Komentari na vest

Dragović dao garancije, Stefan Leković pred odlaskom u Austriju

d

dmus

pre 9 meseci

Tatin sin
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

3 miliona za Azarova & 4 miliona + procenti za Lekovića i dovedi 2 igrača za LŠ! Zatvori dolazne transfere i spremaj ekipu za LŠ!
M

MAXX 88

pre 9 meseci

Ja ne znam zašto toliki hype oko Lekovića, daleko je on od Borusije ili bilo kog kluba iz lige petice. Bahar zna šta radi i uvidio je da on nije ni blizu nivoa top igrača zato mu ni ne daje priliku. Inertan je jako, spor, kasni u reakciji itd., čiime nije ni blizu top igača. Dajte malo objektivnosti...
b

barranjaccccccccc

pre 9 meseci

Kako mrzim kad se kriju iza Baraha. Kažite lepo, dolazi menadžerski igrač da se bilduje cena kroz LŠ i nema mesta za Zvezdino dete.
P

Pedja108

pre 9 meseci

Bile su price i interesovanja za Lekovica, ali na kraju se niko nije isprsio za pare. Normalno je da ga posalju na pozajmicu i Austrija je solidan klub i ako igra, napredovace dosta. Da sedi ovde na klupi je besmisleno. Pored pomenutih igraca, tu je i Milunovic, koji takodje nesto nije u kombinaciji, verovatno jer je prespor. Barak hoce Drkusica, covek ima svoj sistem i ako dodje, eto igraca. Do sada je Barak opravdao poverenje, jer nije samo do poneda, vec i Zvezda igra daleko atraktivnije. Protiv Spartaka je prema sansama moglo da bude i 6:0. Ako dodje Drkusic, imam puno poverenje da je trebao da dodje.
I

INFO

pre 9 meseci

Šved na korak od Zvezde!!!
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Mi u ekipi imamo 15 trećerazrednih Afrikanaca. A liga šampiona počinje za manje od mesec dana. Jel sa takvim Afrikancima treba da igramo u ligi šampiona. Sigurno će nam dovesti još nekog Afričkog galaktikosa. Teško nama sa njima u ligi šampiona.
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Kradljivče nika mog, nemoj!
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Ne verujem da ce sad da ode iz Crvene Zvezde.
N

Nikola0212

pre 9 meseci

Tako je Terza,ne daj ga Borusiji za 4 mil,nego besplatno u Austriju.Odlicna politika..
P

Podrska za Upravu

pre 9 meseci

Podrzavam u potpunosti odluku uprave da ga posalje na pozajmicu u Austrisku ligu,tamo ce sigurno imati duplo vise minuta i sansi da se dokaze nego u Zvezdi gde pored nasih standardnih stopera zaista nema trenutno mesta za njega! Ako odigra dobru sezonu u Austriji,vratiti ga u klub ili prodati za 5-6 miliona i resena stvar,u oba slucaja smo na dobitku!
D

Daj faul@Džigerica

pre 9 meseci

@Džigerica – “Želim da se ovo nije dogodilo u moje vreme” (Frod, iz Gospodara prstenova). Sram bilo tog čitaoca bednika koji u svojim komentarima omalovažava Zvezdine Afrikance! Odakle nekome tolika hrabrost da piše negativne komentare o subjektima njihovog religijskog obožavanja?! Grubo je za nekoga reći da je glup i neobrazovan! Mislim da je nekako prikladnije reći da je ovaj čitalac “neopterećen potrebnim znanjem”! Ovaj čitalac ne može da razlikuje ove gromade iz Afrike, od prosečnog srpskog igrača, a dovoljno mu je samo da se seti kako smo prošli u grupnoj fazi LE, kada smo osvojili “sjajno” četvrto mesto u grupi, a igrali su takve gromade kao Ben, Kanga, Kangva, Mustafa, Bukari i najjači među njima nezaobilazni Kulibali!
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@Mali kradljivac mog Nika i Zvezdaških Nikova. Ono kada misliš da si pametan pa sam sebe zakopaš. Evo ovo vam je najbolji primer koji opisuje kakvo je stanje u glavi ovog klinca. Naravno i ovaj Nik "Daj faul" je ukrao. To je stari Nik od jednog lika. Prvo ide sarkazam u ovom njegovom tekstu, pa onda nije mogao da izdrži do kraja pa je rekao gromade iz Afrike, omalovažavajući Zvezdine Afrikance. To je jedan mali ubačeni provokator, koji ostavlja na svaku vest brdo komentara sa ukradenim Zvezdaškim Nikovima gde proziva i omalovažava Zvezdine Afrikance, mali koji ima preozbiljan problem u glavi. Sve ga više i više ljudi ovde provaljuju.
Z

Zcva

pre 9 meseci

Stvarno ne razumem ovakve poteze gde dajes mladog igrača na pozajmicu, umesto da mu das sansu u nasoj ligi, a na njegovo mesto dovodis nekog Slovenca 4 god starijeg
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Šta ćemo, ako Bahar odluči da neko treba da ide, pa makar i na pozajmicu, to treba tako da bude, jer čovek zna šta treba da radi i uostalom on odgovara za tim! Ali, me brine kako Bahar još nije izvagao da odstrani iz tima Kangu i Kangvu, dva potpuno bezvredna igrača, koji se ne uklapaju u njegov sistem brze igre sa snažnim duelima i konstantnim presingom na zadnju liniju! Ova dva “kapitalca” su prošle jeseni u grupnoj fazi LE dokazali da je stepen takmičenja u LE prevazišao njihove skromne mogućnosti! Ne daj Bože igrati u LŠ sa ovim fudbalskim cepanicama!
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Na portalu Mocartsporta sam prema narativu u komentarima prepoznao barem četvoricu različitih čitalaca, koji se potpisuju mojim Nikom! izgleda da će moj Nik "Don Vito Corleone" prerasti u pokret, nešto slično što smo videli na Mocartsportu sa "Zvlat BG pokret"! Šta ćemo sad, novo vreme novi običaji! Pa, ako je tako pozivam što više čitalaca da šalju svoje komentare pod Nikom "Don Vito Corleone"!
X

XY

pre 9 meseci

Ne palite se na price da Bahar utice na ove stvari. Terza se jedini pita oko transfera
T

Toto-ko-tunjo

pre 9 meseci

@ Don Vito Corleone Zašto se ne registruješ pod tim imenom, i skratiš sebi muke? Ako je već uzeto, budeš Majkl, i teraj dalje.
D

Džigerica

pre 9 meseci

@@. Ajde što kradeš Zvezdaške Nikove, nego si počeo sam sebi da odgovaraš na komentar. Naučili su svi da čim neko počne da omalovažava Zvezdine Afrikance, da si mu ti ukrao Nik. Preozbiljan problem imaš u glavi.
@

@Corleone

pre 9 meseci

Sve te komentare pise onaj bolesnik kome je pantic 'idol' zvani Kalcopolista,cisto da znas!
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Nemoj da se palite, oba ova Nika gde sam sebi odgovara na komentar, mi je ukrao Nik. Često krade Nik i tom liku Zvlat BG. Gde god se spomenu Zvezdini stranci u negativnom kontekstu (ovi sada stranci) to je moj ukradeni Nik. Ali rešićemo i taj problem, pošto ne mogu iz tehničkih razloga da se registrujem, od sada ću u svakom mom komentaru dati podršku Zvezdinim strancima, a on ni mrtav ne bi im dao podršku, tako će se razlikovati moj original Nik od mog ukradenog Nika.
@

@toto

pre 9 meseci

Džaba registracija kad su loše uradili validaciju. Možeš da registruješ koliko hoćeš, i dalje će moći da ti kradu nik.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Mozzartu zaista ne bi bilo loše da ulože u nekog krštenog frontendaša da malo uredi stranicu. Pobogu, i ja sam mu upravo "ukrao" nik. Al baš bi volio vidjeti specifikaciju koja nalaže 1) bilo koje ime kao gost 2) bez verifikacije mailom 3) ime de facto beskonačne duljine 4) ime bez trimanja razmaka - buraaz hahahha
L

Liga sampinjona

pre 9 meseci

Zaustavio loptu na gol liniji...idi begaj!:)
P

Popsi

pre 9 meseci

Ado gospodario Madridom? Pa on je bio krivac za gol i bio najlošiji na tom meču.
N

Nenad 1246@Popsi

pre 9 meseci

@Popsi – Dovoljno je bilo videti kako je ovaj “kapitalac” Ado, igrao ovog proleća u Spartaku! Njegove igre su bile ispod proseka. Ipak je on došao iz Moldavskog prvenstva u SLS. Mi mnogo potcenjujemo SLS, ali da u SLS imamo 10 klubova, bili bi smo među jačim ligama u Evropi. Zato nam trebaju i dobri treneri kojih nažalost nema u Srbiji!
p

perperoglou

pre 9 meseci

Najbolji su bili golman Athanasiadis (8.9 ocena) i parnjak sa Adom u veznom redu Thill (7.6 ocena). Bilo je još par igrača koji su imali 7+ ocenu, a Ado je imao 6.4, ali nije bio najgori. Verovatno je na tu ocenu uticao upravo taj penal. Ado jeste dominirao, ali protiv nas na Marakani.
c

cuj ove

pre 9 meseci

O dortmundu i lekovicu je pisao Bild nije pisao Darjan ,dosta vise vasih omalovazavajucih komentara...
M

MIleBre

pre 9 meseci

Au brate, kakve su ovo gluposti ... Ovaj garantuje, za igraca da dodje na pozajmicu ... Pa komedija covece ..
P

Poosi

pre 9 meseci

Garantuje da je dobar.
G

Gostyyy

pre 9 meseci

Ocigledno je stvar brzine. Sa ovim stilom fudbala, nama su potrebniji brzi i okretniji stoperi, a ne visoki i jaki. Jednostavno se ne uklapa. Bolje da skuplja minute negde i radi na eksplozivnosti i pokretljivosti, nego da greje klupu i tribine. Plus je austrijska liga odlicna za to, jer se igra brz i dinamican fudbal. Kad se navikne na taj tempo, moci ce i kod nas da zaigra.
z

zoki12

pre 9 meseci

U pravu si... kad se ode u surdulicu sve prsti od eksplozivnosti i atomskog fudbala. Jedan Van Dajk bi se tamo pogubio od brzine.
G

Gostyyy

pre 9 meseci

Za brz i eksplozivan fudbal su potrebne dve ekipe koje žele da igraju tako. Kad jedna igra tako, a druga igra bunker, ne biva. A Surdulica je posebna priča.
t

tata..

pre 9 meseci

je isto tako forsirao jednog igraca kako ide u Spaniju, Nemacku. . . Veliki talenat, Zvezda ovakva-onakva. Nemackoj je prisao na 200km max a u Spaniji je mozda bio na moru. Eno ga u Cukarickom vec drugu sezonu. Postovanje za Cuku. Nadam se da ovaj mali nece tako proci.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

Bio sam protiv Terzica i Mrkele ali povlacim sve sto sam rekao. Sto kaze onaj - gde smo bili nekad a gde nas je doktor fudbala doveo danas!? Za sampon nismo imali a danas prodajemo u Nemacku, Austriju i kupujemo od Bajerna (Motika). Dragovic moze postati novi Marin kad se Mitar penzionise a sin ga nasledi da ima koga pored sebe. Sinovi su ucili od najboljih i treba da naslede funkcije.
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@Lažni Don Vito Corleone. Ne povlačim ja ništa, Terzić i Mrkela me ne zanimaju, ja uvek podržavam samo Zvezdu. Ovaj komentar liči na onog lika "u inat dušmanima" Ne diram te, skini mi se sa grbače. Pored onog klinca što mi svaki dan krade Nik, još si mi ti trebao. UVEK PODRŠKA ZVEZDI.
G

GostLazar

pre 9 meseci

Tebra, naoravi nalog i nece ti niko nista krasti. Ovako ispada da se svadjas sam sa sobom
D

Don Vito Corleone

pre 9 meseci

@GostLazar. Ne mogu da se registrujem jer imam neki problem sa mejlom već duže vreme. Ja ovde skoro 4 godine ostavljam komentare sa ovim Nikom. Svako ko duže ovde ostavlja komentare odprilike zna ko kakve komentare ostavlja i može da provali kada je ukraden Nik. Ovaj sada što mi je ukrao Nik, to radi jer sam pre dosta često prozivao Terzića kada je dovodio brdo onih promašenih igrača. Sada nema potrebe da ga prozivam jer vidim da stvari idu na bolje, i uvek će da pohvalim kada je nešto dobro, i da kritikujem kada mislim da je nešto loše. A ovaj lik, on se mnogo mnogo uvlači Terziću. Onaj drugi što mi krade Nik svaki dan, on je klinac čak mislim da nije ni grobar, nije ni Zvezdaš, nego upadne ovde da provocira. Krade i druge Zvezdaške Nikove, i u svakom komentaru proziva i omalovažava Zvezdine Afrikance. Mene samo Zvezda zanima i uvek uvek će dati podršku Zvezdi, mogu da kritikujem ali iz mojih kritika se vidi da je to dobronamerno, sa željom da Zvezda bude bolja. NAPRED ZVEZDO, EVROPSKI I SVETSKI ŠAMPIONU.
M

MileSrbin90

pre 9 meseci

Dosadni ste jedni i drugi. Registruj se i neće biti krađe nikova
L

Luja

pre 9 meseci

Ovo je Baharov i Marinov rukopis. Veze nemaju Terza i Mrkela. Što se pre njih rešimo biće Zvezdi bolje.
t

tatko lekin

pre 9 meseci

e bre vi a dortmund i real? e na tatko ga izreklamirao po novine a na teren zaboravili.Pa ne igra se fudbal po novinama
b

batko na tatko

pre 9 meseci

Jes prika,to isti onaj što reklamira Blekija već 8 godina da ide u Juventus,Mančester...ma bezobrazno skroz!
S

Saturn

pre 9 meseci

Ljudi moji da se ne lazemo da je kvalitetan igrao bi nema veze godine , kako su se Lucic , Sljivic , Mijatovic pa i Nedeljkovic nametnuli i dobijaju minute...Kad si dobar ne salju te nigde..Bas sumnjam da ne moze da dobije da igra kup utakmice il svaku 3 kod nas u ligi koju smo jaci 5x neg se Rodic forsira..da je dobar ostao bi i igrao ..ocito da je ovo s Borusijom pumpana prica da bi barem negde zavrsio..
S

Salamander

pre 9 meseci

Odličan posao. Ide u klub gde će dobiti minute, kontinuitet je veoma bitna stvar za mladog igrača. Što se tiče Ada, i ti nije loše, pozajmica, pa verovatno i prodaja. Očigledno je da ne mogu baš svi mladi da dobiju šansu, ili svi fudbaleri, trener je tako procenio, i to je to. Čekamo da vidimo te ulazne transfere, nadam se po trenerovom ukusu, pa onda da se izmerimo i vidimo gde smo.
L

League Champions

pre 9 meseci

Leković i Ado prodati uzeti neki keš.Dovesti ozbiljnog zadnjeg veznog i napadača.
N

Nenad232

pre 9 meseci

Baš tako, Prodati i Lekovića i Ada i dovesti ozbiljna dva igrača na pozicijama zadnjeg veznog i špica.
D

Djapex

pre 9 meseci

Mozda gresim, ali pi meni Lekovic nije neki kvalitet... mnogo ga hvale po novinama (i portalima) ali nije me jos nikad impresionirao... jeste da nema jos 20 godina, i mozda mu treba malo vise vremena (kao Erakovicu), pa pozajmica u solidno prvenstvo moze da bude pun pogodak... Sto se tice Ado, pozajmica u TSC ( zbog Evrope) ili u Vosi bi bilo ok po meni... a ako ide u inostranstvo, pozajmica sa pravom otkupa od 4/5 miliona bi bilo ok...
U

U inat dušmanima

pre 9 meseci

Jel dovodimo opet neke trećerazredne Afrikanace. Već ih imamo 15. Jel sa takvim Afrikancima treba da igramo u ligi šampiona. Oni ni u našoj ligi ne prave razliku. Teško nama u ligi šampiona sa njima.
s

sabah 2.kom...

pre 9 meseci

Ovaj decko Lekovic u prvom timu Zvezde proveo oko 2.god ukupno,i za to vreme osvojio vise titula,kupova i ostvario vise pobeda u Evropi nego onaj tamo klub koji duguje preko 100.mil zbog cega su mu i struju isekli i koji peti tim Azerbejdzanske lige Sabah jedva prodje i to na penale na srecu,nismo isti fala bogu niti ce mo ikad biti,falim te boze sto sam ZVEZDAS!
P

Podrzavam

pre 9 meseci

ODLICNO👍 NEKA DECKO IDE TAMO I NEKA SE RAZIGRA, IMACE MNOGO VISE MINUTA U IGRI I VECU SANSU DA POKAZE STA ZNA!
S

Sekula CZV

pre 9 meseci

Ne razumem, imas najperspektivnijeg stopera u zemlji, fali ti stoper i ti ga saljes u Austriju.... zasto ga ne isforsiras kao Erakovica?
P

Pierluigi Gollini

pre 9 meseci

Zato što Leković u punom trku ne može ni kornjaču da pretekne. Tako je, kako je. Ništa protiv dečka lično.
D

Djape45

pre 9 meseci

Mozda su procenili da nije toliko perspektivan koliko se prica ?
М

МУКИ МУКИЋ

pre 9 meseci

САД ДА СЕ САСТАНЕМО СА САЛЗБУРГОМ РАСТУРИО БИ НАС
E

E moj ti...

pre 9 meseci

Nema sanse, njima odbranu igra Pavlovic. Svaki put kad izleti napred je gol sansa za nas. A izlice cesto.
@

@E moj ti..

pre 9 meseci

Pavlovic bi vas pojeo za dorucak i ove vase amatere, ajde prodajte Erakovica bratskom klubu kad ste nesposobni da napravite jednog dobrog igraca kao Partizan, sve najgore vam zelim
З

ЗИКИ

pre 9 meseci

нЕМОГУЋЕ НАКОН ИЗЛАЗНИХ ТРАНСФЕРА ДА НЕ МОЖЕМО ДОВЕСТИ ИГРАЧА КВАЛИТЕТА КРАСОА ИЛИ МАКАР МАЛО БОЉЕГ .УПРАВА ОПЕТ ТРЉА РУКЕ НЕ ЗБОГ ЈАКОГ ТИМА ВЕЋ СВОЈИХ ПУНИХ ЏЕПОВА,А ОНДА ЋЕ БАРАК БИТИ КРИВ
Z

Zaza Paculia

pre 9 meseci

Docice jos 3 igraca do kraja prelaznog roka. Bahar nije racunao na Azarovija, zato je pusten. Lekovica klub ne zeli da proda, jedino sto tata insistira, mislim da ce se transfer i desiti. Idu Kanga ili Kangva, Bahar zeli da dovede Lavija, Japanci traze milion. Glazer - Degenek, Mijailovic, Dragovic - Bukari, Lavi, Stamenic, Ivanic, Olayinka - Kraso i Katai
R

Reklamiranje

pre 9 meseci

Borusia Dortmund na apartima kad su čuli sad ovo....cccc
R

Realnost

pre 9 meseci

Ado da ide u TSC ili Čukarički na pozajmicu,em će sigurno igrati Evropske utakmice,em je tu "pod nosom"da se prati kako igra.
Ј

Јосиф

pre 9 meseci

Па зар није дортмунд нудио 3 милиона, Манчестер сити чак 4,али накрају битна је подршка Драговиќа, да помогне својој аустрији, која сирота земља нема пара! Мени ово личи на доктора, и на неке његове керефеке! Два месеца и још нема нападача и централног везног, а бахар није довео никог, сем можда глазера а видисе да није баш задовољан тимом, бар не на неким позицијама!
t

trolo

pre 9 meseci

"Ni Dortmund, ni Bajern, ni Mančester Siti. Stefan Leković blizu je transfera u Austriju! Opširnije OVDE." Pa ko ima kikiriki za mozak, možda i poveruje da su izbori bili ovakvi :D
G

GostKg

pre 9 meseci

Pa da si pročitao tekst video bi da ga Zvezda ne prodaje nego ide na pozajmicu
L

Lazeta

pre 9 meseci

Pa zar ne ide u Borusiju, Bajern i Lajpcig? To je taj supertalenat(Nebojša Leković)
G

GostKg

pre 9 meseci

Zvezda ne zeli da ga proda zato i ide u Austriju na pozajmicu.
M

Mitros

pre 9 meseci

Dakle od Borusije spadosmo na Austriju
h

halo

pre 9 meseci

Najčudnije spelovanje Borusije Dortmund ikada.
Z

Znik

pre 9 meseci

Haha price o milionima na kraju pozajmica za dzabe.
!

!!!

pre 9 meseci

A ti si igrao negde ZIKA SLIKA pa si kompetentan da pljujes decka. ISKOMPLEKSIRANI TASTATURA "STRUCNJACI"! SRAM VAS BILO!!!
v

veliki strumf

pre 9 meseci

Ја се дивим људима који гледају од данас до сутра, а немају никакав план ни за наредних недељу дана. То се јасно закључује из ових коментара. Ево да вам објасним: Лековић има само 19 година, а штопери стасавају много касније. Велики је потенцијал, али тренутно нема места у првој постави Звезде. Звезда има Драговића, Дегенека, Спајића, Милуновића, сада штопера игра одлично Мијаиловић, а по потреби ту је и Родић - дакле 6. Лековић је млад и још треба да стаса да би играо ЛШ. У Звезди неће имати минуте дакле. Зато је боље да оде у једну солидну лигу и да се тамо кали, очврсне, стаса, врати у Звезду, пдигра неку сезону и продамо га много скупље него за 5 милиона колико даје Борусија (и да оде тамо, они би га послали негде на позајмицу, сигурно не би ове сезоне остао у Дортмунду). Звезди паре сада нису хитне, остварени су никад већи приходи (нека ме неко просветли када је неки наш тим зарадио преко 35 милиона, а Звезда ће ове сезоне зарадити минимум 50). Зато вреди сачекати дечка да стаса, да одигра код нас догодине сезону, вредеће много више и продаћемо га за веће паре. Плус му нећемо плаћати плату док је на позајмици.
:

::::

pre 9 meseci

Ovo bi bila odlicna opcija jer moze da dobije dosta prostora da igra i to u ligi koja je po meni jaca od nase.
Ž

Žika slika

pre 9 meseci

Ovaj nemoze da igra ni u fk turbina