Komentari na vest

Dragulj Vlahović iza Leve i Mesija u 2021, a rame uz rame s Benzemom, Lukakuom i Kejnom

M

Milutinović

pre oko 3 godine

Jel imaju zagrebčani bonus za 20 gola u sezoni 20%, ako odigra 25 utakmica milion evra, i 40% od sledeće prodaje... samo pitam?????

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Jedan od boljih studenata jedne od najboljih fudbalskih akademija na svetu! Sta drugo ocekivati nego da zari i pali po seriji A! Nego cujem neki novi spin sa one strane brda, da ne kazem iz najdublje tacke u Srbiji, da je Vlahovic njihovo dete??? Idemooo, rani i poji crveno belu spin masineriju!!!
i

igimigi955

pre oko 3 godine

Lajpcig bi mu bio najbolja opcija, baš im fali devetka. E sad pitanje je kako će igrati poslije Nagelsmana..
G

Gost111

pre oko 3 godine

ako ovako nastavi najbolja opcija je dortmund po meni,umesto halanda,pa za 3 4 godine mozda i u bajern
S

Srpska Crna Gora

pre oko 3 godine

Bravo brate
V

Vlax

pre oko 3 godine

Zanimljivo da je momak odrastao u istoj zgradi, broj do broja, gde i Adi Nađ. Tu su neko vreme živeli i Peđa Stojaković, Predrag Bogosavljev, Branko Kovačević i Anđelija Arbutina. Sto metara dalje odrastao Pera Božić. Šta reći osim munZe konza.
D

DDT

pre oko 3 godine

Pa to neka magicna zgrada.
K

Kukaa

pre oko 3 godine

Idealno da ode u RB npr ... Možda čak i neka Sevilja. U Ajaxu bi kidao ali je realno krš liga, jedino što bi sigurno igrao Evropu , ali to može i u RB i u Sevilji, a jače lige ipak.
F

Forza

pre oko 3 godine

Rb je vec doveo Brobeja iz Ajaksa kao velikog talenta.Tesko ce u Sevilji pored tolikih igraca(mada nije nemoguce),mozda Roma ali zbog Murinja manje verovatno jer kupuje zvezde.Iskreno bi zeleo da ga Milan dovede plus Ibra kao mentor.
Ј

Јован 84

pre oko 3 godine

Најбољи избор је Борусија Дортмунд,наравно ако оде Халанд.
T

Tktk

pre oko 3 godine

Vlahovic ima sve da postane medju najboljim spicevima u Evropi,samo ne sme da se zaleti kao Jovic i da odma predje u tako neki klub kao sto je Real...ako Haland bude napustio Dortmund ovog leta,onda bi mu bilo najbolje da tamo predje i da se jos bolje razvije...
A

AleksandarCH

pre oko 3 godine

Covece meni je ovo toliko surealno. U jednoj ligi gde se igra takticki i cvrsta odbrana, gde mnogo veci i iskusniji majstori nisu stigli do brojke 20+, sa krš ekipom kao što je Fiorentina i svega 21 leta..Baš puno obecava. Nadam se da ce napraviti pametan izbor kluba, jer je transfer ovo leto je neizbezan. Voleo bi ga videti u Interu, jer Lukaku verovatno ide ovo leto. Mozda cak i u Atletiko i pored fudbala koji igraju, ali u oba mesta mu je zagarantovana LŠ i dobra minutaza.
D

Dachaa

pre oko 3 godine

Ili jos bolje da ostane sezonu u fiorentini pa onda u veci klub, samo da ne omasi ekipu i sam sebe upropasti..
R

Relja Basara1

pre oko 3 godine

Moj Nemanja Jović će ovako. Ja sam skaut pa znam da procenim

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Lomicu Marko ti li si? Tvoj Jovic moze samo da cisti kopacke Filipu Stevanovicu i Lazaru Pavlovicu! Samo pnoj krtici koja busi klub iznutra, onoj prodanoj dusi od trenera mozes da zahvalis sto tvoj pulen igra od prvog minuta i ima onoliku minutazu! U derbiju levo smetalo, igrac manje! Inace kod svokog normalnog trenera prve opcije U21 igraca bi bile Stevanovic i Pavlovic, a tvoj pulen bi mozda mogso po nekad da udje pri rezultatu 3-0 da oseti teren! Ti poredis Jovica i Vlahovica? Fica i Mercedes se ne porede!
P

Podgoricanin89

pre oko 3 godine

Ljudi ce da pricaju da se spusti lopta, ali ne treba uopste. Pogledajte bilo koju drugu zemlju kako reaguju kad im neki mladi igrac udje u formu. Dize im se cijena u nebesa i proricu im se sudbine najboljih igraca. Dusan je ovaj hajp zasluzio, momak je pretalentovan i igra u stravicnoj formi. Svu srecu mu zelim i da predje u neki malo jaci tim tipa Borusija, Lajpcig, Atletiko ili nesto tako. Bice vremena za Liverpule i Reale, samo pametno!
V

Viola

pre oko 3 godine

Da ali poznajuci nas mentalitet sve je moguce…
P

PartizanKid

pre oko 3 godine

Partizan je uvek stvarao najbolje centarfore i golgetere. Pogledajte listu strelaca reprezentacije od SFRJ do danas.
9

951357

pre oko 3 godine

A kakve veze ima Partizan sa Vlahovićem?
A

Ajde?

pre oko 3 godine

Stvarao jer su najduze igrali u partizanu.Kao sto je Sasa Ilic igrao 20 godina kod vas, klasicno nabijanje statistike.
g

gargamel89

pre oko 3 godine

Sve je to super, ali da li mora to najbolji u aprilu, najbolji ove godine? Vlahovic je najbolji strelac 8. maja izmedju 20:45 do 23:00! Fudbal se igra sezonu po sezonu, kada se zavrsi, lepo se objavi toliko utakmica - toliko golova i tacka.
G

Gost......

pre oko 3 godine

daj bre o čemu pričaš l, ti tvoji ne mogu da sastave minute a kamoli golove preko....ne radi se samo o broju datih, nego o celokupnom utisku.....
I

Imam lud da sam papir

pre oko 3 godine

Glup si brate.
N

Nedođija

pre oko 3 godine

Svašta i ti napisa. Kao prvo, niko nije ni napisao "najbolji", već da se probio na treće mesto strelaca. A kao drugo, po tvojoj logici, trebalo bi da se zna samo konačni rezultat utakmice, ne i kako se rezultat kretao?!