granada. Kraljevski klub i Andalužani bili bi primorani da dočekaju Liverpul, odnosno Mančester Junajted na neutralnom terenu da Španija nije u poslednji čas nije odlučila da ublaži mere.

Brojni klubovi su u nokaut fazi Ligi šampiona i Ligi Evrope bili primorani da engleske ekipe dočekaju van granica svoje države. Neutralni tereni bili su u Budimpešti, Bukureštu i Torinu, a Porto neće morati da prevali dalek put. Odluka još nije zvanična, a portugalski mediji pišu da će Porto dočekati Čelsi u susedstvu. Privremeni dom Zmajeva postaće stadion Ramon Sančez Pishuan.

Porto je domaćin prvog četvrtfinalnog dvoboja, koji je na programu 7. aprila, dok se revanš u Londonu igra nedelju dana kasnije.



tagovi

Liga šampionaČelsiPorto

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara